• DÓRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokás szerint telefont ragadtam, és hívtam Dórát aki örülve hívásomnak csicsergett a vonal másik végén. Kedves volt, és bár nem egyszerű tőle időpontot kapni, de sikerült összehoznunk egy mindkettőnk számára megfelelő órácskát. Bár még ez is egy SMS től visszaigazolást kívánt részéről, de nagyon rugalmasan megerősítette, hogy mehetek. Telefonon nagy valószínűséggel elérhető, de van VTR opció is, érdemes előző nap bejelentkezni.
  • Megközelítés:

    A kiírt kerület, és a megadott cím elég ismerős lehet körünkben, én ismét kocsival mozogtam. Parkolás megoldható minden időszakban, max kicsit sétálni kell. BKV-ét pontosan nem figyeltem, de azt tudom, hogy egy megálló van kb 20 méterre a bejárattól, javaslom a térképet.
  • Helyszín:

    Szép szalon, igényes, minden tekintetben. Többen rendelnek a Hölgyek, finom illat lengi át az egész lakást. Régi építésű maga a ház, több emeletes, de mikor belépsz úgy érzed egy új kecóba érkeztél. Maga a szoba is igényes, tatamin van ami jó minőségű, szobainas, kisasztal előkészítve hideg üdítőkkel, ásványvízzel, szék, muzsika....tökéletes! A fürdő is pompás, minden jóval felszerelve, csakis rajtad múlik, hogy fitten, üdén lépj ki onnan.
  • Lány külseje:

    Nos Dóra a képek alapján csalóka, mert a valóságban jobb az összhang. Kezdem azzal, hogy mindig nagyon csinosan fogad! Most egy bézs színű mini koktélruha volt rajta, alatta gyönyörű fehérnemű, csodás virgácsain azonos színű magassarkú topánka. Már ezzel a kombóval elvarázsolt, szeretem, ha nem csak egy törölközőbe van betekerve vendéglátóm. A kiírt magasság, súly, fedi a valóságot, formás közepes cicik, karcsú derék, kerek popsi, nagyon szép zárt punci, és eszméletlen formás lábak! Egyben van a Hölgy nagyon, amihez az arc is jól harmonizál. Szép kutakodó szempár, mosolya a szép fogsorával elragadó, haja ápolt, igényes. Természete, habitusa is tetszik, őszinte, intelligens beszélgetőpartner, de egyben egy határozott nem elveszett személyiség. Részemről ezen korosztály kiemelkedő személye Ő, fiatalos, lendületes, mind külsőleg, mind természetileg egy kedves, igényes, és profi masszőz!
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezve forró csókkal fogadott, én dicsértem, öleltem Dórit aki beinvitált a szobába. Itt ismét forró csókok, majd ruháim ledobálva gyors vizesblokk, és vissza vendéglátómhoz. Finom ölelések, csókok, itt már kezeimnek nem tudtam parancsolni, és simogattam formás combjait, popsiját. Majd kicsomagoltam aznapi ajándékom, és Dóri a tatamira invitált...én pedig hasra vágódva tudtam, hogy varázslatos időtöltésben fogok részt venni. Dóra mint ahogy azt a bemutatkozásában is írja nem egy sportmasszőr, inkább egy kényeztető, finoman gyúrós masszőzt képvisel. Olajat használva kezdi a lábaknál, simogatja, kicsit nyomkodja, majd halad a popsit nem kihagyva derék, hát, nyakadig, azzal bezáróan egy nyugalmat árasztva magából. Igazi kényeztetés ez a kis kacsóitól ami hatására teljesen megnyugszol, lelazulsz, és órákon át el tudnád viselni.
    Mikor ezzel végez akkor csókokat, puszikat lehel nyakamra, érzem rám simuló forró testét, majd halad vissza testemen, finom puszikat ad popsira, és kezei elkalandoznak gáton, golyókat érintve keresi az ekkorra már megkeményedett cerkát. Kicsit megemelem csípőmet, érzem gátamon forró nyelvét, majd zacsit is megnyalogatja, Isteni ez a átvezetés, és várod a fordulást.
  • Levezetés:

