• Gréti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó ideje nem jártam már szolgáltatást igénybe venni, de most az alkalom és az idő is megfelelőnek tűnt. A másik oldalon találtam és mivel ottani beszámolói alapján érdekesnek (megosztónak) tűnt, és a most hívható felirat is szerepelt nála ezért hirtelen felindulásból felhívtam és Ő pedig felvette. A telefonba készségesen elmondta, hogy nem úgy dolgozik, mint ahogy az általában szokásos (idő alapján, hanem teljesítmény alapon. A csokor méretét és az extrák mértékét megadta, az alapban szinte semmi sincs, de az extrákkal sem éri el a nagy Bp átlagot. Az étlapjáról kérdezvén azt nyilatkozta, hogy az nem igazán tartalmazza azokat a dolgokat, amik az adatlapján ki vannak írva („csak normális dolgok”), de a többi nekem elegendőnek tűnt. A hangja alapján nem volt ellenszenves, se lesajnáló, se egyéb távolmaradásra okot adó, így bejelentkeztem hozzá, néhány órán belülre. A kb címet elmondta, és kért, hogyha oda érek csörögjek újra. Ekkor bevetődtem az otthoni fürdőbe és lemostam magamról a korábbi út porát.
  • Megközelítés:

    Tőlem kb 15 perc autóval, így viszonylag jól ismerem a környéket, könnyen odataláltam a telefonálási ponthoz. Jómagam autóval mentem, de a környéken sárga buszok járnak, és a buszmegállótól 1-2 perc sétára van csak a találkahely. Telefonomat már várta, hamar felvette, és készségesen vezetett a lakásához. A parkolás a kapuban könnyen ment és ingyenes, mint általában ebben a városban.
  • Helyszín:

    A helyszín családi házas kertvárosias környezetben álló kisebb méretű házikó, külső megjelenésében átlagos, nem ordít róla, hogy mi is lehet benn. A kerítésre ráférne némi felújítás, de nem lakatos vagyok, így azt nem nézegettem tovább, hanem az invitálásnak megfelelően beljebb mentem az udvarba, majd a lakásba. Az udvarban kistermetű kutyák vannak, akik jelző funkciót láttak el. A lakás belseje modern stílusú, nem lepukkant, kultúrált körülményekre és használókra jellemző vonásokat visel. A fürdőt nem láttam, így nemtudom milyen lehet, de gondolom hasonló mértékben megfelelő. A tetthely kihúzható kanapé, franciaággyá alakítva, a nappaliként és hálóként egyaránt szolgáló helyiségben. Az ágy nem nyikorog és akár még kényelmes is lehet. Az előszobaként és konyha- étkezőként szolgáló helyiségben várt rám Gréti, fürdőköpenybe csomagolva, ebből és az illatából arra következtettem, hogy lefürödve várt rám.
  • Lány külseje:

    Külső, na, ez kicsit csalódást okozhat többeknek, mert a képeihez képest, az idő évek és a testtömeg index formájában is megnövekedtek, de nem brutális, csak mértékletes módon. A képein fellelhető testi arányokat felidézve azért felismerhető módon maradtak meg a külső vonásai, arányai, csak némiképp párnázottabb kivitelben. Az arca ki van a képeken takarva, de elhihető, hogy pár évvel korábban így nézett ki. Gréti nem az a nő aki után megfordulsz az utcán, de nem is az akit kikergetsz az ágyadból, inkább az a „meghát” szomszédasszony stílus (arcán kicsit erőltetett kedvesség, a bőre már nem annyira feszes mint hajdanán (szoláriumozás is meghagyta a nyomait), az ikrek már nem úgy állnak mint régebben, de még mindig…). Ja igen, valami erősebb parfümöt használ, ami nem tolakodó, de csak a negyedik fürdés után kezdtem nem érezni az illatát (ez fontos lehet azon kirándulóknak, akik ezen étterem után a házi koszt felszolgálási helyére mennek).
  • Action:

    Az előszobai cipőlevétel után puszi- puszi, bemutatkozás, majd kicsivel később az étlap újbóli felmondása, a későbbi tetthelyen. Fürdésről szó sem esett, ez kicsit zavaró lehetett volna (ld igényszint), de mivel kb 15 perccel korábban zuhanyoztam, ezért nekem nem volt kellemetlen, csak utólag gondoltam bele… A választék nem volt túl bő, francia gumival, nélkül (extra), normál szex és pont. Miközben egyeztettünk pléddel takarta az ágyat, majd a kért szolgáltatásokat előre fizettem (visszaadás is megvolt azonnal). Mondtam nekem megfelel, és hamar ruha nélkül találtuk magunkat, majd az ágy mellett állva bejártam kezeimmel a domborulatokat és a völgyeket, ahol még semmi nedvesedést nem tapasztaltam. Nyelves csók és ajaknyalogatás után javasolta az ágyon franciát, melyet kölcsönösség alapon választottam. A kagylóját nyalogatva jóízűnek találtam, miközben Ő hol kézzel, hol szájjal dolgozott az én altestemnél. A nyalás hatására kellemes nedvesedést érzékeltem, de Gréti tevékenysége se volt hatástalan. Folytattuk a franciát 69 pozícióban, melynek folyamán egyszer némi rángatózást véltem felfedezni, melynek során nagyobb mennyiségű nedvesedést is észleltem. Közvetlenül ez után javasolta, hogy folytassuk misszionárius pózban és feladta a védőeszközt. Úgy gondoltam miért is ne, és miközben a nedves résbe tologattam a kisebbik énem nyalogattam kicsit a nyakát, kezeimmel játszadoztam a hatalmas mellekkel és bimbókkal (itt már nem volt hatás). Ez a pozíció kifulladt, ezért kutyába fordultunk és a hátulról tettem be. Széles csípőjét markolva először lassan, majd gyorsuló tempóban járattam meg a nedves résben gumírozott szerszámom. Sajnos az aktus közben időnként felhangzó műpornós b…ál elrontotta a harmóniát, de a kedvemet már nem lohasztotta le, és a vágta közben lett végem. Kicsit hagyott lenyugodni, majd nedves törlőkendőt kaptam és eltette a teli zsákot. Kicsit még beszélt hozzám, ami alapján érdekes vélemény alakult ki bennem a vendégkörről koradélután pl.: „előbb hívj fel mielőtt idejönnél”, „te voltál ma az utolsó ügyfél és megyek haza”… Felkínálta a fürdőt használatra, de tudtam, hogy otthon vár a saját, így nem éltem a lehetőséggel. Kifelé menetben ránéztem az órámra kb 40 perc telt el a ki és belépés között, bár sürgetést nem éreztem rajta.
  • Elszámolás:

    Előre történt, korrekt módon az elmondottak alapján többlet azonnal visszaadva. Bár minden extra, de az árfekvés így is csak talán üti meg a budapesti átlagot.
  • Összkép:

    Összességében jó együttlét lehetett volna, ha a fotókon láthatók egyeznek a valósággal és az étlap is egyezik a hirdetésben találhatóval, de jelen esetben ez nem történt meg. Ha valaki EGY kellemes menetre vágyik egy hamvasságát már elhagyott hölggyel, akkor látogassa meg.
Happy Massage