• Carmen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetését a rosszlanyok.hu láttam, a hírdetés visszafogott, nem mutat mindent, de lehet sejteni a vagányságot, a ritka szépséget, ami be is igazolódott.
    Most másodszor voltam nála, ezúttal már két órára, mivel első randi max. egy óra lehet. És a jóból legyen több...
    Telefonon hívtam, már előző nap egy reggeli órában, hogy biztosítsam magam és jól tettem, mert másnap már egész napja lefoglalt lett.
    Telefon hívásomat nem azonnal vette fel, de egy perc múlva megcsörrent a mobilom három másodpercre, ami után hosszasabban is megbeszéltünk néhány részletet.
  • Megközelítés:

    Az Oktogontól - ahova villamossal érkeztem - 5 percre van a lakás. Kissé késve, amit még a megfelelő időpontban közöltem is vele, amire igen kedvesen mondta, hogy ez szerencsémre belefér, mivel a konditerembe csak később indul
    A kapu előtt ismét telo, azonnal megkaptam a belépési kódot, majd első emeleten, jobbra, a félig nyitott ajtó jelezte, hogy várnak
  • Helyszín:

    Az épület régi építésű, de a lakás felújított, szépen rendezett. Most a második randinkon Carmen abba szobába invitált, aminek saját fürdője is volt, benne üvegajtós kényelmes tusoló. Higiénia szerekkel, tusfürdőkkel, Listerine szájvizzel, hozzá apró poharakkal felszerelve. A fürdőben tisztaság és száraz szönyeg ami még elmondható.
    A közepes méretű szobában, közepén franciaágy, kis párnákkal, fal mellett körkörösen az éjjeli szekrény, rajta masszázs krém előkészítve, majd egy hangulatosan díszített polcos szekrény, szék, szobainas. Fésülködő tükrök kissé távolabb.
  • Lány külseje:

    Carmen magassága az átlag magyar női magasságnál kicsivel több, de az átlag magyar férfi magasságánál - amennyi én is vagyok - ugyannyival kevesebb. Ez persze talán csak nekem számít - társnak érzem. A két alkalommal más-más ruciban fogadott, kedves puszival, csókkal. Alakját a képek (ő van rajtuk és semmi retusálás) többnyire nem mutatják elég jól, mivel ismert, hogy egyrészt az igazán jó alakú nők ruha nélkül érvényesülnek, másrészt több kép fentről, fej magasságból fényképezve hosszú lábait nem emeli ki. De nőiesen kellemes csípőjét, ölelni való darázsderekát a fotók hűen tükrözik. Vonzó alakja a valóságban messze a képek felett áll. Kemény, izmos testét - amit a karomban tartani nekem egy álom volt - a rendszeres kondizás biztosítja. Ami az arcát illeti - ugye ez a képeken le van takarva - rendkívüli szépségű. Lehet, hogy kissé bele vagyok szédülve, de ez tény. Természetes aranybarna haját annak végén szőke átmenetre festi a divatnak megfelelően, kék szeme, és eperajka (ezért is vittem epret kis kóstolóba) lennének a részletek, összképileg pedig egy csupa báj, inteligens tekintetű, 20-as éveiben járó nő. Arcát így dicsérve egyáltalán nem túlzok, a valóság nem írható le könnyen, ezt látni kell.
  • Action:

    Zuhanyból visszatérve csók, majd egy kis gyümölcs kóstolóra is sor került amit szerencsésen vittem, mivel kiderült, hogy nemrég volt a szülinapja.
    Több, a megszokottól eltérő téma is elő került, véleménye, néha rövidebb, néha hosszabb, de hozzászólása mindig volt. Igényes barátnőmnek éreztem - szerintem ilyen barátnő a külvilágban nincs is - öszinteségével, szókimondásával elvarázsolt. Melegen összebújva beszélgettünk valamennyit, de nemsokára megkérdezte, hogy lépünk-e a tettek mezejére. Ekkor vettem át a kezdeményezést, kutatva testén a nekem és a neki kellemest. Intimebb részeknél meglepetés volt a ritmikus mozgása, amiben igazi partner volt, és ott én is hosszasabban elidőztem.
    Az együttlétet Carmen folytatta natúr franciával, ami nem akárhogy kezdődik, ahogy lehelet könnyü, de cerkát borzóló csókokat kaptam tőle és mire leért, már hadrendben álltam. Ezt tovább nem részletezném, de tény, hogy mélységében, változatosságában és főleg finom érzékiségében csúcs. Megfelelő időben a gumit csak úgy felpattintotta és kérésemre lovaglóban folytattuk tovább az együttlétet. Minden nőnek - legalábbis gyakorta - ilyennek kellene lenni: Carmen figyeli a ritmust és azonnal hozzá igazodik, ha kissé leállsz ő elindul és fordítva, mozgásunk mint egy gyakorlott eggyüttesnél, együtt vagy szólóban, kölcsönösen egészítette ki egymást. Angyali arca közel hozzám, csókok sorozata, légzése szenvedélyes, ziháló, néha-néha megtartottam derekát vagy magamhoz öleltem, hogy ne fáradjon. Hiába kértem Kronoszt, hogy állítsa meg, a másfél óra gyorsan elröpült. A maradék fél órában maszíroztam őt. Az erősebbet szereti, főleg a hát és konkrétan a lapocka a kívánt terület.
  • Elszámolás:

    Elszámolás abszolut korrekt, erről nem is érdemes tovább mint mondani
  • Összkép:

    Carmen az évfolyamunk legszebb nőjét juttatja eszembe, akiről csak álmodoztam. Ez az álom - most két órára - valósággá vált, alig várom, hogy vissza mehessek hozzá. Nem könnyű e varázslatot objektíve leírni, de a bizonyíték a helyszínen van.
    Ha nekem fájó szívvel is, de ajánlom annak, aki az érzéki és finom erotikát preferálja, értékeli a páratlan barátnői érzetet és ezt az igényes Nőt. Én személyesen ráláttam úgy is, mint az élet sok más terén is helyt álló Nőre. Nagyon vigyázzunk hát rá. És ha így teszünk, azt Carmen a legendás Carmen érzékiségével hálálja meg.
Happy Massage