• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága “ Gazemberem”!

    Nagyon köszönöm Neked ezt a kiváló beszámolót ;)
    Igen lehet , hogy minden kicsit sietősre sikerült de Nekem az együtt töltött MINŐSÉGI IDŐ a fontos ! ❤️
    Nagyon jól éreztem magam a társaságodban és örülök Neki hogy az Istennőd lehetek a masszőr kategóriában ! ❤️
    Igen drágám van olyan erotikus tartalmi elem ami igen kiváltságos vendégnek járhat , de ugye ezt ki kell érdemelni ;) ❤️
    Kedvességed és odaadásod határtalan .... és ahogy tudsz bánni egy Nővel az 10/10 skálán Nálam 13 as ;) ❤️
    Remélem hamarosan találkozunk és be tudjuk pótolni a fennmaradó időt amit elsiettél :) ❤️

    Köszönöm Drága !!!!❤️❤️❤️
    Várlak vissza nagyon sok szeretettel és hasonló odaadással mint amit Te produkáltál felém !
    Sokszor Csokollak ❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Elég hosszan leveleztünk, néha telefonáltunk egymásnak. Végül VTR-en egyeztettük le a majdnem igazi időpontot. De sajnos mielőtt odaértem volna, a cégemtől jött egy telefon, hogy előrébb lett hozva egy megbeszélés. Így én is telefonáltam Szőszinek, hogy hozzuk fél órában közelebb a kezdést. Rugalmas volt, belemet. Köszi innen is.
  • Megközelítés:

    Jár villamos az utcában, közel a József krt. Ez mindent elmond. Engem nem érint, mert mindenhová kocsival megyek . Szennyezem a környezetet. :( Sikerült a ház elött leparkolni)
  • Helyszín:

    Jó magasan egy helyes kis lakás. Ideális randihely. A fürdő kádas, függönnyel. Tusfürdők, törölközö, tisztaság rendben. A massz szoba, mert ebben az esetne nincs basz, OKÉ. Az ágy nagy. A lakásban füstölök is voltak, de nem bántóan erös illatuak.
  • Lány külseje:

    A képek alapján mentem . Egy nagyon széptestű és szép arcú milf. Engem egy tanga alsóban, +ingben várt ami a cicik alatt volt megkötve. Magassarkú cipőben. Jó látvány volt. Hosszú szőke haj, tenyérbe való eredeti cicik. A popsi kerek, szinte hívogatja a kezet, hogy megsimogasd, bele markolj.
  • Erotikus masszázs:

    Mint említettem sietnem kellett. A plusszos programot kértem VTR-en ahol az óra így 60+20 perc. Sajnos tisztában voltam vele, hogy nekem ez max 50 perc lesz. Első a kötelesség. Fürdés után már pucéron várt. Kis állva csókolózás után ledőltünk, olajat vett elő, bekente a ciciket a segítségemmel, és volt egy jó kis csuszka. Jártak a mellkasomon a fütyesznél a cicik. Én simogattam a puncit. Nagyon szép tinilányos puncija van, ami azonban asszonyként reagál a kényeztetésre.
  • Levezetés:

    Mivel sietnem kellett: inkább szeretgessük egymást vetettem fel, benne volt. Csókok után kértem hogy 69 ben legyünk, Jó volt, de kérte, higy inkább külön-külön. Rendben! Elkezdtem kényeztetni. Ő hanyat feküdt, és a punci közelében feküdtem le. Finoman nyalogattam simogattam a rózsaszín babapunit. Még az ujjam is becsúszott. Ő mondta: ez nem mindenkinek opció. Én bekerültem a szerencsések körébe. Egy, majd két ujjal tevékenykedtem, a nyelvem is járt rendesen. Kértem, hogy segítsen, Szöszi széthuzta a lényeget. Elnézegetnén naphosszat. Néha ö is dörzsölgette a csiklóját. Egyre hevesebb lett az iram! Néha becsúszott a harmadik ujjam is!! Egyszer majdnem a popsiba is a kisujjam, de az tiltott terület volt. Bár egy ujjperc alapján, jó hely lehet az is. Egyre szaporább lett a légvétel egyre inkább hullámzott a hasa, és hoppá, elélvezett. Jó érzés volt nekem is,
    Most te jössz! Mondá, és rácuppant a kiscsávóra. Néha kézzel, de leginkább szájjal szívta, szopta,. nagyon jó benne. Érezni, hogy ez a hobbija .
    J. Lopez mondta a Gengszter románc flimben: A pina alternetívája a száj. Igaza volt.
    Éreztem, hogy jön a csipet csapat. Öreg vagyok, már nem áztatom el a környéket is. El is ment a hajó, de nem tudtam integetni a gyerekeknek, mert eltüntek a pocak irányába. Mindegy, neki adtam.
    Mivel rajtam volt az órám, elszörnyedve láttam, hogy kb 45 perc múlva a város túlsó felén várnak. Felpattantam, irány egy 2 perces fürdés az olaj miatt, ötltözés, és rohanás.
    Még jó, hogy az elején rendeztem, mert kiment volna a fejemből.
  • Elszámolás:

    Olvasható a "bővebb info"-ban. Korrekt volt, sajnos miattam kellett rövidíteni alkalmi nászunk idejét. Egy exrta van ami a bővebb programban alap.
  • Összkép:

    Jó volt! Bővebben nagyon jó volt. Egy kellemes milf, aki már mindent tud, de még semmit nem felejtett. Ajánlani tudom csak. Kedves, jó természetű lány.
Happy Massage