• Wanda

  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Szia kedves!

    Köszönöm, hogy írtál :) Örülök a visszajelzésednek :)

    Köszönöm, hogy a vendégem voltál :)

    Homlokpuszi : Wanda

  • Egyeztetés:

    Több hónapja is próbáltam, de vagy nem értem el vagy nem volt szabad időpont, szóval nagyon megörültem, amikor másnapra lett szabadidőpont. Korrekt, részletes logisztikai támogatást is kaptam, tekintettel a folyamatban lévő épületfelújításra. Az időpontot másnap reggel meg is kellett erősítenem. Itt kezdődött a gond, ugyanis átmeneti telefonom volt és a szövegjavítás helyett mindig elküldtem a hibás szöveget...csöngetés után úgy is mutatkoztam be, hogy a "csávó, aki nem tud írni".
  • Megközelítés:

    BKK-val elsőosztályú a hely megközelíthetősége, és szerintem autóval is szokott hely lenni, mert más célból is szoktam a Pesti Indóház környékén autóval járni. Most is így tettem, egyből volt hely, még vártam is a kocsiban.
  • Helyszín:

    Régi ház, jó állapotú lépcsőház, felújított lakás, fürdő. Folyamat lehet imlementálva a vendégek tájékoztatására, a kád tisztítására (kis tábla jelzi, hogy megtörtént a fertőtlenítés), a cipőt nem kell kinthagyni. Ezen lehet vitatkozni, hogy mennyire higénikus (a szobában külön tároló tálca van!), de - mint már több beszámolómban szóvá tettem - nem biztos, hogy az ember szívesen botlik a főnöke, sógora cipőjébe...valahol ez is a diszkréció része. Az alapdiszkréció természetesen megvolt, senkivel nem futottam össze. Fürdő: tágas, melegvíz rendben, türcsi rendben. Tusfürdő kb 12 különböző (márka, illat) a falra 45 fokos szögben, egymással szigorúan párhuzamosan, egyenlő közök kihagyásával elhelyezve...Szóval minden OK.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, egy nagyon szép, aranyos lány. Nincs szüksége a képei retusálására, az egyszer biztos. Engem lenyűgözött. Szép (de nem baba) arc, jó alak, szép, nőies mellek.
  • Erotikus masszázs:

    Egy órára mentem, lingamot kértem. Fürdés után lefeküdtem a tatamira. Mellém telepedett és meleg olajjal kezdett masszírozni. Próbáltam ránézni, de az volt az utasítás, hogy ne nézzem, hanem az érintésre koncentráljak. Így is tettem. Kérte, hogy terpesszem jobban a lábamat. Többször érte a simogatás a zacsit is meg a combom belsejét. Egyszer fel is szisszentem amikor a meleg olaj közvetlenül a zacsihoz ért. A "fájdalom és a forróság" az a legjobb. És tényleg, izgalmat vitt bele (bár azt továbbra sem tudom elképzelni, hogy jól esne a például forró viasz, vagy egyéb SM program).

    A masszírozás sokszor inkább simogatás, de nagyon finom simogatás volt, tökéletes koreográfiával, tényleg a hirdetésben megfogalmazottaknak megfelelően kikapcsolja az embert a napi pörgésből.
  • Levezetés:

    Fordulás után elkezdett rátérni a célzott simogatásomra. Ekkor már majdnem teljesen készen állt a velem egykorú és első érintésére már a majdnem el is tűnt. Változatos technikával húzott-eresztett. Simogatott nem csak célratörően, hanem fenntartva a feszültséget. Közben lehetőségem volt a gyönyörű melleit simogatni, tényleg fantasztikusak. Mint az egyik beszámolóban korábban olvastam, csak finoman. Közben szép lassan olyan csúcsokra értem, ahonnan nem volt visszaút. Úgy engedett el, ahogy az nekem a legjobb volt. Bár egy kicsit így előbb végeztünk, mint utólag néztem az órát, de szuper volt!
  • Elszámolás:

    Nincs extra, a telefonban jelzett tiszteletdíjat előre kérte (elsőre és akár később ez szerintem OK), és hogy amíg kimegy a fürdőt nézni, addig tegyem ki az asztalra. Végig ott is maradt. Teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Érdemes elolvasni az adatlapot, nincs extra, bár gondolom sokan kérnénk. Én nagyon jól éreztem magam egy minden tekintetben szép lánnyal lehettem egy órát. Köszönöm a lehetőséget. Biztos megyek még.
Happy Massage