• Lana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A masszázs szekció újoncait nézegettem, mikor szembe jött velem Lana hirdetése. A képek, valamint az általa feltett étlap is tetszett, de gondoltam bevárok minimum egy beszámolót és az alapján cselekszem. Mivel sem megerősítő, sem eltántorító beszámoló nem érkezett, ezért úttörő szerepre szántam el magam és a felvillanó "szabad jelzést" látva megcsörgettem Lanát. Bájos hang fogadott a vonal végén és szó szót követve tisztáztuk a lehetőségeket, majd nagy hirtelen egy mindenki számára elfogadható időpontot is leegyeztettünk. Magam és a Lana számára is úgy láttam jónak, ha egy VTR-es egyeztetést is indítva bebiztosítjuk a találkozót, továbbá extraként az érkezésemet megelőzően még egy extra sms-t is küldtem.
  • Megközelítés:

    Utazás még mindig gépkocsival. Megadott cím egyértelmű, GPS ismeri, " a ház előtt tesz le". Tömegközlekedés némileg arrébb a Váci úton és vonzáskörzetében, de a kb. 5-10 perces gyaloglás kibírható. Megadott házszám öles betűkkel kitéve a lépcsőháznál, már messziről látható. Parkolóhelyek limitált számban és középárasan, de ez a feladat is viszonylag könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    A kerület egyik vadiúj része. A többemeletes házat szerintem nemrég adhatták át a nagyközönség részére. A lépcsőházban folyamatos költözés, igen nagy jövés-menés, az utómunkák zaja még hallatszik, vésnek, fúrnak, csiszolnak. Nyilván ez a tevékenység az idő múlásával minimalizálódik. A bejáratnál portaszolgálat üzemel, a nagy forgatagban a "rendész" jövetelemből nem sokat érzékel. A nagy felfordulás ellenére a két lift közül az egyik szabad, mely rövid úton repít a randi helyszínére. A lakás az újdonságából eredően nyilván kifogástalan. Kádas és zuhanykabinos tisztálkodási lehetőség is rendelkezésre áll. Mivel nem pacsálni jöttem, ezért a kabinos lehetőséget választom, ahol szerencsére a kilépő, száraz érzetet nyújt. A vizet hipp-hopp be lehet állítani, nem kell vele perceket vackolni, mint egy-két helyen. Tusfürdőválaszték bőven, szájvíz is megtalálható, azonban csak egy üvegpohár van kikészítve, melynek használatát érthető okokból kihagyom. De több is veszett Mohácsnál, azért némi kreativitással megoldom a szitut. A törölköző megfelelő méretű, nem szöszöl és még a nedvességet is szívja. A helyiségeket nem számoltam meg, de lefüggönyözést két helyen is láttam. Lana nem egyedül rendel, nyilván az elfüggönyözés a "közösségi tér" része. Az eksön helyszínéül szolgáló szoba megfelelő méretű, berendezésként tatami, komód, fotel és ruhainas, na meg a sasolást segítő tükrök találhatóak benne. Az együttlét nívóját emelő lágy muzsika telefonról szólt.
  • Lány külseje:

    Lana meglátogatásában a kitett portfólió igen nagy szerepet játszott. Szeretem a vékony, picike csajokat és Lana ezen kritériumoknak nagyon megfelel. Bár mérleg és centi nem volt nálam, de a feltüntetett magasság és súly valószínű, hogy stimmelnek, valamint a megadott életkor is közel a kiírtaknak megfelelő. Arca aranyos, popsija formás tenyérbe illő, cickók picik és jól reagálnak az érintésre. Puncija illatos, kívánatos, a vékony alkatát megszégyenítően húsos, pengetésre, nyalakodásra gyorsan nedvesedik. Érkezésemkor egy fekete kis egyberészes semmiségben fogadott, mely a fürdés után hamar lekerült.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás randinak a középső kis részét tette ki. A rendelkezésre álló tatamin feküdtem el, Lana pedig a hátamra, illetve a lábamra ülve masszírozott meg. A masszírozáshoz krémet választottam, melyet vékonyka alkatához képest megfelelő erővel abszolvált. Válltól indított és fokozatosan haladt lefelé a lábaik irányába, nem kihagyva egyetlen porcikámat sem. Elmondása szerint a masszázst nem tanulta "iskolai keretek" között, csupán egy rövid gyakorláson vett részt, mielőtt megkezdte volna áldásos tevékenységét. A masszázs alatt -az ellazulás mellett - főleg egymás megismerésére törekedtünk, itt beszélt a közeli terveiről. Beszéde, szóhasználata meggyőzött arról is, hogy egy igen értelmes és céltudatos hölgyeménnyel töltöm el kellemesen az időmet. Mikorra mindketten úgy gondoltuk - viszonylag elég hamar -, hogy következzék a záróakkord, megfordulást vezényelt.
  • Levezetés:

