• Kimberly

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még régebben voltam vele, csak most volt idő írni róla beszámolót. A rosszlányok.hu-n lettem rá figyelmes, ahol régebben szintén Kimberly néven hirdette magát. Azóta többször nevet változtatott. Jelenlegi neve: Merci. Többször voltam már nála. Mindannyiszor telefonon hívtam, és készségesen tájékoztatott mindenről. Fél órát kértem tőle.Telefonban megadta az utca nevét. Érkezésem előtt még hívtam a pontos címért.
  • Megközelítés:

    A hölgy székhelye, Szegeden a Retek utcában található. Alapvetően könnyű a megközelítése, hiszen mind a József Attila, mind pedig a Szilléri sugárút felől jár trolli, busz, villamos. Nekem kicsit távolabb esett, viszont könnyen odataláltam. A Mars térről indultam busszal és a kb 10 perc múlva elértem a Szilléri sugárútra. Innen pár perces séta és már ott is voltam. Mivel nem sűrűn járok arra, egy kicsit megtévedtem, viszont a GPS pontosan útbaigazított.
  • Helyszín:

    Amint említette a helyszín a Retek utca. Egy sok emeletes panel ház 6. emeletén lakik. Ez nem okozott akadályt, hiszen a házban lift is üzemel. Viszont ha valakinek nincs ínyére a lift, akkor a lépcső is használható. Kimberly egy kis lakásban lakik egyedül. Ahol én voltam, az előszoba, a szoba és a fürdőszoba, de gondolom még egy konyha is található a lakásban. Alapvetően tiszta lakás, viszont egy kissé üresnek éreztem. Olyannak tűnt mint amibe nem rég költöztek be és még nincs "belakva". A fürdő is egy kicsi helység, ugyanakkor minden adva van amire az embernek szüksége van. Talán a szoba a lakás legnagyobb helysége, egy nagy ággyal középen.
  • Lány külseje:

    Elsősorban a képei miatt mentem hozzá. Nagyon megfogtak. Különösen tetszett, hogy arccal hirdeti magát. Ugy gondolom, hogy az akkoriban fent lévő képei nem teljesen fedték a valóságot. Sőt régi képek is voltak. Ugyanakkor nekem így is tetszett. Örömmel tapasztalom, hogy azóta már frisstítette a képeit. Egy szép magas lány, talán némi felesleggel. Viszont ez engem egyáltalán nem zavart. Így legalább volt mit fogni rajta. :D Ami különösen tetszett benne az a formás popsija, valamint a tenyérbe való formás kis mellei.
  • Action:

    Megérkezésem után egyből a fürdő felé vettem az irányt. Ez már már szokásom, annak ellenére hogy indulás előtt otthon is mindig lefürdök. Szeretem a megadni ezzel a lány felé a tiszteletet, és sem szeretem ha vki ápolatlan. Igyekeztem gyorsan lefürdeni, hogy nem menjen el sok idő. Szobába visszatérve, már meztelen várt, és arra invitált, hogy feküdjek mellé az ágyba. Egyből neki ugrott a főhadnagyomnak. Meg is dicsért, hogy milyen nagy a méretem. Azt mondta, hogy nem sokszor lát ilyen nagyot. Ezt bóknak vettem. A korábbi szexpartnereimmel ellentétben úgy láttam tetszik neki, a többiek mindig arra panaszkodtak, hogy túl nagy. Na, szóval nekiveselkedett, és kaptam egy olyan csodálatos franciát, hogy olyat mástól nem nagyon. Nem volt mélytorok, viszont nagyon kellemes volt. Közben finoman megmaszírozta a heréimet is. Ez különösen tetszett. Arra kértem, hogy folytassuk 69-ben. Én voltam alul, ő felül. Imadtam ezt a látványt.:D Még mielőtt gyorsan elmentem volna, arra kértem, hogy húzzunk gumit. Ebbe gyorsan a segítségemre sietett. Kérdezte hogyan szeretném. Misszionáriusban kezdünk, majd lovaglással folytatta, és végül kutyusba fejeztük be. Ez a kedvenc pozícióm, elmondása szerint neki is. Arra kért hogy mielőtt elmennék vegyem kis, mivel korábban egy barátnőjénel kiszakadt a gumi. Én természetesen engedelmeskedtem. A hátára/popsijára élveztem. Nagyon tetszett a látvány:D. Végül gyorsan lefürdötem és felöltöztem.
  • Elszámolás:

    A helyi átlagnak megfelelő összeget kér, talán egy kicsit alatta is van, hiszen ugy tapasztalom, hogy itt is mennek fel az árak. Nem vállal extrát. Amit szeret azt vállal és ez benne is van az összegben.
  • Összkép:

    Összeségében nagyon jól éreztem vele magam. Amellett hogy csodálatos szexpartnert, akivel nem csak guminő hatást érez az ember, jót lehet vele beszélgetni is. A félóra rövid idő, ugyanakkor majdhogynem azt éreztem mintha már ezer éve ismerném. Hogyha nem ilyen keretek között találkoztunk volna, elfogadnám barátnőmnek is. Legszívesebben megtartanám magamnak, de komolyra fordítva a szót, ajánlom mindenkinek, aki rendes
Happy Massage