• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve hívtam fel. Egyből felvette, és ami egyből lejött, hogy nagyon érzéki hangú hölgy, aki rendkívül csábos hangon tájékoztatott a lehetőségekről. Egy óra alatt tudtam odaérni, ez neki is megfelelő volt. Pontosítottuk a címet, mert néhol Halásztelek van megadva, néhol Érd, de a valóság Tárnok, igaz Érdtől alig pár méter.
  • Megközelítés:

    Tárnok nincs közel, már ha BKV-zik az ember, gyakorlatilag vonattal lehet megközelíteni.
    Autóval nem gáz, ha nem csúcsforgalomban megy az ember fél óra kb, nekem 1 óra volt, igaz hogy csúcsidőben.
    Parkolni a ház előtt lehet, természetesen ingyen. Megadja a mellékutca nevét ahol érdemes egyrészt parkolni, másrészt megtalálni a lakot, mert a legtöbb GPS rosszul tudja valamiért a számozást.
    Mikor leparkoltam már láttam őt, ahogy az ablaknál áll, és bár még sosem voltam nála, volt egy olyan érzésem, mintha hazajönnék.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű lakás, nincs még 5 éves szerintem. Bent kellemes idő, egy hatalmas nappali, egy meghitt tetthely némi tükörrel a falon, és egy olyan fürdő ami előtt megemelem a kalapom. Épített zuhanykabin, ahol kényelmesen elfértem és is, és még mellém is fért volna.
    Az ágy friss, illatos, a zuhanyzáshoz mindkétszer friss hatalmas fürdőlepedő, és 8-10 féle tusfürdő várja az emberfiát. A masszázs egy franciaágyon történik, rajta pár párna, ami a későbbiekben jól jött :)
  • Lány külseje:

    Anna egy nagyon jó karban levő negyvenes NŐ. Érkezéskor normál ruhában volt talán, a masszázs idején már csak bugyi, aztán annyi sem. Szőke hosszú haj, selymes bőr, puha ajkak, kemény popsi, és borotvált punci. Cicik nem nagyok, de az alakjához illeszkednek.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor puszival gondoltam köszönteni, de úgy fordította az arcát, hogy szájra puszi lett belőle, majd még egy végül csókolózni kezdtünk. Hideg volt a kezem, nem akartam kínozni, de magamhoz vontam, és már az előszobában ölelkeztünk, csókolóztunk. 1 perc alatt éreztem, hogy rég voltam már ilyen jó helyen. Az emeleten további csókokat váltottunk, majd ledobtam a textilt, és irány a zuhany. Onnan vissza a szobába, és hasra vetettem magam. Rá bíztam mindent, és nem bántam meg. Nem svédmasszőr, de nem is ezért mentem. A lábamnál finoman átmasszírozott, majd mikor látta hogy azért be van állva rendesen a mindenem átnyomkodta a vádlimat, majd feljebb jött a fenekemhez. Közben nagyon jól beszélgettünk, ebben is remek partner. Sok (és illatmentes) olajat használt, és meg-meg szakította a masszázst, hogy végigcsókolja a hátamat, egész le a fenékvágatig. Csókolta a tarkómat, sóhajtozott a fülembe, és oda is jutottak kedves csókjai, én pedig a mennyekben jártam. Addig húzott, hogy hátrafordulva hol ajkait, hol kebleit csókolgattam. Teljes testsúlyból feljött a hátamra, hogy a hátamat is megdolgozza, majd újra visszatértünk a csúszkáláshoz, puszikhoz.
  • Levezetés:

    Egy idő után rákérdezett, és természetesen volt kedvem megfordulni. Végigcsókolta a testem, majd beolajozott elölről is, és élvezhettem keblei játékát. Majd mintha lovagolna rajtam rám ült, és úgy csúszkált rajtam. Tudom hogy nem volt bent, de végig az üvöltött a fejemben, hogy úr isten, mindjárt az is meglesz (de persze nem).
    Rámfeküdt hason, és az összeszorított combjam közé vette tagomat és úgy mozgott rajtam, ismét a mintha bent lenne érzés, észvesztő volt. Majd tovább fokoztuk a játékot, és végig szemezve lecsúszott és ajkai közé vett. Finoman, érzékien franciázott, derékszögben mellettem, hogy tudjam simogatni. Simogattam ahol értem, majd finoman a punciján kezdtem dolgozni, és mivel nem volt ellenére az ujjaimmal belülről is kényeztettem. Annyira jól dolgozott, anniyra finom bőre volt, és annyira szerető életérzés kapott el, hogy elkezdtem csókolni fenekét, majd vette a lapot, és fölém helyezkedett. Örömmel nyaltam, közben ujjaztam, ő pedig hol kézzel, hol ajakkal dolgozott rajtam, addíg, míg nem bírtam tovább és hatalmasat robbantam. Közben úgy tűnt hogy neki is tetszik ténykedésem, úgy vonaglott rajtam (ha pedig nem valós volt, akkor is köszönöm az illúziót). Minden esetre hatalmasat élveztem, és ha fizetne valaki se tudnám megmondani hova tűnt a végtermék, minden esetre én nem éreztem magamon szilviát.

    Ezt követően hagyott lenyugodni, abszolút nem sürgetett, inkább adott innom, és felajánlotta, hogy nasizhatunk is kis popcornt.
    Nekem sajnos mennem kellett, így letusoltam, azért csak kaptam kis kukoricát, és búcsúzóúl pár ölelést és csókot.
  • Elszámolás:

    Egy féle díj van, ez kb a BP-i átlag környéke. Én előre letettem, de egyből szabadkozott, hogy ráért volna. A végén mikor búcsúztam visszaadta a visszajárót, rendkívül korrekt (én elfelejtettem volna).
  • Összkép:

    Nagyon rég voltam már olyan szolgáltatónál, ahonnan úgy jöttem ki hogy jajj, de vissza kellene menni (már a franciás szekción belül). Ha nem lakna ilyen messze tőlem akkor azt hiszem nem is próbálkoznék nagyon máshol, hiába egy érett nő tudja mitől döglik a légy.
    Aki nem a hamvas tiniket keresi, annak kötelező.
Happy Massage