    Megérkezésemet követően két üdvözlőpuszi után a cipőmet letéve az előszobában, Lana rögtön a részünkre kijelölt szobába vezetett. Azonnal hogylétem felől érdeklődött, illetve frissítővel kínált. Már itt megcsodáltam kis őzike testét, melyet a korábban említett fekete ruhácska is kiemelt. Éreztem, hogy azonnal el kell mennem tisztálkodni, hogy mielőbb közelebbről is megismerkedhessünk. Zuhany után azonnal heves csókcsatába kezdtünk, finoman, természetesen, minden alibizést nélkülözve csókol puha ajkaival. Testének simogatását szereti, már itt aranyos sóhajok hagyták el ajkait. A nagy csókcsata után rögvest a szoba sarkában levő fotelba ültettem, ahol lábait széttéve őrült nyalakodásba kezdtem. Hamar jelentős eredmény mutatkozott, mivel finom nedve, illetve sóhajai felerősödtek. Mivel éreztem, hogy az ujjak is szerepet játszhatnak, így először az egyik, majd a másik ujjammal is finoman behatoltam. Lanánál egyre fokozódott az izgalom, majd egy gyorsabb tempónál teste megfeszült és szépen elreppent. Röviden pihegett egyet, áldásos tevékenységemet megköszönte, majd ott a fotelban ülve "kívánt revansot venni" az elmúlt percekért.
    Meredező dárdámat megsimogatta, majd finoman ajakra vette. Így kényeztetett, majd pár szoppantás után már éreztem, hogy a farkam a torkáig hatol. A határt nem léptük át, de nem is volt erre szükség. Ütemes cumizása, a megfelelő arányú kézjáték vitt a kéj magaslatai felé. Tevékenységét néha megszakítottam, ilyenkor rövid csókolózásba merültünk, valamint én simogattam testét, nyaltam a cickókat. Mivel éreztem, hogy közeleg a vég, ezért a már egy-kétszer általam bevetett koreográfiát követve itt ejtettük meg a fent vázolt massz részt.
    A rövid masszázs programot letudva fordulást követően ismét hamar hadrendbe álltam. A fotelba most én kötöztem be, és Lana előttem térdelve szeretgette szuronyom. Továbbra is időnként loptam Tőle csókot, illetve simogattam a testét mindenhol. Kértem, hogy időnként a bimbóimmal is foglalkozzon, mivel az igen tűzbe hoz. Lassan éreztem, hogy nem csak az időnk vége közeledik, hanem a tudatomé is, ezért felálltam a fotelből. A vegyes kézi és ajakmunka meghozta a végkifejletet, a pici lányt teljesen beborítottam örökítő anyagommal. A Tündérke hagyott lenyugodni, majd azt követően ment el törlőpapírért, amivel egymást szépen letisztogattuk. Majd újabb rövid csókcsata és mivel az idő tényleg nagyon a végére járt, kiment megnézni a fürdőt.
  • Elszámolás:

    A telefonon korábban egyeztetett nagyon korrekt csokrot tettem le a szeánsz végén a komódra, melyet érkezésemkor ajándék csokival toldottam meg. A mostani pesti átlag alja, részemre igen megérte, mivel amiért mentem, minden földi jót megkaptam. A beszámoltakon kívül további extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    Lanát egy tündérnek, kis vékony gazellának tudom jellemezni, aki rendkívül értelmes és talpraesett, tudja, hogy a jövőt illetően mik az elképzelései. Találkánkban végig ott lebegett a barátnő feeling, mindig azt leste, hogy nekem, mint vendégének mi a legjobb, hogy tud a legjobban a kedvemre tenni. Megegyeztünk, hogy a randink nem egyszeri alkalom volt, amennyiben lehetőség adódik, azt mindenképpen megismételjük, akár többször is. Nyilván a vékony, barátnő feelinges, fiatal lányokat kedvelő Makktársaknak csak ajánlani tudom.
Happy Massage