• Ayse

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-ben kertem tőle egy esti időpontot, amit nagyon kedves szöveggel el is fogadott elég hamar.
  • Megközelítés:

    VTR-ben kaptam a pontos címet, GPS könnyen oda is vezet, fizetős a rész, de esti órákban nem volt gond, hely is volt bőven. BKV is
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, szépen berendezett, van tükör ahol kell, és a szobának volt privát zuhanyzója ami különösen hasznos volt. Tatami van a szobába. Fürdővel és minden mással minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    Ayse külsejéről csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni. Nagyon szép teste van, a cicik mesteriek, popsi kőkemény, bőre finom. Arca bájos, kellő sminkel és huncut mosollyal vár.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel 1,5 órára mentem, így a masszázs a középső részben volt. Jól beolajozott, és a lábaimmal kezdte a masszázst, megfelelő erősséggel masszírozta a vádlimat majd a combokat. Közben a tükrökben lehet mozizni és kötelező is. Végig jó hangulatú beszélgetés ment, mindenféléről beszélgettünk, jó beszélgetőpartner. A hátamat is átmasszírozta kicsit, de nem sok idő jutott rá inkább az első és második felvonásra összpontosított, és ugye azért nem is a masszázsért mentem.
  • Levezetés:

    Megérkeztem, puszi meg ölelés, átadtam a kis ajándékomat aminek nagyon örült. Mivel már nem először voltam nála pontosan harmadik alkalom volt, első alkalommal még szinte amikor megjelent talán második beszámolót írtam róla, nem szokásom több beszámolót írni egy lányról, de itt most úgy éreztem mindenképp kell. Zuhanyból visszatérve pár mondatot váltottunk, majd lefeküdtem a tatamira, házigazdám pedig jó alaposan beolajozta gyönyörű melleit. Először fölém hajolt apró puszik a nyakra, közben simogattam ahol csak értem, rendkívül feszes és kellemes mindenhol érinteni. Szépen lassan a cicikkel lejjebb érkezett, ekkor már teljesen izgalomba jöttem, kaptam egy elég jó csúszkát. Aztán nemsokára elkezdődött a legkedveltebb rész a francia óra. Először szépen lágyan minimális kézzel, majd egyre intenzívebben olykor teljesen eltüntetve munkálkodott. Közben tükörben moziztam, illetve simogattam a melleket. Mivel rendkívül izgató volt így nem bírtam túl sokáig és a mellek között lett végem. Szépen letisztogatott majd amikor magamhoz tértem gyorsan letisztogattam magam a fürdőben. Ekkor jött a középső masszázs rész, majd jött a bűvös szó, hogy megfordulhatok. A második alkalommal egy jóval hosszabb csúszkát kaptam, ami nagyon felhúzott, közben mindenhol simogattam, de ugye a kedvencek a popsi és a mellek voltak. Végig barátnős volt közben apró szájra puszi, illetve nyakra is, nagyon lágyan finoman. A második francia órát úgy végezte, hogy oldalt helyezkedett, így kellő mozizás lehetőség volt a tükörből ahol a csodás puncjiát tudtam nézni, közben pedig egyik kezem a melleken másik pedig a popsikon volt. Mivel jó késő volt már és fáradt is voltam, így meglehetősen sokáig tartott, de kitartóan és nagyon változatos technikával próbált a kedvembe lenni, sokszor tövig bekapta és gyorsan csinálta, aztán lassú váltás és így ment ez jó sokáig. Mivel ilyen jó volt és a vizuális élmény is lenyűgöző volt sikerrel jártunk második alkalommal is a cicik között mentem el, és annyira jó volt, hogy ilyen nagyot még szerintem sose élveztem, vagy 3-5 percig bizsergett mindenem. Ayse ezen csak mosolygott egy jót, és mondta, hogy sok mindenre képes. Összeszedtem magam, gyors zuhany, és kicsit időn túl távoztam is, nagy ölelés és puszit kaptam az ajtóban.
  • Elszámolás:

    Nem tudom milyen extrákat vállal, nem került szóba, de ő maga az extra szerintem. Az elején az asztalra tettem ami a végéig ott is maradt, sose volt róla aszó.
  • Összkép:

    Rendkívül elégedetten és kielégülten távoztam, kissé remegő lábakkal. Még most is ha rá gondolok akkor izgalomba jövök, mindenképp ha időm engedi meg fogom látogatni.
Happy Massage