• KITTY

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen adódott egy üres délutánom és azonnal elhatároztam, hogy ezt a szomorú időt bearanyozom valakivel. Kicsit félve hívtam fel Kittyt, mert alig volt pár óra a vágyott délutáni időpontig. Kolleginával beszéltem (akit egyébként volt már szerencsém meglátogatni), évődtünk kicsit és rákérdeztem Kitty szabad időpontjaira. Hogy, hogy nem, pont akkor ráért, amikor amúgy is szerettem volna menni, így lecsaptam az időpontra, mint a gyöngytyúk arra a bizonyosra.
    Az kicsit még izgalmasabbá tette egyébként a dolgot, hogy nem személyesen egyeztettem le a dolgokat Kittyvel, de úgy voltam vele, hogy én ebben a lakásban már sokszor jártam és soha nem csalódtam még egyik bájos, kedves hölgyben sem, úgyhogy uccu.
  • Megközelítés:

    Margit körút a maga minden előnyével és hátrányával. Tömegközlekedve mondható akár ideális helyszínnek is, hiszen majdnem a ház előtt tesz le a négyeshatos, autóval kicsit nehézkesebb az ügy. Mondjuk nem panaszkodom, mert a szomszéd mellékutcában eddig minden alkalommal találtam parkolóhelyet, most is. Nem szabad elfelejteni a parkolódíjat, mert sűrűn kóvályognak errefelé a mikuláscsomag-kézbesítők. Mobilparkolással a legegyszerűbb az ügy. Segítségképpen elárulom, hogy ebben az utcában is van zárt parkoló, meg a Margit körúttal párhuzamos második utcában is, ha máshol nem, ott valószínűleg talál az ember helyet.
    A ház könnyen megtalálható, a lányok mindig megadnak minden instrukciót. A kapukódot nem jó elfelejteni, mert beljebb kell még egyszer.
  • Helyszín:

    Van lift is, ezt valamiért mindig elfelejtem, úgyhogy én általában irányt veszek a lépcső felé. Magasra nem kell mászni, ennyi mozgás meg kell kényeztetés előtt.
    A lakásról sokan sok mindent leírtak már. Ez egy nagyon gusztusosan, szépérzékkel berendezett lakás két nagyobb és egy kis fogadószobával, minden szobában kényelmes, nagy matraccal. A zuhanyzó (mert kád nincs, de minek is) épített, ezért kellően tágas akár két személynek is. Tusfürdőválaszték nagy, a törölközők is körbeérnek még engem is. Kellemes langymeleg volt bent, jólesett a hűvös, esős utcáról bejönni.
    Az egyik nagyobb helyiségbe kísért be Kitty. Van hely lapakolni, halk zene is szól, kellemes, nem túl sötét a hangulatvilágítás. Tükrökből lehet sasolni masszázs közben, fordulás után ezekre már nincs szükség, ugye.
  • Lány külseje:

    Mint említettem egy kicsit zsákbamacskát vettem Kittyvel. Szerencsére semmiféle zsák nem volt rajta, ellenben egy ízléses fogadóruha az igen. Kedves, fiatal, vékony, szőke hosszúhajú lány (ez lejön amúgy a képeiről is), bájos arccal, széles mosollyal (ez viszont nem jön le a kitakarás miatt). Halk szavú, kicsit visszafogott, talán tartózkodónak is mondható. Nem régóta van itt, lehet, hogy a rutin hiányának is betudható ez, de szerintem előbb-utóbb feloldódik, és eltűnnek a gátlásai.
    Mindenesetre az előszobában még puszi-puszi volt bemutatkozáskor, aztán zuhanyzás után már rendes csókkal fogadott a szobában.
    Nyúlánk lány, nem alacsony. Karcsú az alakja, kis fokhagymagerezd popsija van és szerintem nagyon szép, nem nagy de kemény mellei. Ő rákérdezett, hogy nem kicsik-e, de erre felhördültem, hogy mit képzel, pont jók!
    Szépen borotált puncija van, izgalom hatására kellemesen nedves lesz, kész élvezet kényeztetni. De erről később.
    Beszélgettünk, ebben nem túl kezdeményező, nehezen oldódott fel, talán ez is a kezdőség következménye lehet. De végül találtunk közös témát, erről már szívesen trécselt.
    Ha több vendége lesz, biztosan jobban fel fog engedni. De tulajdonképpen ez nem negatívum, hiszen én is először jártam nála, nem ismertük még egymást.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után (ja és a meglehetősen hoszzú csókolózás után) hasra feküdtem a matracon, közben Kitty fogadóruhája is melltartó-bugyira korlátozódott. Olajjal kezdett masszírozni bokától indulva. Igazán lelkiismeretesen gyúrt végig, nem hagyott ki egy pontot sem. A masszázs mondható nyugodtan alaposnak és határozottnak, ez már nem a simogatós, de még nem is a szaggatós fajta. Tehát jólesett, mert szavak nélkül is eltalálta azt az erősséget, ami nekem pont megfelelt.
    A hátamon talált némi beállt izmot is, ezt is szétmasszírozta, ahogy kell. Nagyon jólesett. Mint mondtam, közben beszélgettünk halkan, sasoltam a mozdulatait a tükörben, néha összenéztünk, ilyenkor mindig mosolygott rám. Nagyon jól ellazultam, tényleg barátnős volt a feeling. Az alaposság időtartamban is megmutatkozott, így már vártam a fordulásra, ami aztán persze meg is történt.
  • Levezetés:

