• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel a kora délutáni órákban, hogy nap végén tudnánk-e találkozni. A telefont egyből felvette, gond nélkül megegyeztünk az időpontban, és el is mondta, hogy mi mennyibe kerül. Azt kérte, hogy egy órával az érkezésem előtt még egyszer hívjam fel megerősítés gyanánt, amit meg is tettem, és a pontos címet ekkor tudtam meg.
  • Megközelítés:

    BKV-vel mentem, a villamos megállótól pár percet kellett csak sétálni. A Google Maps-nek köszönhetően egyből megtaláltam a címet, nem volt gond.
  • Helyszín:

    A lakás hangulatos, a nappaliból nyílik egy kis szoba, ott szabadultam meg a ruháimtól, és irány a zuhany. Kaptam egy nem túl nagy törülközőt (az én vékony kis testemre mondjuk elég volt, de el tudom képzelni, hogy egy nagyobb ember gondban lenne). Zuhanyozni fürdőkádban lehet (zuhanyfüggönnyel). Tusfürdőből nem volt nagy a választék, összesen talán 3 flakont láttam, és mindegyiknek alig volt még valami az alján. Persze amennyi kellett, annyi kijött belőle, szóval voltaképpen ezzel se volt gond. Zuhany után vissza a szobába, ahol egy tatami van a földön a fal mellett, a falon pedig egy tükör. A szemben lévő falon is van tükör, de az valamivel magasabban (gondolom, régen masszázspad lehetett ott).
  • Lány külseje:

    A képek után nagy meglepetés nem érheti az embert. Lucy egy vékony, jó alakú lány, szép hosszú vörös hajjal, kicsi helyes cicikkel. Egy vékony fekete köntösben fogadott, bekísért a szobába, és rögtön rendeztük is a piszkos anyagiakat. Megbeszéltük, hogy másfél órát maradok, kétszeri kényeztetéssel, és igénybe venném a NFVSZ extrát is. Szóba hoztam, hogy az adatlapján szerepel az "arcra" opció is, de azt mondta, hogy azt inkább ne, mert nem szereti, mert fél, hogy a haja olyan lesz. Ez teljesen érthető, nem is forszíroztam a dolgot... csak nem értem, hogy akkor miért van az adatlapon?
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra az ottlétem középső szakaszában került sor.

    Én hasra feküdtem, Lucy pedig a lábamhoz térdelt, és onnan indulva masszírozott végig. Kérdezte, hogy krémet, vagy olajat használjon, én az utóbbi mellett döntöttem. Az egyik vádlimmal kezdte, majd a másikkal folytatta. A combomhoz érve ráült a vádlimra, és innentől mindig ahogy egyre feljebb, és feljebb haladt a masszázzsal, egyre feljebb, és feljebb éreztem a "kis borostáját". A vállaim után mellém térdelt, és először az egyik, majd a másik karomat kérte el, tette az ölébe, és masszírozta végig. Közben folyamatosan a tükörből figyeltem ténykedését, és jót beszélgettünk. Egyszer csak megkért, hogy forduljak meg, amit készségesen meg it tettem. Azt hittem, véget ért a masszázs rész, de kiderült, hogy nem. Megkért, hogy hajlítsam be az egyik lábam, ő elé ült, átgyúrta a combomat a másik oldalról is. Ezt megismételte a másik lábbal is, majd megtörölgette a kezét, közölte, hogy ennyi volt a masszázs, mellém feküdt, és csak annyit mondott, hogy "a tiéd vagyok".
  • Levezetés:

    A zuhanyból visszaérve leültem a tatamira, Lucy még kért fél percet, hogy rendbe szedje magát. Nem néztem az órát, de érzésre még annyi se volt. Amikor bejött, levette a köntösét, és az alatta lévő fekete fehérneműt (az ilyet nem feketeneműnek kéne hívni?), és Éva kosztümben odakuporodott mellém, és megkérdezte, mit szeretnék? (Gyorsan hozzátéve, hogy mindent szabad... illetve majdnem mindent.) Zavaromban azt se tudtam, erre mit válaszoljak. Elkezdem simogatni a vállát, az oldalát, a cicijeit. Ezeket a területeket apró puszikkal halmoztam el. Megkérdeztem, hogy a csók belefér-e, és legnagyobb örömömre "igen" volt a válasz. Már nem emlékszem, hogy ez előtt, vagy után, de valamikor egymás mellé feküdtünk, és Lucy onnan indult dél felé. Néhány apró puszi a mellkasomon, és már a lábaim között is volt. Egyből a szájába vett, és kézzel rá-rásegítve kényeztetett. Nagyon jól csinálta, amit nem is bírtam sokáig, a szájában lett végem. Lucy bent tartott, amíg lenyugodtam, majd Szilviának átadta az utódokat. Kérdezte, hogy nekem kell-e törlés, de nem hagyott ott semmit, ami le lehetett volna törölni.

    Ezt követően mellém térdelt, és beszélgetni kezdtünk, miközben cirógattam az oldalát. Elmesélte, hogyan csöppent ebbe a business-be, és hogy tanult masszírozni is. Kérdezte, hogy szeretném-e, hogy megmasszírozzon, én természetesen igent mondtam,. A hasamra feküdtem, a többit pedig fentebb már leírtam.

    Ahogy a masszázs után ott feküdt mellettem, a karjaimban, újra meg kellett csókolnom. Csókjaimmal aztán egyre lejjebb, és lejjebb kalandoztam a nyakán, a cicijein, a hasán át egészen az öléig. A hasán nem időztem túl sokat, mert mint kiderült, ott csikis. Nem tudtam, hogy a jobb oldalon, vagy a bal oldalon csókoljam a combját, így végül középen kötöttem ki. Eleinte csak a nyelvemet használtam, de aztán először az csak az egyik, végül két újjal be is kéredzkedtem. Az apró sóhajok alapján talán sikerült pár kellemes pillanatot okozni, de a tetőpont sajnos elmaradt. Kis idő után fordultunk, és jött a szerepcsere. Hanyatt feküdtem, Lucy mellém térdelt úgy, hogy közben elérjem, és hol a szájával, hogy a kezével, hol mindkettővel dolgozott rajtam. Épp a kezei között voltam, amikor mondtam, hogy mindjárt elmegyek, ekkor Lucy gyorsan a szájába vett, és addig ott tartott, amíg végem nem lett.

    Ezt követően még elmentem zuhanyozni, aztán haza.
  • Elszámolás:

    Átlagos, a NFVSZ extra. Telefonban elmondott mindent, érkezésemkor az elején rendeztük az anyagiakat, utána szóba se került.
  • Összkép:

    Lucy amellett, hogy egy nagyon szép lány, kimondottan értelmes is. Jó volt vele beszélgetni. Kicsit sajnáltam, hogy az adatlapján feltüntetett "befejezés arcra" mégsem szerepel a lehetőségek között, de amilyen kényeztetésben volt részem, az teljes mértékben kárpótolt. Egy-két hiányosságra rá tudnék mutatni, de igazán negatívumot nem tudok mondani.
Happy Massage