• Detti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétköznap késő délután hívtam fel. A "telefonközpontos" barátnő szinte azonnal felvette a hívást és kedvesen, kellemes hangon közölte a részleteket. Készségesen válaszolt a felmerült kérdéseimre.
  • Megközelítés:

    BKV-val és pár percnyi lábbusz kombóval érkeztem a helyszínre. A közelben van elég parkolási lehetőség. A megadott cím könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Marina parti épület n+1 szintjén elhelyezkedő lakás. Igényesen lett kialakítva, melyben több masszázsszoba is van. A masszázsszoba amiben voltam minden igénynek megfelel (szobainas a ruháknak, kényelmes és nagy tatami, tükrök még a plafonon is, kellemes és halk háttérzene). A fürdőszobában többször is megfordultam, mely tiszta és rendezett, továbbá bőséges választék áll rendelkezésre tusfürdőből és szájvízből is. Az egész helyszín kellemes hangulatvilágítással van ellátva. Ottlétem alatt Detti minden alkalommal körültekintően ügyelt rá, hogy senkivel se találkozzak. Ez a diszkréció jól esett.
  • Lány külseje:

    Kopogtam a bejárati ajtón. Az ajtó kinyílt, de csak annyira, hogy be tudjak rajta lépni (ami szintén a körültekintés jele), mögötte pedig Detti állt. Finom kézfogással üdvözöltük egymást. Örültem akkor, amikor megpillanottam, mert egy gyönyörű nő állt előttem (kicsit le is taglózott a látvány). Annyira szép arcú, hogy nem is nagyon figyeltem a köntös alól kikandikáló méretes kebleire, melyek ha jól emlékszem fekete csipés melltartóba voltak (de ebbe nem vagyok biztos). Magassága és testalkata számomra ideális. Bőre finom tapintású és szolizott. A cicik szilikonból vannak, de nem a kőkemény fajtából, hanem puha és finom tapintásúból. Hosszú szexi lábai vannak. Popsija gömbölyű és feszes (a képek alapján úgy tűnet, hogy a popsi szilikonos, azonban Detti biztosított róla, hogy 100%-ban eredeti). Fekete tangája végig fennmaradt, de emiatt semmi hiányérzetem nem volt (így is volt bőven mit szem lásson és kéz érintsen, természetesen a kifejezés legnemesebb értelmében). Rendszeresen sportol és ad a kinézetére. Számomra ilyen a nőies testalkat, azonban a tekintetét külön is kiemelném, egyszerűen jó érzés volt a szemébe nézni. Szóval a külső teljesen "rendben" van, azonban a személyiségével koronázza meg az összképet. Két perc után levágtam a beszédéből, hogy egy intelligens nővel vagyok. Nyitott gondolkodású, kedves és figyelmes partner, ha volt valamilyen kérésem, azt szívesen teljesítette (persze a masszázs keretei között). Velem azonos korosztály, ezért könnyen megtaláltuk a közös hangnemet. Nem az volt, hogy ő mondja a magáét én meg a sajátomat, hanem kommunikáltunk egymással. Olyan jól beszélgettünk, hogy a háttérzenékre nem is emlékszem (azt hiszem cafe del mar chillout-szerű zene szólhatott).
  • Erotikus masszázs:

    Két órás masszázsra "jegyeztettem" elő magam. Dettivel megbeszéltük a program felépítését. Ottlétem alatt többször is kínált vízzel, mely figyelmesség jól esett. Zuhanyzás után hanyatt feküdtem a tatamin és Detti finom illatú masszázsolajjal (melyből a találkozó során sok fogyott) megkezdte lábaim és fenekem masszírozását. Kellemes erősséggel és ütemben masszírozta a lábaimat. Ezt követően a hátammal már erősebben bánt, ami nagyon jól esett. Ülő munkát végzek, ezért néha fáj a hátam. Beolajozta a hátamat és alkarjait használva fölém hajolva hátamat nyomta, mely nyomástól megkönnyebbülve éreztem magam. Teljesen meg voltam elégeve az által nyújtott masszázzsal. Később javasolta, hogy én masszírozzam meg őt. Megmondom őszintén, hogy örültem a felkérésnek (bár közel sem vagyon olyan jó benne, mint Detti). Jó érzés volt őt masszírozni, melyet legalább annyira élveztem, mint a levezetés részét a programnak (és elmondása szerint Detti is élvezte, hogy átmasszíroztam). Először hátával kezdtem és szépen, finoman haladtam lefelé. Popsiját és lábait is gondosan átgyúrtam. Ezután szóltam neki, hogy fordulhat és előről is átmasszíroztam gyengéden lentről felfelé. Majd kaptam tőle egy kellemes cicis csúszkamasszázst. Beolajozta a ciciket és az én hasamat, szerszámomat is és lágy ütemben masszírozott.
  • Levezetés:

    Két levezetést tartalmazott a két óra. A kényeztetések messzemenő részletekig történő leírását mellőzném, legyen elég annyi, hogy megkaptam azt, amiért jöttem. Finom ajkait mindkét alkalommal bevetette (említette, hogy nincs szájbaélvezés, de én ezt nem is igényeltem). Először a kezei által, másodszor a cicik között ért a fantasztikus megkönnyebbülés. Mindkét alkalommal gondosan letörölgetett és kaptam mindig tiszta törülközőt.
  • Elszámolás:

    Felajánlottam, hogy az elején rendezzük le, ami meg is történt. Két órára mentem és a vele töltött időért ez számomra megérte.
  • Összkép:

    Testileg kimerülve, de lelkileg feltöltődve jöttem el. Egy szép, szimpatikus és intelligens nőt ismerhettem meg ottlétem alatt, akivel remélem, hogy a jövőben még találkozunk. Rangomnál fogva "csak" jó minősítést tudok egyelőre adni, de számomra az élmény és Detti felejthetetlen. Csak ajánlani tudom úriember társaimnak.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-11-30 11:56:34
Happy Massage