• Nilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem volt könnyű elérni, de kitartásomat siker koronázta. Felvette és onnantól gyorsan ment a dolog.
  • Megközelítés:

    Ő jött. Erről mit írjak?
  • Helyszín:

    Saját lakás, itt is lakom. Otthonos, a fürdőben pont a kedvenc tusfürdőm van, aminek nagyon örülök. Van száraz törölközőm is, és gyakran takarítok is. Az ágyamat készíttettem, így panasz nem lehet rá.
  • Lány külseje:

    A képek egy kicsit finomítva vannak, de tényleg csak egy árnyalatot. A haját most másként hordja, ami szerintem jobban is áll neki. Nagyon jó teste van! Azok a cicik valami észbontóak! A puncija is mesébe illő.
  • Action:

    Némi beszélgetést követően kértem, vetkőzzön le, mert szeretném szemügyre venni ruha nélkül. Bodyját levetette, egy bugyi maradt rajta, majd hanyatt fektettem, és kezeimmel felfedező körútra indultam. Melleit tapintottam, simogattam, aztán hasát, lábait, majd egyik kezem ujja a szájába, a másik kezem ujja a jó nedves punciba került, miután félrehúztam a bugyipántot. Ezután oldalra, majd hasra fordítottam, fenekét gyúrtam, simogattam, hogy aztán nyelvemmel is kényeztessem finom, hívogató punciját. Valahogy lekerült a bugyi is, Nilla két kézzel megtámaszkodott, én mögötte,s derekát, hasát, popsiját megragadva igyekeztem elélveztetni. Ekkor még nem jártam sikerrel, később már igen: Nilla hanyatt feküdt, felhajtottam a lábait, s így kezdtem el ténykedni, kezdetben még csak finoman, aztán egyre "vadabbul" nyaltam és ujjaztan hol egy, hol két ujjal. Na erre már Nilla hangja is megjött, az egész pedig egy nyögésekkel, fantasztikus hanghatásokkal egybekötött, brutális élvezésbe torkollott, amit én is módfelett élveztem.
    Kicsit beszélgettünk, ettünk egy kis nasit, majd kezdetét vette a második félidő. Itt most ő volt a kezdeményező. Úgy vette kezelésbe, vagy inkább szájalásba a farkamat, hogy hirtelen azt sem tudtam, merre vagyok arccal. Visszakaptam tőle mindent, de kamatostul :) Nem is bírtam sokáig, amikor egészen a tövéig a szájában voltam. Sajnos nem vállalja a szájba élvezést (erre külön felhívta a figyelmemet), így a spicc előtt kivettem a szájából és a mellére irányítottam. Pár kézi rásegítés után már szabadjára is engedtem az utódokat.
  • Elszámolás:

    Az elején egy kis desszertet adtam, a végén a csokromat. Nem tudom mi az átlagos jelenleg, nekem megérte és számomra ez a lényeg.
  • Összkép:

    Ajánlom a lányt, érezni lehet, hogy kedvvel csinálja és ez sokat számít.
Happy Massage