    Hanyattfekve hozzámbújt és csókolózni kezdtünk, simogattuk egymást, végigcsókolta a felsőtestemet is. Finoman elkezdtem a maradék fehérneműit eltávolítani, mire tágra nyílt szemekkel megkérdezte, hogy levegye-e :) Hát persze! Gyorsan kibújt mindenből és ekkor láttam meg a szerintem gyönyörú melleit. Kapott is rájuk egy sor csókot. Közben ő is matatni kezdett, először csak kézzel simogatott, aztán csóksorozat indult a nyakamtól lassan lassan lefelé haladva. Mintegy ötven-hatvan apró csókkal jutott le a már őt meglehetős izgalomban váró farkamig. Nem csapott le azonnal, hanem finoman körbepuszilgatott mindent, az alsóbb régióknak külön figyelmet szentelve, míg aztán a szájába csúsztatta. Nagyon lágy, kellemes kényeztetés vette kezdetét.
    Nem sok idő múlva újra felcsalogattam némi csókváltásra, közben a melleivel is végigsimított James úron. A hosszú és mély csók után megkérdeztem, hogy mit szólna egy kis viszonzáshoz. Helyet is cseréltünk és visszakapta azt a nem kevés csókocskát, amit pár perccel azelőtt én kaptam tőle. Végül lejutottam a combjai közé. Lefetyelni, nyalogatni kezdtem, közben próbáltam figyelni, hogy mit hogyan szeret. Ez nehéz ügy volt, nem kaptam túl sok visszajelzést, nem is tudom, hogy végül révbe ért-e. Ritkán van ilyen, de hát ez van. Az biztos, hogy jólesett neki, mert meglehetősen nedves volt már a lefetyelés végén. És igen jóízű is. Az ujjakat nem volt szabad bevetni, ezt finoman jelezte.
    Fura, hogy ezek után nem szerette volna, ha újra szájon csókolom, nem szereti, ha kicsit puncis szájjal közelednek hozzá. Megtöröltem. Aztán csókolóztunk és közben ismét helyet cseréltünk.Kaptam egy olyan zacsi-, és golyókényeztetést, ami tényleg élményszámba ment, alapos volt és megfelelő időtartamú. De már vágytam ismét a puha szájára, így megkértem,. hogy forduljunk 69-be. Én ismét nyelvközelbe kaptam a pucit és a popsit (azt se szereti, ha meg-megnyalják), ő meg szájába vette James urat és el se engedte többé. A vége felé, amikor már hangot is adtam a gerjedelem magas fokának, kicsit rásegített kézzel is, de ki nem eresztette a szájából, így hát oda sikerült elmennem....nagyon szuper érzés volt. Igénybe vette Szilvia kollegina társaságát, majd mellém bújva várta meg az utórengéseket.
    Mivel az idő vészesen közeledett a szeánsz végéhez, én jeleztem, hogy mennék zuhanyozni (tőle még maradhattam volna...)
  • Elszámolás:

    Utólag történt. Szerintem teljesen korrekt, régóta ennyi. Mondhatjuk akár pesti átlagnak is, másfél óráért abszulút arányos. Azt hiszem kimaxoltuk az extrákat, ami az adatlapon nem alap, azokat is maradéktalanul megkaptam.
  • Összkép:

    Az összbenyomásom határozottan pozitív, nyugodt lélekkel ajánlhatom Kitty társaságát mindenkinek. Talán ha kialakul egy rajongói kör Kitty körül, akkor a félszegségét, gátlásosságát is levetkőzi. Ha kicsit határozottabban állna hozzánk, az sokkal jobban állna neki, mert agy nagyon csinos, kedves és igazán barátnős lányról beszélünk. Több tapasztalattal felejthetetlen élményekkel ajándékozhatna meg bennünket. Persze ez a halkszavúság is izgató valahol.
    Végül is nekem is sikerült valamennyire kizökkenteni ebből az állapotból és néhány mozdulat, néhány csók igazán dögös volt. Urak, segítsetek ebben!
    Önbizalom, Kitty, hidd el, te lehetsz a csúcs!
Happy Massage