• Szonja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, első alkalommal barátnő vette fel és jelezte, hogy mikor lesz Szonja elérhető. Második alkalommal - már a randi napján - vele tudtam beszélni, vidám, barátságos kis hangján gyorsan tájékoztatott a tudnivalókról és megegyeztünk másfél órában. Mivel nagyon kellemes érzéseket keltett bennem, pár perccel később visszahívtam és rákérdeztem hogy növelhetnénk-e két órára az időtartamot. Nem volt kifogása ellene.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű a cím és a kapucsengő is, a közelben különböző BKV járatok és a környező kis utcákban (gondolom) lehetséges a parkolás is. Aki korábban érkezik, javaslom tegyen inkább egy rövid sétát a tömb körül, mint hogy a kapu előtt várakozzon. Egyrészt nem is túl diszkrét - nekem is sikerült találkozni egy korábban érkező MT-vel, aki lecövekelt a ház kapujában - másrészt hideg is van mostanában.
  • Helyszín:

    A lakás felújított, tip-top formában van az én ízlésem szerint. Szonja nem egyedül rendel, ennek nyomait hallani is lehet belépéskor a jobbkéz felől lévő pihenőből, de engem nem zavart. Bal kéz felől vannak a maszobák, mi a piros leddel megvilágítottba voltunk, ami elmondások szerint a kisebb. Hát, a kisebb szobában is elfért volna egy Laokoón-csoport, szóval nem kell klausztrofób érzésektől tartani. A földön tatami, mögötte szekrény a szükséges kellékekkel, vele szemben egy kényelmes fotel a cuccoknak, az oldalán teljes hosszban tükrök a kukucskálás végett.
    A fürdő megfelelő méretű, jól felszerelt és jó meleg is van. Tudom, hogy néhányan külön figyelmet fordítanak erre, ezért leírom: a kilépő többnyire száraz volt - érkezéskor kicsit nedves, távozás előtti zuhanynál teljesen száraz. Idő közben hallottam is, hogy a kolléganők rendezték a helyzetet, tehát a higiéniára se lehet panasz.
    Fogkrém, fogkfefe, Tic-tac sorozat és szájvíz is rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Szonja arckitakarás nélkül hirdet, így senkit nem érhet kellemetlen meglepetés - kellemes viszont annál inkább, hiszen élőben sokkal bájosabb az arca, mert legtöbbször mosolyog vagy kedvesen csacsog. Nagyjából két éve ismertem meg őt, azóta mintha semmit nem változott volna: tizenéves test, hegyke cicik, finom húsos punci, kőkemény, kerek és kézbeillő popsi, széles mosoly és sehol egy deka felesleg.
    Egy fekete csipkés melltartóban, khaki bugyiban és fekete köntösben fogadott, ami eltakarta a számomra legszebb részeit, ezért is értékeltem "csak" 4-esre a fogadóruhát.
  • Erotikus masszázs:

    Be kell hogy valljam, hogy a klasszikus masszázs ezalkalommal - is - elmaradt. A találka második percében nem is rákérdezett, de kijelentette, hogy mi már ismerjük egymást, még régről. Ez a felismerés aztán megtörte a jeget és egy olyan irányba fordította a találkánkat, mintha egy régi barátnőjéhez keveredett volna fel az ember. Zuhany után megbeszéltük, hogy kérek majd masszázst, de menet közben egész egyszerűen elbeszélgettük az időt - kivel mi történt, merre járt azóta, mi van az ismerősökkel, nem baj-e ha közben megmasszírozom, milyen volt a nyaralás, mehet-e ide is olaj, milyen lesz a hétvége, itt nyomhatom-e erősebben, ki milyen gyógymasszőrrel találkozott és már meg is fordulhat. Annyira jól belemerültünk ebbe, hogy el is röppent az első óra, amit abszolúte nem bántam. Sőt, úgy vettem, hogy fizikai helyett lélekmasszázst kaptam - legyen ez bármennyire is nyálas és elcsépelt szó - és ez sokkal többet ért most.

