• Szilvia3

  • Beküldte:
  • Szilvia3 reagálása

    Nagyon szépen Köszönöm ezt a részletes, dícsérő beszámolót. Remélem még személyesen is megköszönhetem.

  • Egyeztetés:

    Mikor megtudtam, hogy délután a kerületben lesz dolgom, egyből keresgélni kezdtem a kedvencek közt. Szilvit telefonon elérve tudtunk beszélni, de ami még nagyobb örömet okozott, hogy az általam megjelölt időpontra egy igen választ is kaptam. Nagy köszönet a rugalmasságáért így utólag is.....de ami a lényeg, hogy telefonon elég aktív a Hölgy, természetesen a kiírt időpontban keresd.
  • Megközelítés:

    Kocsival mozogtam, egy sokemeletes lakóparkot kell megcélozni. Navigáció pontos, parkolás a háztömbök közt maga a paradicsom....van hely gazdagon még az esti órákban is. Tömeget nem tudom, de a főúttól nem messze van a bejárat, aki azt választja az térképen vagy neten keresgéljen.
  • Helyszín:

    Sok emeletes panel rengeteg a szokásos feellinggel. Cím eltéveszthetetlen, bejutás egyszerű, liftet használni kell, hacsak nem vagy nagyon jó formában. Maga a lakás szépen rendben tartott, tisztaság minden szegletében. Jól berendezett, a szoba is tetszett. Nagy ágy, szék a ruciknak, kisasztal az apróságoknak, egy TV is megtalálható amiből szólt a muzsika. Fürdő is rendben, tiszta kád, száraz kilépő, szájvíz kikészítve, itt sem volt semmi negatívum.
  • Lány külseje:

    Szilvia egy filigrán Hölgyemény. A megadott magasság, és súly fedi a valóságot, egy pink színű bugyiban illetve fekete melltartóban fogadott, nagyon jól nézett ki! Formás lábak, szép popsi, közepesen telt cicik, szépen zárt punci, barna selymes tapintású bőre arról árulkodik, hogy bizony figyel magára, és testének karbantartására. Arca is szép, fekete hátközépig érő haja ápolt, és illatos, mélybarna csillogó szempár, kedves mosolya az ajkaival illetve szabályos fehér fogsorral megnyerő alig várod, hogy csókolhasd. Természetre egy igazi kis tünemény! Roppant kedves, és előzékeny, minden pillanatban lesi a kívánságaidat, odaadó, érdeklődő de nem tolakodó, nagyon jót lehet vele beszélgetni. Figyel rád, nekem nagyon tetszett minden megnyilvánulása!
  • Action:

    Beléptem, és mikor megláttam már dicsértem is, hogy hú de jól nézel ki! Megköszönve mosolygott, és kaptam két puszit. Irány a szoba, ahol megköszöntem rugalmasságát, majd finoman megölelve belecsókoltam a nyakába. Tetszett Neki is...átölelt, még ledobáltam ruháimat beszélgettünk, már itt érezhető volt a kedves kisugárzása, szimpátiája. Gyors de alapos vizesblokk, majd vissza szobába, ahol már le volt terítve a friss, illatos fehér ágytakaró. Ismét kis csevegés, én simogattam formás testét, és elcsattantak az első csókok. Ágyra heveredtünk, én már ekkor javaslatára ledobtam derekamról a törölközőt, de Ő még a fogadó szettjében pompázott. Kértem hasaljon le, hisz úgy könnyebb kikapcsolnom cicitartóját, de hátsó gondolatom persze az volt, hogy láthassam csodás testét. Belebizseregtem annyira szép volt, melltartó repült, én csókoltam oldalról nyakát, haladtam a hátát csókolva popsija felé, ami igen formás darab. Bugyit legörgetve elém tárult csodás zárt puncija persze nem bírtam megállni, hogy bele ne nyalogassak, ami tetszett vendéglátómnak. Visszakúsztam nyakához amit ismét csókoltam majd kértem egy fordulást. Szilvi megfordult, és itt már szenvedélyes csókokat váltottunk, majd haladtam ikrekhez amikkel finoman kézzel, csókokkal eljátszadoztam. Kis sóhajok jelezték jól ténykedem, majd lecsúszva megnyalogattam combhajlatait, és egy belenyalással megízleltem finom punciját.

