• Linda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, tudta ki vagyok, ismerjük már egymást rövid beszélgetés után egyeztetünk időpontot mit Vtr-en is megerősítettük Pikk-Pakk flottul ment.
  • Megközelítés:

    Könnyen fellelhető pontos a cím, nyugati tér környéke mindenféle tömegközlekedési eszközzel. A parkolás macerás.
  • Helyszín:

    Régi bérház lifttel is megközelíthető emeletén egy nagy, több szobás lakás. Fürdő tiszta mindennel felszerelt amire szükség lehet illatos puha törölközővel. Szobában francia ágy és kellemes természetes fény. Több rendelő is működik, de én soha nem találkoztam senkivel.
  • Lány külseje:

    Linda nagyon kedves, csinos és szép, jó humorú, csacsogós fiatal lány. Profi sportolóhoz híven izmos, feszes, jó genetikai adottságokkal megáldott. Fotói a valóságot tükrözik, kritikus szemmel nézve sem lehet senkinek kifogása. Cicik, popsi pont úgy gömbölyödnek és fogásuk, tapintásuk is olyan mint ami a látványtól elvárható. Formás, feszes. Ami a fotókon nem látszik a mese szép punci, telt nagyajkakkal és olyan szemérem dombbal, -“homlokkal” hogy azzal már gondolkodni is lehet;) Ápold bőrét érinteni, megölelni roppant tutajos érzés. A kislányos báj és nőiesség remek együttese, határozott egyéniséggel.
  • Action:

    Kis szatén köntösben és combfixben fogadott, mosollyal, öleléssel, puszival. Kérdőn körülnézek és már mondja is hogy miénk a pálya, egyedül vagyunk. Szobába érve beszélgetünk, megölelem, kezem akadálytalanul végigsiklik a kis kötősön és érzem alatta semmi. Üdítő az ilyen fogadtatás, a máris könnyed, fesztelen érzés. Hamar szűk lett a ruházatom így a füri fele veszem az irányt.
    Visszatérve már csak a piros combfixben találom, -pazar látvány.

    Kis simik, ölelések majd ágynak döntöm és csókolom ahol érem. Valamit mond a csókálló rúzsról de már teszteli is brén, - már csak a látásomra hagyatkozom és az én szám is kerekedik. Megnem tudnám mondani, hogy pontosan mitől de nagyon fincsi. Felállok. Ágyon térdelve cuppog, néha pici kezével veri ajkai közé, hátát, popsit simogatom. Érzem ideje új fejezetet nyitni, így hanyatt döntve először a kacér ciciket majd a már említett mesés puncit veszem kezelésbe. A hang és csípőmozgás instruál arról mit mennyire csinálok jól. Most, hogy írok kétségeim vannak de akkor úgy ítéltem hogy sikerrel jártam. Gyarló dolog de annyira kívántam már megmártózni benne hogy nem figyeltem eléggé az egyéb árulkodó jelekre.

    Később segítségemmel megtörténik a beöltöztetés és indul a finom lassú előtologatás, vágyfokozó hangok kíséretében. A finom illesztési művelet után összeölelkezve váltakozó ütemben tologatom csutkáig, Vagy mélyen bent tartva apró kis mozdulatokkal élvezkedek. Ha nem csalt meg a józan eszem akkor nem csak én. Később feltérdelve folytatom, hogy a vizuális élmény is hozzá adodjon az érzéshez. Drága kis Tűncs közben két kézzel gyúrja a cickóit. Lábait pakolgatom, popsit megemelve húzom magamra. Mennyei!

    Kérem, hogy forduljunk mert annak a popsinak a látványa is kihagyhatatlan. A kint is vagyok bent is vagyok játéktól a csattogásig, mindent játszunk, nagyon ügyesen tolja rám magát. Fejben tervet szövögetek egy orális befejezésre, de egy meteor sebességével érkező érzéstől, - mit megállítani nem tudok - hatalmasat élvezek. Utólag gondolok bele, ha talán ügyesebb vagyok magammal tudtam volna vinni. Na majd legközelebb, úgy is megbeszéltük, hogy van amit ki akarunk próbálni.

    Sajnos a dumcsira már kevés idő maradt, pedig sok mindenről tudunk jókat beszélgetni. Tusi, pusszancs, egy ölelés oszt balra el.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt számú rózsaszálat borítékban szokásomhoz hűen az elején letettem. Tovább nem foglalkoztunk vele.
  • Összkép:

    Nos meg kell hogy említsem nem is terveztem hosszú hőskölteményt telefonon bepotyogni, inkább csak infóval szolgálni egy nagyon bájos, remek hölgyről, kivel nagyon kellemes, oldott jó hangulatú az együttlét. Köszönet érte!
Happy Massage