• Nadett

  • Beküldte:
  • Nadett reagálása

    Drága Duracell!
    Elképesztő írásodért, illetve az ugyanezzel a jelzővel illetett randinkért is hálás vagyok. Számomra is felejthetetlen volt. Mondhatjuk hogy te voltál az ébresztőm a korai órákban, de abszolút nem bántam meg a korai ébredést.
    Én itt leszek, szóval várlak bármikor ugyanezzel a szenvedéllyel. Kíváncsian várom a későbbi terveidet velem!
    Csókoltatlak

  • Egyeztetés:

    Vtr-ben értem el még Vasárnap amire fél órán belül válaszolt is szerencsére .a telefont mikor szabad akkor ő kezeli amúgy a barátnők..A hirdetését itt láttam és pár nap szemezgetés után nyomtam is:-)
  • Megközelítés:

    Parkolás a ház környékén megoldható 50 m belül mindig találtam szabad helyet..BKV a közelben lévő két fő útról könnyen megközelithető éjjel nappal...A ház előtt nem kell várni hivom és már kapom is a kódot ,a cím egyértelmű csukott szemmel is óda találni..
  • Helyszín:

    Mivel új építésű házról van szó ezért minden teljesen patent ,nem megszokott hogy két fürdő van ,egy kádas és egy zuhany fülkés :-) minden általunk használt hozzávaló minden mennyiségben és fajtában megtalálható tusfürdő többféle ,szájvíz ,friss nagy törülköző ,nagy méretű száraz kilépő ....A szobában tatami található ,két oldalról óriási tükrök a falon és egy fotel ami nem csak öltözéskor tud hasznos lenni:-) Szoba inas .....
  • Lány külseje:

    A képek alapján először a popsija fogott meg ,ami nagyon hívogató volt ,amit belépéskor már le is meoztam ,finom puszi kiséretében!
    Arra sajnos nem emlékszem mert a mosolya teljesen elvarázsolt a fekete szemüvegben ami szinte végig rajta volt.. De ami igazán megfogott a rövid hajához nagyon jól menő fekete titkárnős szemüveg ,és a tetkok is jól álltak rajta ,engem egyáltalán nem zavart..
  • Erotikus masszázs:

    Kivételesen most csak egy órás programra neveztem be ,ezért csak egy rövid masszázst kértem Nadettől.
    Amihez hasra fekve elhelyezkedtem ,és kedvesem neki látott a lábamtól kezdve amit egész jól és érezhetően kellő erővel csinált ,ahhoz képest hogy kis törékeny lánynak tűnik elsőre:-) kifejezetten jól esett ,mikor feljebb ért. Meg dolgozta a fenekemet a derekamat és a hátamat ami igazán jól eset ,a kemény hétvégei munkám után. És ezután jön az igazi meglepetés..
  • Levezetés:

    A masszázs után rátértünk az erotikus részre ,még állva szenvedélyes nyelves csók csatát vivtunk egymással ami olyan finom volt hogy nem akartam elhinni. Egyben volt érzéki lágy de közben forró is mint mikor az első igazi szerelmemmel lettem volna ....Közben simogattam formás popsiját ,kicsi de nagyon finom érzéki melleit ,amire külön ki is tértem csókoltam hevesen mintha az életem múlna rajta ,mert annyira finom volt:) Aztán hanyatt fekve elhelyezkedtem és Rátért a velem egy korú kényeztetésére amit elég nehéz leirni ,mert olyan változatos és egyben intenziv volt hogy azt nehéz megfogalmazni ,inkább át kell élni..
    Hol finoman nyelvel csak a makkot kényeztette hol tövig elnyelte gond nélkül ,miközben én a punciját simogattam finoman ,mert ujjazni nem szabad ,közben helyet cseréltünk és most ő feküdt hanyatt ,és ezek után én elkezdtem végig csókolni finom testét és mikor végig értem ,le térdeltem a fejéhez és finoman a szájába adtam a már kő keményen álló farkamat amit mosolyogva fogadott ,és vele is megtehettem az egyik kedvencemet a fekve szájba dugást mélytorkosan ,amit most csak pár percig bírtam mert már annyira fel voltam spanolva... Ami után elég szépen tele élveztem a száját amit huncutul fogadott ,aztán gyengéden hozzám bújt simogatott egy kicsit ,aztán kiment a fürdőbe ..visszatérte után volt még egy kis időnk amit még összebújva egymást simogatva csókolva töltöttük el....ami után én néztem az órára és szóltam hogy sajna mennem kell ,részéről No TP:) pedig volt még pár percem ...
  • Elszámolás:

    Egy extra van nála amit igénybe is vettem NFVSZ ,Alapjában véve nagyon kedvező az alap óra rózsaszál értéke + az extra további virágokat képez ,de ahhoz képest amit kaptam tőle teljesen baráti , érték alapján nagyon baráti ,
  • Összkép:

    Fantasztikus érzésekkel távoztam tőle ,vagyis vissza kell térnem hozzá, Mert ezt a szenvedélyt és oda adást még érezni kell sokszor amennyire csak lehetséges ,főleg hogy még kezdő ezen a területen....És kíváncsi vagyok rá mit lehet még kihozni belőle idővel ......
Happy Massage