• Felícia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délelőtt hívtam telefonon, a barátnője vette fel, egy kis egyeztetés után meg is találtuk aznap estére a megfelelő időpontot. Másfél órás programra neveztem be.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel nagyon ideális, a 30-as busz néhány perc sétányi távolságra tett le. Az autóval érkezőknek annyit tudok mondani, hogy a cím előtt le lehet parkolni, de a férőhelyek száma kevés, nem is láttam szabad helyet. A parkolás egyébként hétköznap 10-18 óráig fizetős.
  • Helyszín:

    Egy régi építésű hangulatos, többszintes társasházban van a cím. Érkezéskor újabb csörgés után megkaptam az útmutatást, pontosan merre is menjek a háztömbön belül. A fürdőszoba kádas, nagyon hangulatos a tusfürdőkínálat abszolút kielégítő. A tetthely tatamis (masszázspad is volt a fal mellett, de azt szerencsére kihagytuk, a tatami sokkal kényelmesebb), a ruhát egy kis kanapéra lehet tenni. A tatami mellett egy sávban tükör, ami fokozta a vizuális élményt.
  • Lány külseje:

    Egy gyönyörű, szép arcú, elbűvölő tekintetű kék szemű hölgy várt az ajtóban Felícia személyében. A képek önmagukért beszélnek, hát nagy öröm volt élőben is megcsodálni ezt a szexi hölgyet! A popsi formás és markolásznivaló, a hosszú, sötét haj nagyon jól áll neki, és azok a formás, eredeti, telt mellek.... Hát azokra tényleg nem lehet szavakat találni... Ha csak nyaktól felfelé nézzük, az már önmagában tűzbe hozza az embert, a gyönyörű arc és csábító kék szemek a huncut mosollyal elképesztő kisugárzást adnak Felíciának..... Egy egyrészes sötét ruhában és magassarkú cipőben fogadott, igaz, a magassarkútól gyorsan megszabadult, mert mezítláb kényelmesebb volt.
  • Erotikus masszázs:

    Őszintén szólva nem nagyon volt rá igényem, amit Felícia is érzékelt, dehát ezt e fejezetet is ki kell tölteni néhány karakterrel, szóval... Fürdés után még mindig a fekete ruciban várt, de nem sokáig maradt rajta, nekiálltam megszabadítani tőle, s közben kölcsönös simogatásba kezdtünk, előbb a nyakát, arcát pusziltam, aztán szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Ekkor már tényleg semmi kétségem nem lehetett afelől: nagyon jó helyen vagyok! Ennél csodálatosabb felvezetést el se lehet képzelni...
  • Levezetés:

    ...ekkor már csak egy szál bugyiban volt Felícia, s nem győztem betelni a gyönyörű melleivel: simogattam, puszilgattam az ikreket, közben Felícia megszabadított a törülközőmtől, s ekkor már el is akadt az álló cerkám a hasában az ölelkezés, csókolózás közben, és a popsimarkolászáshoz is ideális volt ez a pozíció, természetesen ki is használtam a lehetőséget. :-) Lekerült Felíciáról a bugyi is, és a tatamira heveredtünk, ahol a velem egykorú kényeztetésén volt a hangsúly. Puszikkal halmozta el a farkamat és környékét, illetve kézzel és cicivel is kényeztette, többször meg is kellett állítanom, mert csúcsközeli állapotban voltam. Közben az én kezem is "eltévedt" a punci irányába, és gyengéden simogatni kezdtem a csiklót egy kis nyelvjátékkal fűszerezve, s mivel jól reagált, beljebb merészkedtem a középső ujjammal, s először lassú, majd egyre gyorsabb kényeztetésben részesítettem Felíciát. Ezután feljebb csúsztam néhány csókért, hagyományos pozícióban voltunk, és szeretkezést imitáltunk. Felícia olajos testén és punciján csúszkáltam a szintén olajos farkammal, természetesen a szabály betartása mellett, az érzés csodás volt. Közben az idő sajnos kegyetlenül rohant, ezért megfordultunk, én feküdtem hanyatt a happy finisre. Felíciánál sajnos nincs franciás kivégzés, viszont rá tudtam beszélni egy golyós szopis befejezésre, amit nagyon erotikusan és változatosan csinált. Puszilgatta, nyalogatta a rudat és a zacsit, ez utóbbi teljesen el is tűnt a szájában, igazi heremasszázsban volt részem, aminek következtében be is következett a vég, az utódok a hasamon landoltak, csodás zárása volt ez az amúgy is csodás másfél órának. Felícia letörölt, s már tényleg csak egy gyors zuhanyzásra és a búcsúra maradt idő.
  • Elszámolás:

    Az elején rendezve, szerintem a pesti átlagnak megfelelő, nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Nagyon jó ötlet volt meglátogatni Felíciát, kívül-belül csodás lányról van szó, akinek köszönhetően felejthetetlen estében volt részem. Mindent elmond, hogy igazi franciázásban nem volt részem, mégsem volt hiányérzetem, mert minden eltöltött perc fantasztikus volt. Én voltam ezen a napon az utolsó vendége, de semmi fásultságot nem érzékeltem, végig lelkesen és kellő átéléssel csinálta, s bár a másfél órából majdnem kicsúsztam, de a TP apró jelét sem érzékeltem. Szóval nagyon jól sikerült Felíciával az első randim, amit úgy érzem, muszáj lesz még megismételni. :-)
  • Webi megjegyzése:

    Az ilyen beszámoló nagyfokú felelőtlenséget jelent, mind a hirdető, mind a vendég részéről. BÁR EFFEKTIVE AKTUS NEM TÖRTÉNT, a fent leírt módokon bármi elkapható , ami aktus közben is. Borzasztóan nagyfokú felelőtlenség puncival csúszkálni a lécen. Minden vendégnek ajánljuk ilyen "puncicsúszka" után keresse fel a szűrőállomást, és ugyanezt javasoljuk a hirdetőnek is. Nekünk egyértelmű, világos, érthető, betartható és betartatható objektív szabályokjat kell hoznunk. Ez pedig jelenleg az, hogy gumi nélkül aktust vállalók nem hirdethetnek az oldalon, aktust vállalók pedig masszázs kategóriában nem hirdethetnek. A hirdető ezen szabályoknak bár megfelel, a szabályok célja nagyon nem teljesül, hiszen azok célja a vendégek és a hirdetők biztonságának biztosítása, és egészségének védelme. Nagyon kérem mindkét résztvevőt gondolkodjon el a dolgon (amellett hogx elmegy szűrésre is), és a jövőben gondolja át mit vállal be.... A nem az AIDS-tól vagy a szifilisztől vagy a trippertől kell félni igazán magyarországon. Bár ezek is előfordulhatnak. De számtalan GYAKORI betegség létezik, kezdve a hepatitisztől az egyszerű herpeszig, gombákig.... Kérek mindenkit jól fontolja ezt meg....
Happy Massage