    Ha már a hátát és a derekát összefogdostam Szonjának - mert masszázsnak az én működésemet kár lenne nevezni - felajánlottam neki egy másféle masszázst, ha már ilyen jól benne voltunk a hangulatban. Lassú, finom mozdulatokkal, apró csókokkal és némi kitartással kezdtem ostromolni Szonja testét, egyik kezem a melleit és a karját cirógatták, másik kezemmel a finom kis virágának szirmairn kezdtem a harmatot összegyűjteni és azzal átvezetni a masszázst az erotika területére. Szerencsémre Szonja apró nyögésekkel és sóhajokkal segített megtalálni a megfelelő ütemet, így már volt lehetőségem időnként csókot - apró puszikat - lopni tőle és azókat a finom, kidudorodó, rózsaszín bimbóit szopogatni.
    Kis idő elmúltával úgy éreztem, elég nedves már alkalmi partnerem, így az ujjaimat is bevetve, némi pulzáló mozgással tettem pontot az ügyködésemre, Szonja hallható örömére. A merénylet viszont csak ezután kezdődött: minimális pihenő után, a jónimasszázs alapelvei szerint újfent ostromra indultam. Szonján látszódott némi kétkedés a dolgot illetően, de sikerült másodszor is leszakítanom a kéj virágát nála, ami után viszont határozottan pihenőt kért és néhány percig csak pihegett és puszilgatott.
  • Levezetés:

    Ez a barátnős feeling csapott át aztán az én kényeztetésembe, ami nagyon lágyan és barátnősen valósult meg. A puszik után mellém térdelt, fenekét kidomborítva és kezem ügyébe helyezve előbb olajos kézzel simogatni kezdte a velem egykorút és környékét, majd apró kis kezével marokra fogva megkezdte az utaztatásomat. Rövid idő múlva aztán ajkaival is körülzárta a farkam és meglepően mélyen el is tüntetett (átlagos méreteim vannak), közben kezei a zacsira vándoroltak és így fokozták az élvezeteimet. Szonja profizmusát dicséri, hogy nagyon rövid időn belül ráérzett hogy mitől indulok be és nagyon ügyesen adagolta az ingereket, így elnyújtva az utamat a csúcsra.
    Kérésemre 69-be fordultunk, közben olyat pucsítva amitől ha lehet, mégjobban felizgatott és illatos punciját a számra nyomva folytatta a kényeztetésem. Nem lehetett ezt sokáig bírni, nagy nehezen kinyögtem hogy mindjárt érkezem, mire pumpálni kezdett és nyelvével a makkom körbetáncolva jelezte, hogy részéről felkészült a fogadásra. Nem is finnyáskodott, hagyott végig a szájában lenyugodni, közben tán még trükközött is valamit a farkammal a szájában, de én akkor már az ingerektől túlterhelve csak lebegtem néhány centire a föld felett.
    Utódok Szilviának lettek átadva, majd néhány puszi és mosoly után kiskifliben mellém feküdt Szonja a maradék néhány percre. Az óra viszont nem nagyon volt tekintettel a kialakult kellemes hangulatra, így eljött a távozás perce. Gyors zuhany, öltözködés, közben néhány búcsúmondat és -csók, majd távozás.
  • Elszámolás:

    A telefonban korrekten tájékoztatott mindenről amire rákérdeztem, így a rózsaszálak száma már a randi előtt tisztázódik. Kivéve ha olyan pancser vagy mint én és nem kérdezel rá a hosszabbítás után az új időtartam korrekt összegére és vissza kell hívnia Szonjának hogy keveset adtál. Nagyon röstellem a dolgot - innen is mégegyszer elnézést, Szonja! - de ti tanuljatok a hibámból.
    Két extra van Szonjánál, a natúr francia végig szájba és a prosztatamasszázs. Én előbbit vettem igénybe egy egészen jelképes összegért, ami nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jó élményekkel távoztam Szonjától, tényleg olyan érzésem volt, mintha egy régi kedves barátnőtől távoztam volna némi huncutkodás után. Nekem személy szerint nagyon hiányzott a folytatás lehetősége, úgyhogy csatlakozom azok táborához, akik örömmel fogadnák Őt a másik kategóriában hirdetők között.
Happy Massage