• Dorka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül. Kicsit kalandos volt, mert nem volt jó neki az általam kért esti időpont, erre jeleztem neki, ha mégis lemondás történne, mindenképp mennék. Szerencsémre pár órán belül visszaírt, hogy mégis jó lesz, így tudtam menni.. Kicsit késtem is, időben jeleztem telefonon, de nem volt neki probléma.
  • Megközelítés:

    47es villamos kb. a ház előtt, én 80 méterre parkoltam le, a közeli Aldinál. Szerintem mindig van hely a közelben, bőven.
  • Helyszín:

    Hagyományos panel, felső emelet. Teljesen átlagos, ám tiszta, rendezett. Maga a szoba hatalmas, kis kanapéval, plusz 140cm széles ággyal, ahol akár 3 lánnyal is lehetne huncutkodni egyszerre. Fürdő is maximálisan OK.
  • Lány külseje:

    A képek nem adják vissza, mivel 2 dimenziósak szegények. A valóságban igazi kígyótestű, gyönyörű fenekű, hosszú combú dög. Cicik ugyan kicsik, de az a fenék.. Arc, szemek szintén csábosak. Összkép 5ös. Emellett megfelelően laza, közvetlen. Bugyi + melltartó kombóban fogadott.
  • Action:

    Fürdés után gyorsan visszatértem, kaptam vizet, majd egy perc várakozás után megérkezett.. Hamar lekerült róla a pár falat ruha és franciaágy fele heveredtünk egymás mellé. Nem akartam azonnal a közepébe csapni, de kb. 1 percig bírtam, hogy ne kezdjem el kényeztetni. Nyalásra jól reagált, jó sokáig elidőztem a lábai közt, láthatóan élvezte. Ha lennének illúzióim azt mondanám el is ment, na de ez maradjon az ő titka. Szerepcsere következett kíváncsi voltam a franciájára.. huh.. egészen hevesen kezdte, igazán élveztem, komoly mélységekkel. Kértem nézzen rám közben mivel az arca is teljesen felizgatott. Bírtam volna ezt akár még az óra végéig, de muszáj volt hátulról eltérképeznem Csengét, így gumihúzás után becsengettem hátulról. Egészen heves vágta következett, na itt vigyázni kellett. Ebben a pózban nem bírom sokáig, ha ilyen kígyótestű hölgy mozog előttem, így át is mentünk misszibe. Eszméletlenül bírja a nagy tempót, sőt, még bíztatott is. Lovaglás következett, Csenge itt olyan iramot diktált, hogy 1 percen belül le kellett állítanom. Felálltam vele úgy, hogy az ölemben volt, néhány mozdulatot így is végeztünk, majd ledobtam az ágyra és kértem, hogy folytassuk hátulról. Kicsit hátrébb léptem, hogy lássam ezt a remekművet, majd néhány mély nyalás után visszacsúsztattam a szerszámom Csengébe.. újabb nagyobb iramot diktálva még egy utolsó pózt kértem, hogy lovagoljon nekem háttal. A látvány mesés, de sajnos a gumi miatt nem voltam már elég merev ezért gumi le és franciát kértem.. Váltakozó mélység mellett pár percen belül Csenge szájába élveztem, de nem hagyta abba, én pedig nem láttam viszont a magjaimat - csillagos 5ös :)
    Lett volna még vagy 10-15 percem, de mivel egy órában csak egylövetű vagyok, ezért pár perc kellemes csevej után a zuhany felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Ugyan nem kérte, de előre tettem a polcra. Bp-i átlag, de a bővebb infó le is írja.
  • Összkép:

    Teljesen elégedetten távoztam.. Sajnos a nagy kedvencem (az ujjazás) kikerült a repertoárból mikorra én érkeztem, de így sem lehetett hiányérzetem. Szinte biztosan visszamegyek, ha Csenge fogad még 1-2 vad menetre :)
Happy Massage