• Crystal

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a hölgyet miközben éppen a város felé tartottam autóval. Rendkívül hamar felvette, nagyon kedves barátságos hangja van.
    Megérdeklődtem a tudnivalókat, készségesen válaszolt, majd elköszöntünk egymástól hogy hamarosan újra felvegyük a kagylót hogy letisztázzuk az úticélt.
  • Megközelítés:

    Mivel egy igen jó barátom taxisofőr így nehéz volt eltéveszteni a végállomást. Parkolni biztos nem egyszerű az utcában lévén hogy elég forgalmas, de a ferdinánd híd környékén vagy a Westendnél biztos megoldható. Engem nem érintett meg igazán mivel kényelmes viszlek-hozlak helyzetben voltam.
  • Helyszín:

    Egy néhány szintes belvárosi társasház a célpont. A valahányadik emelet, már lövésem sincs. Az igazi időpont nem most volt de nem tudtam korábbit megadni. Valamikor 2018 szeptemberében jártam nála, most nincs kedvem megnézni a repülőjáratom, olyan 20.-ka körül landolhattam Ferihegyen, de mivel megígértem hogy megírom a beszámolóm aminek rendkívül mód örült is amikor személyesen megemlítettem ezért úgy döntöttem hogy nem hagyom feledésbe. A lift majdhogynem szemben helyezkedik el a lakással ha emlékeim nem csalnak. Az előszoba tágas, a fürdőszoba kényelmes nagyságú volt egy csomó nagyméretű törölköző, sok különböző tusfürdő meg szájvíz miegyéb...a masszázs helye egy szoba a bejárattal szemben helyezkedik el, tatamin a földön jobbra pedig kavicságy és gyertyák bal oldalt pedig egy hosszú tükör.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép a hölgy élőben, kifejezetten cuki az SZTK-s style-ra hajazó szemüvegkerete. Fekete bugyiban és melltartóban fogadott. Nekem úgy egy az egyben tetszett minden rajta. Mivel lábfétis miatt mentem hozzá ezért hamar elkalandozott a figyelmem a talaj irányában. Hát igen, ez a két pár gyönyörűség teljesen tökéletes, formára, igényességre, mindenre való tekintettel. Nagyon finom puha bőre van, és nem csak a lábain. Nem túlzottan beszédes típus, ami nekem kicsit hiányzott, végig nem voltunk csendben persze de jobban szeretem ha szóval tartanak, ettől függetlenül ezt nem rovom fel számára mert ez nem hiba vagy negatívum egyszerűen minden embernek másra van igénye valamint én sem voltam olyan beszédes mint egyébként szoktam lenni.
  • Erotikus masszázs:

    Lefeküdtem a hasamra és kérdezte hogy kézzel masszírozzon vagy esetleg kipróbálom milyen ha lábbal csinálja. Itt elkövettem egy elemi hibát, a masszázshoz ugye olaj kell ami viszont elveszi a talp vagy mondhatni a láb természetes feromonját és bár az olaj nagyon kellemes illatú de azt inkább a végére hagynám legközelebb....és a természetes formájában hagynám meg a lábikókat egy ideig :)
    Lábaktól indult felfelé, egészen a nyakamig végig ment mindenen a testemen. Nem erősen csinálta de biztos vagyok benne hogy képes rá, nagyon kitartó és erős lábai vannak, gondolom a gyakori használat megedzett mindent amit kellett. Igazából a varázsmondatra már nagyon vártam ahogy láttam a tükörben végig suhanni azokat a talpakat a hátamon.
  • Levezetés:

    Is íme, eljő a pillanat, Crystal megszólal: -Megfordulhatsz. Ekkor kb hangsebességgel de még durranás nélkül átbucskázok a hátamra amire, nevetéssel reagál, és a kérdés sem marad el. -Ennyire várod már?
    Hát hogy a fenébe ne, megszeppenve valamit kinyögtem, már nem tudom mi volt az. Velem szemben helyezkedett el és szépen felváltva ment végig az akkora már egyáltalán nem izgatott hanem felizgult szerszámon lábujjaktól talpig majd vissza. Igazából volt mindenféle pozició "lábállás" de mivel ez csak az első menet volt így az maradt meg a legjobban mikor egyik lábával alátámasztott és a másikkal szemből ráhajtotta az ezredest az alatta levő talprészre majd előre hátra mozgással a csúcsig juttatott. Utána lepihiztem, letörölgetett, gyorsan elszaladtam kicsit megmosni magam melltől lefelé :DD visszaérkezésem után mivel belefért az időbe, gondoltam kérek még egy footjobot, itt most nem szemből hanem oldalról fogta közre a harcost és fel le irányuló mozgással sikerült kivégeznie, meglepően hamar. Igazából élveztem mindegyiket de lelkileg nagyon szar és nehéz időszakban mentem hozzá nem tudom hogy ő ezt érezte-e de én igen és sajnos ebből a mentális állapotból nem sikerült kitörnöm az ott létem alatt sem ezért sikeresen szabotáltam egy valószínűleg sokkal nagyobb élményt. Mindesetre megérte elmenni hozzá, és az is lehet hogy a jövőben okosabban tudatosabban újra meglátogatom. Ez még a jövő zenéje egyelőre.
  • Elszámolás:

    Telefonban tisztáztuk le, kis asztalra kerültek a virágszálak a gyertyatartó alá, még mielőtt elkezdtünk volna bármit is.
    Nem esett róla szó, én meg okosan nem hoztam szóba. Korrekt volt teljesen az ár is és amit kaptam érte.
  • Összkép:

    Minden rendben van a hölggyel, szép, kedves és lábfetisisztáknak mint jómagam is, kötelező látogatás.
Happy Massage