• Nikol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalakon láttam a hirdetését. Felhívtam, néhány csörgés után felvette.
    Tájékoztatott róla, hogy mi van a fél órában (francia, kebelszex, aktus - ez később fontos volt) és az órában. Rákérdeztem a natúr franciára, az extra volt és egyből mondta az árat. A képei alapján egy érett, szexi nőnek gondoltam, ezért egy órát kértem tőle. Megbeszéltünk egy órával későbbi időpontot. Címet megadta. Kérte, ha odaérek hívjam fel.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a Google Maps pontosan megmutatta a házat, ami egy tízemeletes panel volt. A szemközti áruház parkolójában álltam meg a kocsival, ilyen későn meg sem próbáltam a panelek tövében helyet keresni.
  • Helyszín:

    A helyszín egy bérelt panellakás volt. Nemrég lehetett felújítva, szép új bútorok voltak benne. Bár a fűtés nem működött a hűvös őszi időben. Azt mondta a sütővel melegítik a lakást. Ennek ellenére a szobában nem volt hűvös.
    A fürdőben nem jártam, mert indulás előtt elintéztem.
    A lakásban volt még egy kolléganője is, hallottam némi mozgást. Volt egy vendége is - hacsak nem a csajé volt a kb. 45-ös cipő - de nem hallottam semmit, miután bementek az ajtón. Se ki-, se befelé menet nem találkoztam mással.
    A szoba szép volt, egy nagy ággyal, éjjeliszekrényekkel és két komóddal. Tisztaság volt, nem fedeztem fel koszt vagy foltokat a lepedőn.
  • Lány külseje:

    Amikor ajtót nyitott valami sok pántból és kevés takarásra alkalmas textilből álló kétrészes alsóneműben fogadott.
    A hirdetéseiben 58-59 éves kor adott meg. A képein egy jó karban levő, érett nő van. De szerintem azok 6-8 éve készülhettek vagy retusáltak. Az arcán látszik a kora, talán jobban is a kelleténél, a melle laposabb, mint a képein és nagy hasa van. A haja rövid, hidrogén szőke és zselével kis szarvakba csavarta össze. Nekem nem jött be az arca, de a didkók miatt úgy gondoltam maradok.
  • Action:

    Miután beengedett a lakásba bementünk a szobába. A külseje miatt azt mondtam, hogy inkább fél órát maradnék. Nem problémázott rajta. Elkérte a pénzt a fél órára és a natúr franciára. Miután odaadtam kiment a szobából és kis idő múlva a pénz nélkül jött vissza.
    Levetkőztünk, én az ágyra feküdtem. Ő odatérdelt mellém, megtörölte nedves kendővel a szerszámom. Közben megjegyezte, hogy nem szokott natúr franciát csinálni. Érdekes volt, mert a telefonban egyből mondta a többlet költséget.
    A törölgetéssel végezve franciázni kezdett. Néhányszor a szájába vette, de inkább kézzel csinálta. Egyre a ciciszexet erőltette, de én többször megkértem, hogy inkább franciázzon. Ilyenkor kicsit csinálta tovább - kevés száj, sok kéz - aztán megint: "ciciszex!". Ettől a változatos tevékenységtől a fél- és majdnem merev állapot között ingadozott a szerszámom. Végig sürgető, kapkodó volt. Ettől nem támadt fel bennem a kellő hangulat, mechanikus volt az egész. Nem értettem a sietséget, mert egy órát kértem korábban és csak fél órára maradtam, hát lett volna időnk.
    Kb. öt perc múlva hanyatt feküdt és mondta, hogy tegyem a mellei közé. Kissé értetlenkedve - mert én a franciánál maradtam volna, amit jeleztem is neki előtte többször - ráültem a mellkasára és a mellei közé raktam. Mozgattam előre-hátra az ezredest a cickók között, de nem sok élményt adott. Ez a filmekben jól néz ki - pláne fiatal, majd szétcsattanó csöcsű nőkkel - de a valóságban nem sok stimulus ért. Megkértem, hogy franciázzon tovább. Azt mondta, hogy az nem fog menni. Kérdeztem: Mi a baj? Álljak inkább az ágy szélére? Azt válaszolta ő nem csinál végig franciát. Ezen elcsodálkoztam, mert vagy négy éve járok lányokhoz, de még egy sem volt, aki a végig franciát elutasította volna. Azt mondta nála francia van ÉS ciciszex ÉS aktus. Végig francia az nincs.
    Ezen felkaptam a vizet és nekiálltam öltözködni. Értetlenkedve fogadta, kérdezte mi a baj. Mondtam, hogy én végig franciát szeretnék. Ő tovább értetlenkedett, nem akarta megérteni ezt az egyszerű dolgot. Csak elismételte, hogy nála mi a menetrend.
    Megjegyezte, hogy biztosan azért nem jött össze, mert ideges vagyok. Biztosan, gondoltam én. Csak ez lehet a probléma, nem pedig az, hogy nem akar a pénzéért megdolgozni.
    Felöltöztem, elköszöntem. Lementem a kocsimhoz és átkozódva hazavezettem.
  • Elszámolás:

    A natúr francia extra volt. Összességében nem volt drága, kb. az itteni átlag. De kidobott pénz volt az elmaradt teljesítés miatt.
  • Problémák:

    Átverve éreztem magam. Az extraként kért natúr francia nem ért semmit, mert alig vette a szájába és nem is csinálta élvezésig. Igaz, hogy nem kérdeztem rá a telefonban a végig franciára, de eddig egy nő nem csinált ebből problémát.
    Ilyen lusta nővel én még nem találkoztam az évek során. Gyenge szopással és sok kézimunkával felállítja aztán dolgozzon az ügyfél.
    Annak tudom ajánlani, aki az ilyen 60 felé tartó nőkre gerjed és be tudja nekik vágni egyből. Aki hangulatra vágyik, kényeztetésre az kerülje el.
Happy Massage