• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Kedves Csók kedvelő!
    Nálam prèmium kategória lettél!!!
    Köszönöm ezt a csodás beszit!
    Remélem sokszor látlak még!
    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem és annak ellenére, hogy még nem jártam nála olyan beszélgetésbe keveredtünk, mintha már régen ismernénk egymást. Hallatlanul kedves a hangja is, de főként a csevegése. Másnapra beszéltünk meg randit, ami hibátlanul meg is valósult.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű volt, fizető parkolók közvetlenül a ház előtt is voltak. A GPS is ott tett le.
    A házon belüli eligazodást Fanni vezényelte.
  • Helyszín:

    A lakás kb. egy év óta van használatban. Nagyon ízlésesen berendezve. A fürdő mindennel felszerelve, száraz lábtörlővel (!!!a) két törölközővel. Kád zuhanyfüggönnyel.
    Látszik rajta, hogy a lányok magukénak érzik, gondozzák. A szoba tatamival, tükrökkel, egy több célra is használható székkel van felszerelve. LED-es hangulatvilágítás, de alkalmas a fényerő Fanni szépségének megtekintéséhez is.
  • Lány külseje:

    Fanni kifejezetten szépség. Arcvonásait kidomborító sminkben fogadott. Kicsit aggódtam, hogy a nagyon ízléses szájfestése eléggé csók álló lesz-e, de bebizonyosodott, hogy igen!
    Nem a karcsúak, hanem a buján izgalmasan nőies nők csoportjába tartozik, csodálatos tenyérbe mászó és becézést igénylő cicikkel, izgatóan kerek popsival, egyetlen tetoválás nélkül
    Izgalmas köntöse alatt csak a meztelen valóság lakott.
  • Erotikus masszázs:

    Hát itt bajban vagyok. A másfél órás randinkon erre bizony nem jutott idő. Itt csak a nagyon bensőséges ajaknak ajakkal történő masszázsát tudnám megemlíteni. Annak ellenére, hogy először voltam nála megajándékozott csókjával, ami számomra különösen fontos. Ez még jobban megédesítette az együtt töltött időnket. Nagyon jó csókol és érezhetően szeret is csókolózni.
    Megérkezésemkor itallal fogadott, méghozzá nem csapvízzel, hanem hűtött szénsavas ásványvízzel.
  • Levezetés:

    Fürdés után kézzel, szemmel, majd szájjal megtapasztaltam, hogy mit is rejt a kis köpenyke. Összebújva elég hamar megállapodtunk, hogy a masszázst majd későbbre (sőt teljesen el is...) halasztjuk. Arra is hamar fény derült, hogy nem éppen süldő korom miatt több időt kell majd fordítania hadrendbe állításomra, cserébe viszont több tapasztalatom és türelmem miatt több lehetőségünk lesz majd az ő szeretgetésére.
    Avval is kezdtük, hogy, teljes testének végigcsókolgatása után klasszikus kényeztetésébe fogtam. Csókos és ujjas csiklókényeztetésem eredményeként valódi orgazmust élvezhettem végre nézőként. Ezt követően - némi pihegés után - ő mutatta be csodálatos csúszka masszázsát. Ennek van egy olyan formája is, amikor felemelkedik, minta 69 lenne, de nem érünk egymáshoz. Cserébe viszont megszemlélhető a csodálatos punci, popsi táj és át lehet látni a cici párra is. Ez lehetőséget adott arra is, hogy e közben kényeztessen franciásan miközben én a csiklóját simogathattam. Na ez mindkettőnk számára meghozta az orgazmust. Újabb pihenés közben összebújva, csókolózva nagyon jól elbeszélgettünk. Élvezet vele beszélgetni is.
    Zárásként ő a hátán feküdt, míg én fölé hajolva csókoltam, miközben csiklóját simogattam. Ez hozta meg a harmadik orgazmusát is.
    Ez után már csak zuhany, csókok, búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Full-erotik programot vállal, ami nem tartalmaz extrákat, de ebben minden benne van, természetesen aktus nélkül. A rózsa szálak számát megadja, az élményhez képest nagyon méltányos. Bár nem kérte, de ezt kis ajándékkal az elején elhelyeztem a polcon.
  • Összkép:

    Csodálatos kislány. Kedves, cserfes, de okosan beszélő. Olyan érzést tud kelteni, mintha ezer éve ismernénk egymást. Csodálatos az erotikus kisugárzása. Érződik belőle, hogy szeret élvezetet okozni és nagyon értékeli azt is, ha neki okoznak élvezetet.
    Kedvenceim közé soroltam, biztos, hogy megyek még hozzá.
Happy Massage