• Kata

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Katát elsőre hívtam , akkor elfoglalt volt aztán írtam neki SMS-t , hogy csörgessen meg ha ráér és egyeztetünk randit. Akkor írt smst , hogy hívhatom és szépen kedden megbeszéltük a szerdai 14:00át :)
    Tájékoztatott minden újításról, mert már nem elsőre megyek hozzá .
  • Megközelítés:

    Könnyű megközelíteni a célt , Kata elmondja az utca és házszámot meg a kerületet , ha használsz Google Térképet minden sokkal könnyebb . Utca +házszám és ott is van az ember.
    Meg meg kell nézni a tömegközlekedést, hogy megy és hiphopp ott az ember . Nekem például 25perc alatt simán oda tudok jutni. 20perc villamos +5perc séta.
  • Helyszín:

    Modern lakótömb új építésű lakások és a lakás belseje is igen dizájnos, bár nem a lakberendezésért mentem :) Fürdőszoba is tökéletesen csillogó-villogó. Egyezik a hirdetéssel. Millió tusfürdő meg 3 féle száj víz is van. Törölköző szárító meg minden , ami egy modern lakásba kell. Lényeg a bútoroknál az ágy az igen kényelmes puha :)
  • Lány külseje:

    Katának nagyon barátságos arca és szemei vannak és a hangja egy tündéré :) Igazán szuper kedves nő ezt szeretem benne a legjobban és mellé még szuper dögös is. 10/10!
    Kérésemre megfelelően befont hajzuhataggal várt és egy szép fekete melltartó és bugyi szettben . Nagyon szép sudár Kata. Látszik sokat eddz és gyönyörű nagy mellei vannak és formás popsija.
  • Action:

    Megérkezésemkor köszöntünk egymásnak és ölelés meg puszi :) Kata mindig rabul ejt a szép mosolyával és dögös testével.
    Levettem a cipőm és bekísért a szobába, mondta itt ledobhatom a ruháim aztán kaptam egy törölközőt és szépen elkísért a fürdőbe itt lecsutakoltam magam és szájvízzel frissítettem magam aztán irány a hálóba. Aztán elkezdtünk csókolózni meg ölelkezni. Számomra fontos a kámaszútra kódex, hogy a nőnek is jó legyen , így mondtam Katának szóljon , hogy még jobb neki :)
    Pár percig ölelkeztünk meg simogattuk egymást, aztán ajánlotta , hogy ugorjunk az ágyra. Mondom okééés , de elsőnek én akartam kényeztetni ezért mondtam is neki hogy gyakorolnék egy kis franciát rajta, majd elhelyezkedett kellemesen Kata és elkezdtem a nyelvcsapásaimmal a csúcsrajuttatva és érdeklődtem párszor , hogy lenne még kellemesebb neki, aztán sikerült kétszer is csúcsra juttatnom, gyönyörű volt nagyon nedvesedett és nyögdécselt. Aztán cseréltünk én kerültem a hátamra és Kata kezdte el fergeteges francia tudását. Szuperjól csinálja, nem győztem dícsérni , majd öt perc után gumit kértem és elkezdtük a kedvenc pózát a kutyust. Nah itt csattogtunk ezerrel, szólt , hogy toljam neki rendesen és itt is elélvezett egyszer. Majd szóltam neki, hogy jöhet az én kevdenc pózom a lovaglós. Szépen csattogott rajtam és a nagy melleit simogattam kellemes volt, majd kutyusra vissza váltottunk és fergeteges finálés csattogásban elélveztem.
    Csillagos 6os nő a Kata imádom nagyon :) Hagyott lenyugodni magában még toltam neki rendesen aztán szétváltunk és letisztogatott , majd beszélgettünk 10percet már új körbe nem akartam kezdeni. Így volt pont tökéletes a randi végül lezuhanyoztam és búcsú ölelés és csókokat váltottunk és elsétáltam ebbe a tökéletes napba , amit Kata nyújtott nekem :)
  • Elszámolás:

    Igen korrekt. Abszolúte Pesti átlag. És a kapott kellemes együttlét nagyon szuper :)
    Tuti még visszamegyek Katához többször is :)
  • Összkép:

    Igazán barátságos és beszédes meg jó lelkű és dögös nő. Nálam ő a legjobb 10/10! Figyel az emberre és ő is azon van 100%-ig hogy jól alakuljon a randi :) Jó vele a beszélgetés is és a szex is szóval még visszamegyek hozzá az 100% :)
    Kellemes érzésekkel távoztam, hogy igen ilyen egy igazán jó nő. Szuper szex és kellemes légkör alakult ki köztünk.
Happy Massage