• Demóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem elsőre felvette és rövid csevegés után egyeztettük az időpontot amelyet ezután vtr-en keresztül rögzítettünk.A rögzített napon még bejelentkeztem telefonon, mert hosszabb utazás várt még rám. Azonban utam során egy elháríthatatlan akadály keletkezett amiből jelentős késés adódott ezért le kellett mondanom a talit amit sajnálkozva de megértően fogadott, és rögtön ajánlott egy másik időpontot amivel másnap éltem is.
  • Megközelítés:

    A cím pontos és jól megközelíthető gépkocsival is, valamint a BKV pont a bejárat elé szállít így azzal mentem. Parkolási lehetőség adott. Az épület és a bejárat gyakorlatilag eltéveszthetetlen, a bejutás egyszerű a lift működött.
  • Helyszín:

    A lakás egy nagyobb panelépület középső tömbjének felsőbb emeletén van ahová lifttel lehet feljutni. A lakás egy másfél szobás régebbi de jó állapotú panel. A tetthely a lakás kisebbik szobája a fő helyen franciaággyal. Fotel a ruhának ülőke az öltözéshez, asztalka és polcos szekrény rádióval. A fürdőszobában tisztaság és rend, kád zuhanyfüggönnyel többféle tusfürdő és szájvíz. Tiszta törülközőt kaptam és száraz kádkilépő fogadott.
  • Lány külseje:

    Demóna a valóságban igézőbb mint képein, mosolygós szép arc vidám csevegő hanggal, karcsú nyúlánk alkat hosszú formás combokkal.
    Vékony áttetsző köntösben fogadott, a derekán megkötött öv még inkább kiemelte testének domborulatát, a képeken látható piros melltartó által elfedett gyönyörű és nagy melleit. Ez a melltartóba koncentrált testtömeg azonnal elkezdte - a fizika törvényei szerint - elvonzani tekintetemet az egyébként csillogó szép szemeiről.
    Egy valódi párductestű anyuci fogadott!
  • Action:

    A bemutatkozás és csekély ajándékom átadása után a kisebb szobában hagyva ruházatomat a fürdőbe vonultam, visszatérve Demóna a piros melltartó bugyi szettben várt. Átölelteve kezem elkezdte feltérképezni testét, hátát végigsimítva popsiját simogattam miközben megbeszéltük, hogy kényeztetésével indítjuk a programot. A melltartó lepattant és kezemmel ellenőriztem a ciciket miközben a bugyit kezdtem lehúzni, majd Demóna háttal az ágyra heveredett és csókok között kezdtem kényeztetésébe. Nyakán haladtam lefelé miközben felváltva becsókoltam vállgödreibe és kezemmel a gyönyörű ciciket simogattam, amíg nyelvem a keményedő bimbókhoz nem ért ahol elidőzött. Demóna visszajelzései megerősítetek, hogy helyes úton haladok és a cicik alapos nyelves kényeztetése után haladtam is tovább míg el nem értem szép zárt puncijáig. Combjait simogattam, nyelvemmel megnyitottam kelyhét és erősödő reakciók közepette ujjamat is bevetve juttattam el a csúcsra. Mellébújtam és lecsituló hullámzó testét simogatva kis pihi után 69-be fordultunk. Demóna következett miközben mézescsupra nektárját nyalogattam.Szerszámom a szájába csusszant kezével golyóimat simogatta, tövét masszírozta, Finom bőnyálas francia következett, kértem enyhe kézimunkát is, nem akartam itt bevégezni. A védőfelszerelés felhelyezését egy kis zökkenő akasztotta meg és a kezdődő lankadás elfojtására újból 69-be váltottunk. Demóna finom érzéki francával hozta vissza a szerszámom akcióképességét, finoman szopta, nyalta körbe makkomat, tüntette el szájába így jutottatott egyre feljebb míg bevégeztem, lüktető szerszámom a cicik között pihent meg.
    A hátralévő időben megbeszéltük, hogy később még egy repetát beiktatunk, majd irány a fürdő öltözés, búcsúcsók elköszönés.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek és a feltüntetett szerinti pesti átlag amit érkezésem után az asztalkára helyeztem.
  • Összkép:

    Demóna egy szép fiatal és dögös fiatal anyuka, sokkal fiatalabb annál amit Milf-ként gondoltam, ezen kívül amit bemutatkozásában ír minden helytálló.
    Jól éreztem magam, még visszatérek.
Happy Massage