• Jázmina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy pár napja kezdtem tervezgetni, hogy a képei alapján meg kéne látogatni ezt a csinos csajszit. Hívásomkor Jázmina vette fel a telefont aki azonnal tudott időpontot adni. Nagyon kedves hangja van.
  • Megközelítés:

    Komoly csomópont közelében, bármivel megközelíthető. Autóval mentem, sikerült a közelben leparkolni. Egyértelmű a cím és a bejutás is. Napközben nem egyszerű a parkolás jobb a tömegközlekedés
  • Helyszín:

    A lakás funkcionálisan berendezve, a szobában hangulatvilágítás és tatami is volt.A zuhanyzó tiszta, a kilépő szőnyeg száraz volt. Van tusi választék is meg szájvíz is.A törülköző nagy és új,nem kopott.
  • Lány külseje:

    Hát igen, ott van az a pici drukk, gondolom mindenkiben, amikor olyan lányt látogatunk meg, aki arc kitakarással hirdet,itt nem fog csalódni senki. Nagyon szép arca van, az alakja sportos vékony, kemény húsú, feszes bőrű, viszonylag magas. Keblei tenyérbe illőek és formásak. Nagyon szépek a vakítóan fehér fogai. Sokat mosolyog mely nagyon jól áll neki. Vidám, kedves természetű középkorú lánynak ismerhettem meg.Biztos sportolt valamit,mert a combjai egy atlétához hasonlítottak.
  • Erotikus masszázs:

    Jázmina megmutatta, hová pakolhatom ruháimat, amiket el is kezdtem magamról lehámozni, de már itt az elején egy nagyon kellemes diskurzus alakult ki közöttünk.
    Jázmin kérdezte, hogyan kezdjünk, masszázzsal vagy erotikával, én rábíztam magam, ő a masszázst javasolta én pedig helyeselve szófogadóan hassal a tatamira feküdtem. Lehetett volna kényeztetéssel is kezdeni, de maradtunk a „forgató könyvnél”. Nagyon finom, közepes erősségű kellemes masszázst kaptam, amit kellő mennyiségű finom puha krémmel végzett. Először a lábaimat, sorrendben a sarkamat, bokámat, vádlikat és a combomat masszírozta át. A sarok és a boka masszázsa kifejezetten jól esett.
    Érzem rajta az elfogódottságot, látszik, hogy nemrég kezdte, de hamar túlestünk az első zavart pillanatokon. A fejemnél levő tükörben tudom közben a ténykedését figyelni, gyönyörű kerek, sportos popsit látok, egyelőre még fent van a bugyi és a melltartó, de sokat igérően integetnek felém az ikrek..:) Kb fél óra után jelezte hogy megfordulhatok,és kezdetét vette az erotika.
  • Levezetés:

    Lassan kezdte simogatni, majd végignyalta a farkam, és finoman a szájába vette. Kellő vákuummal kényeztet, nyelvét is használja. Kezezés aránya tökéletes a szájmunkája mellé. Időnként magam felé húztam, hogy simogathassam, csókolgathassam a melleit. Aztán tatami mellett ült úgyhogy a popsiját is kényelmesen markolászhattam. Picit visszafogott,hiszen most kezdte ezt a nem könnyű szakmát.Ujjazás,csók nincsen,amikor érkezel elvárja,hogy szólj neki.A végkifejlet,kézi,és száj komboval ért véget.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem,nincs is nagyon, annyi volt, amennyire számítottam, kicsivel megtoldottam.
  • Összkép:

    Nagyon csinos hölgyet ismertem meg személyében, remélem még találkozni fogok vele és akkor a kölcsönösségig is eltudunk jutni... Azoknak akik szeretik ezt a korosztályt biztosan érdemes egy randi erejéig meglátogatni,megéri.
Happy Massage