• Klaudia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Azon a napon, amikor a törökök visszafoglalták Budát, történt, hogy felhívtam Klaudiát. Már régebben is megakadt rajta a szemem, be is jelöltem magamnak mint kedvenc. Az ok amiért addig nem kerestem, hogy néhány rossz tapasztalat miatt nem szívesen megyek olyan helyre, ahol több lány is dolgozik. Na de le az előítéletekkel és tárcsáztam. A vonal végén egy nagyon kellemes hang fogadott. Ő volt Klaudia személyesen, engem már akkor megvett, nekem is sokat számít az első benyomás. Tájékoztatott a lehetőségekről, az ajándék nagyságáról. Elmondtam neki, hogy nekem mostanában lenne jó a randi. Szerencsém volt, egy fél óra múlva tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Előzőleg, megkaptam a címet, s mivel nem túl messze lakom, gyalog tettem meg az utat. Budai sugárút, a Déli pu.oldalával szemben, ahol többféle busz és villamos is közlekedik, amúgy a metró kb. 2 perc. Autóval sem gond, ugyan fizetős, de szerintem mindig találni helyet a környező utcákban. A ház egy régi bérház, két főút sarkán, a bejárat mellett egy lottózó. A környék számomra nem idegen, a szomszéd kis utcában laktam egy ideig. A ház előtt telefon, instrukciók, pofon egyszerű megtalálni a lakást.
  • Helyszín:

    A lakás egy valaha nagypolgári, óriási lakás, hatalmas előszobával, amiben egy bárpultszerű beugró is van. A bejárati ajtón belépve nem messze található a fürdőszoba. Nagyságra megfelelő, fürdőkád, zuhannyal, elhúzható függönnyel, többféle tusfürdővel. Kilépő kettő, a mosdó előtt is, szárazon. Mosdónál szájvíz poharakkal, ahogy kell, tisztaság, higiénia rendben.
    Az előszobából balra haladva nyílik három szoba, Klaudia a legbelsőbe vezetett be. Kb., mint egy kisebb táncterem, akkora a szoba, hatalmas belmagassággal. Ruháidat számtalan helyre rakhatod. Praktikus alapbútorok, masszázspad, jó nagy tatami, a fal mellett az egyik oldalon hosszú tükör. A fény pont jó, annyira hangulatfény, hogy azért még jól lássad partnered.
  • Lány külseje:

    Klaudia a képeknek nem hogy megfelel, de túlszárnyalja azokat. Amikor találkozott tekintetünk a lakásba való belépésemkor, már tudtam, hogy jó helyen járok. Kedvesen csillogó, érdeklődő , gyönyörű sötétbarna szempár fogadott, érzékien kedves hanggal. Arca, mint egy mediterrán szépségé, enyhén vágott szemekkel(gratula a szülőknek). Fekete melltartó, fekete bugyi valamint combfixben fogadott. Az átlagnál kicsit magasabb, arányosan karcsú, szép testű hölgy Klaudia, sötét hajjal, formás fenékkel, gyönyörű keblekkel és óriási pozitív kisugárzással, Ő összességében a Nő!
  • Erotikus masszázs:

    Tisztálkodást követően Kladia már felsőrész nélkül várt, átkaroltam, finoman magamhoz húztam és gyengéden csókolgatni kezdtem, hogy egy kicsit egymásra hangolódjunk. Nem volt ellenére, viszonozta csókjaimat. Közben azért megbeszéltük, hogyan is szeretném eltölteni az egyórás randinkat. Kérésemre egy hát- derék masszírozással indított Klaudia, mivel az a leggyengébb pontom. Hasra vágtam magam és éreztem Klaudia finom kezeit, ahogy hol gyengébb, hol erősebb nyomással kezeli testemet mindkét oldalról. Egy kis idő múlva hátulról széttárt lábaim közül masszírozta derekam, de itt már éreztem finom mellbimbóit is, olyan volt mint egy négykezes. Az érintések egyre finomabbak lettek, keblei már a fenekemen siklottak, majd keze a zacsit is kezdte valami nagyon finoman cirógatni. (Folyt. köv.)
  • Levezetés:

    A masszázs azon pontján, ahol fentebb befejeztem, megkérdeztem Klaudiát, kényeztethetem-e Őt? Mosoly ült arcára és szép kecsesen hanyatt feküdt előttem. Ezt úgy vettem, hogy benne van. Most rajtam volt a sor, lehúztam kis fekete tangáját, ő meg a combfixet húzta le. A kis fekete karate öv maradt, gondolom ezzel fojtja meg azokat, akik magánúton szeretnének nőgyógyászi diplomához jutni. Elém tárult Klaudia felkínált nőiessége, amit ha tehetném kitenném hátérképnek a laptopomon. Persze úriember, nem rúgja be a cukrászda ajtaját! Először szép hosszú nyakát csókoltam, így haladván lefelé. Csábító, kerek melleinél kicsit elidőztem, s már vitt is a vágy egyre lejjebb. És akkor megérkeztem, ott volt előttem vágyam tárgya, Klaudia puncija. Ha nő lennék, csak ilyen puncit szeretnék. Ettől kezdve a nyelvemé volt a főszerep, kintről befelé haladva. Megemeltem két kezemmel, hogy jobban hozzáférjek. Szeretek kényeztetni és Klaudia ebben ideális partner volt. Azt hiszem volt köztünk harmónia, az öle többször beremegett, volt egy pillanat, amikor befeszült, combjai verejtékes halántékom szorították. Ezután egy kicsit pihiztünk, dumáltunk, megtaláltuk a közös hangot. Na de most jött az én kényeztetésem, csúszka masszázs. Hanyatt feküdtem, Klaudia beolajozta önmagát és egy kicsit engem is. Szép lassan, nem kapkodva siklott rajtam, egyre jobban érintve férfiasságom. Egyszer csak azt érzem, hogy a lábaim közt van és valami fenomenális érzés kerít hatalmába amikor birtokba veszi az öreget. Egyszerűen számomra leírhatatlan az élmény. Időnként felnéztem a tükörre, láttam Klaudia arcát, láttam és éreztem, hogy belead mindent, hogy nekem jó legyen. Úgy lett, nem kicsit!
  • Elszámolás:

    Extrák? Ő maga az. Nem tudom vannak- e. Nekem ez így teljesen rendben volt.
  • Összkép:

    Klaudiában egy nagyon kedves, szimpatikus, csinos és szexi, mégis szerény hölgyet ismerhettem, akinek fontos, hogy jól érezd magad amíg Nála vagy. Sok ilyen csajszi kéne még, becsüljük meg. Az meg nem is lehet kérdés, hogy vissza megyek-e hozzá! Még járókerettel is!
Happy Massage