• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem. Ő vette fel a telefont, s már a hangján is érződött, hogy kiegyensúlyozott, értelmes, kedves hölgy.
  • Megközelítés:

    A térkép alapján a Skála Metró környékére tette a GPS, de a telefonon kiderült, hogy a Nyugati pályaudvar nagy kereszteződésének ellentétes oldalán található, valójában már a XIII. kerületben.
    Találtam helyet a ház közelében, bár szerintem szerencsém volt. A parkolás fizetős, de hol nem?
  • Helyszín:

    Nem régi az épület, de nem is új építésű.
    A lakás kiváló állapotú, kétszintes polgári lakás, sok szobával és fürdővel.
    Ahol a masszázs történt egy kisebb, de tágas szoba volt, fotellel, asztallal, szobainassal és egy tatamival egy hatalmas tükör előtt.
  • Lány külseje:

    Zoé a képeknek megfelelően tökéletes alakkal rendelkezik, és az arca is vonzó; kedvességet és értelmet sugároz.
    Arc nélküli képeket a diszkréció miatt használ, nem azért, mert bárkit elrettentene. :-)
    Szuper alak, formás keblek, ízléses, borotvált punci.
  • Erotikus masszázs:

    Bár már üdén és illatosan várt, invitálásomra elkísért fürdeni, ami önmagában is nagyszerű felvezető program volt.
    Megtörölközés után visszatértünk a szobába, ahol egy felvezetéssel kezdtünk (lásd később), majd kaptam egy kellemes masszázst.
    Zoé szerintem képzett masszőr, fogásai alaposak és szakszerűek. A mozdulatok erejét a vendég igényeihez igazítja.
    A kellemes masszázst követően került sor a levezetésre, ami a kölcsönösség jegyében zajlott (bár nem párhuzamosan, mert még nem éreztem magam teljesen hadra foghatónak).
  • Levezetés:

    A program elején nagyszerű franciás kényeztetést kaptam Zoétől. A befejezésén sokat polemizáltam, de végülis közös megegyezéssel az improvizáció mellett döntöttünk. Ami ezúttal azt jelentette, hogy magom a hölgy gyönyörű melleire hullott. Bár talán a hullott nem a megfelelő kifejezés, mert én a hátamon feküdtem, s Zoé felettem térdelve abszolválta, hogy beterítsem csodálatos kebleit.

    A masszázst követően helyet cseréltünk, s úgy kényeztettem Zoét - kezdetben mindenhol, majd főleg a combjai közére fókuszálva - hogy ő feküdt a hátán, én pedig a előtte térdeltem, feküdtem. Mikor a hangokból és a nedvesedésből arra következtettem, hogy Zoé szépen halad az izgalmi görbéjén, megfordultunk, és a 'facesitting' pózban folytattam Zoé kényeztetését, vagyis most én feküdtem, és ő térdelt az arcom fölé, de nem 69-es pózban, hanem szemkontaktussal. Ami amúgy is egy szuper póz, de egy vonzó, karcsú lánnyal igazi bűnös élvezet. Ami szerencsére szimmetrikus volt, mert Zoét hamarosan utol is érte a gyönyör ebben a pózban.

    Némi pihenést követően sort kerítettünk a levezetésre is, amely újfent natúr franciának bizonyult, de ezúttal elvitt a végtelenbe (és tovább). Bár nem mindig jön össze a 2 sikeres kényeztetés még másfél órában sem, ezúttal nem volt veszélyben, mert Zoé korábbi élvezete az én vérkeringésemet is kellemesen átrendezte.
  • Elszámolás:

    Újabb fürdést követően rendeztük, mely megfelelt a telefonban elhangzottaknak, és a budapesti átlagnak is.
    Extrát nem vettem igénybe (nem is tudom, hogy Zoé kínál-e), mindenesetre azt maximálisan extrának értékelem, hogy éretten, értelmesen el tudtam vele beszélgetni a masszázs előtt/alatt/után, és ez az alapcsomag része volt.
  • Összkép:

    Kiválóan éreztem magam. A hellyel is elégedett voltam, de leginkább persze Zoéval.
    A hozzáállása, a technikája és a teste is felső kategóriás. Szívesen visszamegyek.
Happy Massage