    Nagyon ízletes darabkára találtam, lágyan kezdtem kényeztetni, nedvesedése azt bizonyította, hogy kedvére való nyelvelésem....sóhajtozott, rámozgott számra, simogatott, majd összekulcsolva kezeinket rátért az útra. Érezve ezt inspirált csípőmozgása, aktívabban játszadoztam csiklójával, figyelve ne legyen ütemvesztés, majd kis remegés, megfeszülés, kezem megszorításával jelezte, hogy bizony elélvezett. Csodás volt a pihegése, megdicsérve örült munkálkodásomnak, és jelezte, hogy ezt bizony szeretné viszonozni számomra. Helyet cserélve simogatott, csókokból haladt cerkám irányába, majd kis nyalogatás után finoman ajkai közé kerültem. Haja simogatta combomat, még én figyeltem milyen odaadóan kényeztet vendéglátóm. Nem a pornós kivitelt kaptam, de mégis egy intenzív, technikás franciát élvezhettem, majd mielőtt baj történne gumiért fohászkodtam. Szilvia azt felpattintva már kérdezte is, hogy szeretném, mire én...nekem mindegy, hisz alig vártam forró punci átölelje farkamat. Mosolyogva fölém kerekedett, és finoman beleült cerkámba. Isteni volt érezni forróságát, majd teljesen becsúszva mozogni kezdett. Éreztem, hogy ez nem lesz egy hosszú etap, hisz olyan csípőmozgást produkált nyögdécselve, néha elmosolyodva, hogy a látvány őrjítően hatott rám. Fogtam csípőjét, gyúrogattam kebleit, míg Ő támaszkodott mellkasomon, és csak vágtázott, amit nem is bírtam sokáig, és hatalmasat robbantam gumiba, megremegve. Szilvia lassított, hagyott magában lenyugodni, majd szép lassan lecsúszott cerkámról, és törölgetés következett. Ez Isteni volt jeleztem felé, majd mindketten kicsi vizesblokk, és egy kellemes beszélgetés egymás mellett pihenve.

    Szilvia megsimogatta farkamat, ami elég hamar kihúzta magát, és kezdődhetett a második etap. Ismét ajkai közé kerültem, határozott nyelvlecke, majd kértem a védőfelszerelést, amit meg is kaptam. Kérdeztem vendéglátóm, hogy szeretné, aki rögtön alám fordult, és jelezte, hogy kedvence, ha szemből hatolnak puncijába. Én finoman csókoltam, majd lenézve becsúsztattam cerkám amit egy nyögéssel nyugtázott vendéglátóm. Csodás volt járatni a lécet, mozogtunk összhangban, tempót növelve intenzíven csattogtunk, Szilvi nyögött, rámozgott farkamra, én csókoltam nyakát, Ő húzott magába, majd érezve szorítását, finom remegését ismét a csúcsra ért. Emlegetett valami teremtő félét, majd pózcserét kértem hisz formában voltam. Szilvi lehasalt én fölé kerültem, és így csempésztem be cerkám a kicsit megemelt punciba. Szeretem ezt a pózt, most már Ő is..., és ismét tempózni kezdtem. Szilvi ismét hangokkal tudatta, hogy neki is jó, rákevert farkamra, én támaszkodva felette, néha ráhajolva élveztem hangjait, majd egy alapos hajrával ismét elengedtem kölyköket, amik a gumi fogságába kerültek. Rárogytam Szilvire, csókoltam ahol értem Ő pedig élvezte érintéseim, mosolygott, és jelezte ez bizony jó volt. Finoman kicsúsztam csodás punciból, ismét takarítás, majd csevegtünk pihegve. Nagyon jót beszélgettünk, mosolygós kis Tündérke, de időm lejárt, és lassan készülődtem. Fürdést felajánlotta időn kívül, semmi sürgetés, de nekem rohannom kellett, így vittem diszkrét illatát magammal, majd ölelés, csókok, és léptem.
  • Elszámolás:

    Ez a rész nagyon korrekt! Telefonban elmondott virágszálakat kötöttem csokorba, majd azt a végén tettem vázába mindent köszönve. Az átlag alatt van a csokor mérete, hogy megérte-e?? Nem is kérdés, teljes mértékben Igen!
  • Összkép:

    Szilvia egy igazán szemrevaló, kis bombázó Hölgyike. Roppant vendégcentrikus, odaadó, de egyben vonzó, és megnyugtatóan kommunikatív is. Nála nem nyerő a pornós feeling, de mégis átadja magát a dinamikus szenvedélyes együttlétnek. Maximális a barátnő érzés, de gondolom csak akkor, ha van szimpátia, én úgy éreztem ez részemre megvolt. Nagyon jól éreztem magam, egy fergeteges szeretkezést kaptam egy lopott órácskában, minden jóval megspékelve! Ha tehetem...márpedig azon leszek...akkor szeretném majd ismét meglátogatni, ajánlom Őt minden Úriembernek!
Happy Massage