• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Szia!
    1-2 dologhoz szeretnék pár szót hozzászólni!
    Először is, sminkelem magam, de mivel természetes tipus vagyok, igy nem pakolok magamra 6 kilo vakolatot. Ha neked ez nem tetszik... :) van itt (is) elég műnő.
    A tiszteletdíj. Vannak olyanok, akiknél alap a szájba élvezés, de nem 1-2 olyan lánnyal találkoztam már akiknél úgyszint extra, illetve van jópár olyan hölgy, akiknél az alap program díja magasabb, mint nekem az extrával együtt. :)
    Nagyon cserfes tipus vagyok, szinte bármelyik vendégem ezt mondaná, nem is mondtak eddig ilyet, hogy ne lennék beszédes, úgyhogy nemtudom mi okból ne lettem volna az.. :) az ágy hiányát pedig szerintem említettem, barátnőm masszázslány, ezért van egyelőre tatami. De már intézőben van az ágy pótlása.
    Sajnálom, hogy nem érezted magad annyira jól, előfordul hogy nincs meg két ember között a kémia vagy a szimpátia, nem ismertük egymást, sajnos/nem sajnos ez a lehetőség is benne van, egyikőnk sem robot. De kívánom neked, hogy megtaláld azt a lányt, akihez boldogan jársz majd vissza, és köszönöm a látogatásodat, illetve beszidet is! :)

  • Egyeztetés:

    Viszonylag könnyen ment az egyeztetés, a telefont a barátnője vette fel és vele tudtam is egyeztetni időpontot másnapra, de azért kérte hogy hívjam fel Dorkát is, ami azért is kellett, hogy 1-2 részletet az együttléttel , extrákkal, stb kapcsolatban megbeszéljünk. Szóval egész gyorsan és könnyen tudtam időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Könnyű odatalálni, fizetős környék, de szerintem ott kb mindig van parkolóhely, szóval jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, szóval kultúrált mind a ház, mind pedig a lakás. A szobában csak matrac van, erre nem kérdeztem rá, de végülis nem zavart, csak másra számítottam. Mások is vannak a lakásban, de jól kezelik, odafigyelnek arra, hogy diszkrét maradjon a találkozó...
  • Lány külseje:

    Dorka nagyon szép testű lány, bomba alakja van, főleg a popsija, mely első osztályúan gömbölyödik, öröm nézni is. A mellei pont tenyérbe illőek, nekem megfelelt a méretük, nem olyan nagyok, de én nem is szeretem a nagy melleket... szóval pont jó volt. A bőre nagyon finom selymes. Látszik hogy rendszeresen edz, mert egy gramm fölösleg sincs a testén, szóval nagyon csinos. Az arcával sincs semmi gond, bár az a stílus ahogy sminkeli, az nekem nem jött be, de ez már tényleg csak részlet kérdés...
  • Action:

    Fürdés után kis ölelkezéssel, puszikkal indítottunk. (* olyat hiánxolni, amit nem vállal a hirdető nem etikus - adatlapjának megfelelően vállalja a dolgokat - webi)
    Ezek annyira nem zavartak - neki itt húzódnak azok a bizonyos határok, amit persze megértek a részéről, viszont így az élményemben éreztem némi távolságtartást is.

    Az arcát, nyakát és a melleit puszilgatva kezdtem bemelegíteni az első felvonásra, melyet úgy kértem, hogy én állok, ő pedig a kanapén ülve franciázik. Ezt nagyon finoman, jó technikával csinálta, és kb 1 perc alatt ki is végzett, ha nagyon akartam volna talán lehetett volna húzni, de nem akartam, az első mindig gyors szokott lenni... Kértem, hogy a kilövés után ne rögtön vegyen ki a szájából, amit teljesített is, ez nagyon jól esett, ebből éreződött, hogy figyel rám és keresi hogy mi jó nekem.
    Kis technikai szünet után testének simogatásával folytattam, közben lefektettem a matracra és kértem hogy feküdjön hasra, majd így is végigsimogattam testét, főleg lábait és a csodás popsiját. Ez utóbbit meg is kostóltam és elidőztem vele egész sokáig ;) ami fantasztikus élmény volt... közben Dorka apró nyögéseit hallgatva örömmel nyugtáztam, hogy neki is tetszik ez a játék. Azt hiszem elég sokáig el tudtam volna még így időzni, de közben úgy éreztem, hogy készen állok a következő akcióra is. :)

    Gumihúzás után misszionárisba helyezkedtünk, és ráhangoló puszik, simogatások között finoman beléhatoltam, majd lassan ütemes mozgásba kezdtem. Gyönyörű látvány volt innen is a teste, a karcsú dereka, feszes kis hasa, csípőjének alakja mind folyamatosan vonzotta a szememet. Már a behatolásnál éreztem hogy annyira jó érzés benne lenni, hogy nem fogom sokáig bírni, ... és bizony el is játszottam a gondolattal hogy engedjem magamat hamar elmenni. Mivel másfél órára mentem, azért óvatosságból ezen a ponton megkérdeztem tőle, hogy ugye a másfél órában nem csak két lehetőség van, mire azt felelte, hogy de igen. Ezen meglepődtem, de visszakérdeztem, hogy "akkor is ha csak 1 percig tart az aktus?" :D Erre persze már nem mondhatta azt hogy "igen, akkor is" - elég furcsán hangzott volna. :) Így végül belemnet hogy legyen egy 3-dik kör is.
    A második menetet általában tudom már tovább bírni, ha akarom, de annyira jó és finom érzés volt benne lenni, hogy nem akartam ezzel "küszködni" ezért hagytam hogy itt is "spontán" jussak el a csúcsra, amit nem bántam meg, mert szuper jó érzés volt.

    Ezt követően a puncijával kezdtem foglalkozni, mely "babapunci" típusú, nagyon finom illatal. Közben erotikusan aprókat nyögdécselt, ezt még hallgatni is nagyon jó volt. Egész sokáig játszottam így a kis kelyhével, majd közben megkérdeztem hogy el szokott-e ilyenkor menni, és mivel közölte hogy az első-második látogatásnál sose szokott még elmenni senkivel, ezért egy idő elteltével jeleztem, hogy készen állok a 3-dik körre.

    Végső kalandként a kutyus pózra esett a választásunk, ami a legjobb választás volt, mivel hátulról is gyönyörű volt fenekének, combjainak, csípőjének az alakja. A derekánál és a csípőjénél fogtam, markolásztam, és úgy adtam a ritmust neki, na itt már azért jobban lehetett hallani az erotikus nyögdécseléseit. Közben néztem magunkat a tükörben, ami nagyon izgató volt. Harmadjára már végre jó érzés volt hogy hosszasan benne tudok maradni az aktusban, persze azért 1-2 kritikus pontnál le kellett állnom, de aztán ott folytattam ahol abbahagytam. Végül már ő szólt, hogy lassan időnk végéhez érünk így egy utolsó nagy "hajrában" mentem végül el.
  • Elszámolás:

    A pesti új átlag, vagy egy kicsit felette, ha azt is beleveszem, hogy a natúr francia végig szájba az extra és a csók pedig szájrapuszi.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam, ugyan éreztem egy kis távolság-tartást, ami a csóknál is megnyilvánult, illetve a beszélgetés valahogy nem volt oylan gördülékeny - igaz nem is ezért mentem :D - de ezeket kompenzálta a mindenhol szép alakja, és hogy az aktusban is szinte minden jó élmény volt. Dorka személyében alapvetően egy kedves lányt ismertem meg, aki gyönyörű testtel rendelkezik!!
Happy Massage