• Almácska25

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elég gyorsan és egyszerűen meg tudtunk állapodni egy megfelelő időpontban, majd ismertette a legfontosabb információkat.
  • Megközelítés:

    Újpest egy jól megközelíthető részén rendel, van elegendő parkolási lehetőség is, több buszjárat is közlekedik arrafelé, valamint a villamostól is egy rövid sétára található a klasszik panel, ahol fogad.
  • Helyszín:

    Egy átlagosnak mondható panelházban található az ugyancsak átlagos lakás, ahol egyedül várja a vendégeket, legalábbis nem láttam arra utaló nyomokat, hogy ne egyedül volna. A fürdőszoba is átlagos állapotú, tusfürdőből a kedvencét adta a kezembe. A szoba is pont megfelel a célnak, kanapé és franciaágy is található benne.
  • Lány külseje:

    Szép testű, barna bőrű lány várt az ajtóban, az arca ki van ugyan takarva, de nem kell kellemetlen meglepetéstől tartani. A teste olyan, mint a képeken, súlyfelesleget nélkülözi, arányos és szép. A mellei is pont olyanok, mint a képeken, nem túl nagyok és formásak. Kifejezetten tetszett a feneke.
  • Action:

    Nem ereszteném túl bő lére ezt a részt, amiért mentem, majdnem maradéktalanul meg is kaptam. A szokásos koreográfiát szoktam követni, így történt ez alkalommal is, azaz az út porának lemosása után egy kis verbális ismerkedés után orális ismerkedésre is sor került, amit kifejezetten jól csinált, itt érződik a profizmusa ebben, bár sajnos a mélytorok elmaradt. Igyekeztem én is viszonozni a kedvességét, kiválóan lehet ujjazni és a nyelvmunkára is jól reagál, majd gumit húzott rám. Ennek birtokában először a klasszikus misszionárius pózban kezdtünk, majd egy váltás után véget ért számomra ez a menet. Pihenésként beszélgettünk ismét, majd következett a második felvonás, nagyjából az első nyomvonalát követve, itt sem került sor a vágyott mélytorokra, ezt leszámítva tökéletes élményt nyújtott a második numera is. Az időnk vége felé járva még beugrottam egyet zuhanyozni, majd búcsút vettem Almácskától.
  • Elszámolás:

    Az érkezésemkor adtam át neki az előzetesen megbeszélt rózsacsokrot egy apró ajándékkal. Korrekt volt az elszámolás, nem kértem semmi extrát, az alap a szokásos fővárosi sáv alsó része.
  • Összkép:

    Nos, ahogy fentebb írtam is, nagyjából minden úgy történt, ahogy szerettem volna, megvolt bennem az az érzés is, hogy szívesen látott vendég voltam, ebben igazából semmi kifogást nem tudok emeln
Happy Massage