    Mosolyogva kérdezi, megfordulsz?...és mikorra kimondom az igent már a hátamon fekszem, Ő pedig mosolyog, szemével kacéran azt mondja, most az enyém vagy. Szeret játszani mint ragadozó az áldozatával, aki csak akkor falja fel, ha már eljátszadozott vele. Kapom a csókokat combomra, hajlatokat megnyalogatja figyeli reakciómat, és finoman keresztbe nyelvével kezdi cerkám kényeztetését. Itt már meg vagyok feszülve, de Dóri csak mosolyog, és tudja, hogy kezdek megőrülni. Majd egy határozott mozdulattal ajkai beszippantják cerkámat, koppanásig elnyel, lent tartva megremegek. Jézusom mondom én, Ő pedig csak kényeztet....nyalogatja környéket, szívogatja golyókat, ismét beszippant, már kölykök mocorognak, de nem akarok még elmenni!
    Időt nyerve felhúzom csókokért, majd kérem a puncit, Dóri pedig egy határozott mozdulattal fejem mellé térdel, és előttem csodás puncija. Megfogom csípőjét, és magamra húzva csuporkát nyelvem, megízleli azt, majd finoman nyalakodom. Dóra nem a visszafogott típus ebben sem, rám mozog, kiegyenesedve élvezi a már intenzív nyelvcsapásokat, nyögdécselve tudatja velem jól ténykedem. Ez engem inspirál, folytatom már hevesen, Ő kevergeti csípőjét, előre-hátra mozog nyelvemen, én nyalom falom popsit, puncit...majd fejem magához szorítva nagyokat nyögve megremeg többször is, érzem elönti szám finom nedűje, felért a csúcsra. Kicsit megemelkedik, érzékeny forró puncija, majd hasamra ülve ismét csókol szenvedélyesen.


    Pozíció váltás következik mégpedig a 69....amit még forró ölét érezve kezdem ismételt nyelvjátékom. Ő sem tétlenkedik, rácuppan cerkámra, itt kicsit kinézek tükörbe, még őrjítőbb a látvány. Húzom magamra, nyalom popsit, puncit, Dóra csak nyögdécsel, érzem koppanásig elnyeli farkamat, semmi kéz csak az ajkak. Nagyon együtt hullámzunk, itt már nincs vissza út, alámozogva, egész puncit behabzsolva elér a vég, hatalmasat robbanok ajkai fogságába, megfeszülve, remegve! Nagy szusszanás, Dóra hagy lenyugodni...majd romeltakarítás, törölgetés. Finoman hozzám bújik, mellkasomra teszi fejét, átölelve pihenünk, beszélgetünk, egyszerűen tökéletes minden perce a befejezésnek. Bizalmat kaptam...meg becsülőm, majd időm lejárt, és lépnem kellett. Ölelve, csókolva búcsúztunk, a viszontlátás reményében.
  • Elszámolás:

    A matek egyszerű, és egyben az átlag alá sorolnám. Mind a másfél, mind az egy órás szeánszért kedvező csokrot kell előkészíteni....a végén tettem vázába kicsit megtoldva, mindent köszönve. Hogy megérte-e??? Nem is érdemel gondolatot, teljes mértékben minden tekintetben!
  • Összkép:

    Dóra egy izzíg vérig igazi buja Nő! Nagyon jól Néz ki, tetszik a gondolkodása, meglátása minden témáról, intelligens kommunikációja, és profi de egyben roppant kedves hozzáállása vendégéhez. Nagyon jól éreztem magam vele, nála, többet kaptam mint amire számítottam, ha pedig megvan a szikra, akkor fergeteges randit lehet vele eltölteni....sok felejthetetlen percben, órában! Részemről nem ez volt az utolsó randink....ha szívesen fogad bizony lesz ismétlés, ajánlom Őt minden Úriembernek!
Happy Massage