• LUNA_VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTRen egyeztettúnk, majd fixáltuk is az időpontot. Bővebb infóban a részletekről is pontos leírást kaptam, aznap délelőtt pedig telefonon is beszéltünk.
  • Megközelítés:

    BKVval mentem, könnyen odataláltam. Gondolom autóval sem bonyolult, a parkolás fizetős. A kapun belül is könnyen megtalálható a lakás, pontos eligazítás után.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérház. A lépcsőház felújításra szorul, de a lakás teljesen rendben van. Az ágy valamilyen kinyítható szerkezet, nem az igazi, de a célnak megfelelt. A fürdő tiszta, törülköző frissen mosott. A tusfürdö választék is jó. A szoba tágas nincs benne sok bútor. A lakásban tényleg csak ő rendel.
  • Lány külseje:

    Szerintem egy kicsit teltebb mint a képeken, de nekem ez bejött. Inkább egy kicsit teltebb legyen mint vékonyabb, pláne ha ilyen formásak a domborulatok :) Kedves csacsogós, a smink nem hivalkodó, de szexi így nekem arcra is fullos. A öltözékből a magassarkút hiányolnám, de azt is így utólag, ott nem jutott eszembe. Fiatalos, bájos csacsogása teljesen elvarázsolt, el is döntöttem, hogy franciás extrákat kérek a VTR kedvezményt is kihasználva.
  • Action:

    Miközben megbeszéltük a programot néhányszor megsimogattam finom fehér bőrét. Nem húzódozott, mintha nem is most találkoztunk volna először.
    A zuhanyból visszajőve, az ágy előtt aztán a kezeim közé került, simogattam ahol értem, és csókoltam a puha de formás didkóit. Finom fehér bőrét simogatva, puha húsába markolászva úgy éreztem mintha a meséből a szépség került volna a karmaim közé. Mondanom se kell én lettem volna a szörnyeteg :)
    Meredező dákomat nem kellett sokat keresgélnie, gyorsan a keze ügyébe került. Luna nem jött zavarba, először előttem guggolva, majd az ágyon ülve indult a franciaóra. Lelkesen járatta a farkam a csinos pici szájában, néha kézzel rásegítve. A mélytorkot is bátran próbálgatta, néha egy kis öklendezéstől megriadt ugyan, de azért biztatásomra és egy kis rásegítéssel egész jól belejött.
    Le is vett a lábamról nem sokára, az ágyon hanyatt fekve kértem, hogy mellém térdelve oldalról folytassa. Luna készségesen kibújva a bugyiból tett eleget a kérésemnek. Így egyik kezemmel popsiját, punciját simogatva, másikkal a didkóit markolászva toltam a dákóm a torkára. Itt megszűnt az idő a számomra. Durranás közeli állapotnál újra felültettem és a puha didkói között is megjárattam a farkam, majd újra Luna csinos szája következett.
    Ezután Luna ajánlotta a gumit, amit örömmel elfogadtam. A franciaórát már nem bírtam volna tovább. Missziben folytattuk. Luna lábait rámkulcsolva, halkan nyögdécselve fogadott magába. Szexi hangja, finom bőre és puha húsa újra a szépség és szörnyeteg érzetet keltette bennem, döngettem is szépségemet ahogy bírtam. Majd Luna hasra fordulva, popsiját kitolva kínálta fel magát. Fergeteges érzés volt így belé hatolni. Valószínüleg ő is elvezhette mert a farkam tocsogott a nedves puncijában. Ebben a pózban rózsaszín ánusza is feltárult előttem, be is villant, hogy ezt legközelebb nem hagyhatom ki.
    A végét újra a szájába kértem, amit Luna mellém fekve, puha didkóival combomhoz simulva teljesített. Hatalmasat élveztem a szájába, így szépségem teli szájjal szaladt ki a mosdóba.
    Visszatérte után nem éltem a felajánlott masszázszsal inkább simogattam még fiatal friss testét és hallgattam bájos csacsogását.
    A csacsogást inkább szexi hangjára értem nem a mondanivalóra, mert nem mondott butaságokat.
    Második menetre nem volt idő, és erőm sem, de nem maradt bennem hiányérzet. (Hacsak nem az a rózsaszin ánusz :) )
  • Elszámolás:

    Előre kérte a rózsaszálakat, első találkánál nem meglepő. Az elszámolás korrekt, az alap a pesti átlag , az extrák dobják meg egy kicsit.
    Egyébként amit megbeszéltünk az volt, az ígért kedvezményt is megkaptam.
  • Összkép:

    Finom fiatal lányka, talán egy kicsit tapasztalatlan de nagyon kedves. A franciás extrákban (mélytorok, kényszer) van még mit tanulnia, de határozottan tehetséges :)
    Szóval nagyon ajánlott kategória.
Happy Massage