• Deny

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megláttam a hirdetését és rögtön egy régi kedvencemre emlékeztetett.Rögtön fel is hívtam telefonon, ahol kiderült ,hogy Ő az akire gondoltam.Gyorsan le is beszéltem vele egy találkát pár órával későbbre.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető és mindig van előtte ingyenes parkoló.Szemben van egy kisbolt,ahol kis ajándékot is tudsz venni,ha nem vettél volna hamarabb.
  • Helyszín:

    A lakás egy tégla építésű sorház legfelső emeletén található,sajnos lift nincs.A fürdőszoba tiszta volt,tökéletesen megfelelt arra,amire kell.Törölköző nagy és jó nedvszívó volt. Baszoba tágas,fotel,szekrény a ruháknak és egy nagy francia ágy párnákkal.Célnak tökéletesen megfelel,nem nyikorog.
  • Lány külseje:

    Külsőleg pont olyan mint régen volt,szilikonos száj,nagy szilikonos cicikkel,dögös testtel.Régen is bejött,most sem változott a véleményem róla.
  • Action:

    Én egy kicsivel hamarabb értem a tetthelyre mint ő, úgyhogy vártam rá,de legalább volt időm egy kis ajándékot venni neki a szemben lévő kisboltban.Ahogy megérkezett rögtön felismertem és együtt mentünk fel a lakásba.Lepakolás közben kicsit beszélgettünk, majd gyorsan elmentem zuhanyozni.Amikor visszaértem a zuhanyzásból ő már egy szexy szettben várt a szobában.Rögtön oda is jött hozzám és vad csókcsatába kezdtünk.Nagyon finom puha nyelve van,közben ő elbarangolt a kezével és én is felfedeztem a testét.Majd egyszer csak letérdelt és elkezdte az isteni franciáját.Nem felejtett semmit a régi technikájából,szembenézősen,jó mélyen csinálta.Kis idő múlva mondtam,hogy én is szeretném kényeztetni,úgyhogy 69-be fordultunk.Finom,könnyen nedvesedő punciját addig nyaltam,amíg el nem élvezett,közben ő is gondosan tette a dolgát.Később csak ő franciázott tovább.Annyira bejött a franciája,hogy nem is kértem most mást.Végén felállított, ő letérdelt és úgy folytatta a leírhatatlanul jó franciáját. Legvégén a nagy cicijeire élveztem.Gyorsan kiszaladt a fürdőbe letisztítani magát.Én is gyorsan lezuhanyoztam még, kicsit beszélgettünk és elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Árai környéken lévő átlag,de a szolgáltatás amit nyújt az átlagon felüli.Pénzt nem kérte tőlem előre, a végén rendeztük.
  • Összkép:

    Teljesen megelégedve távoztam tőle,nekem minden megfelelt az elvárásaimnak.Régen is jártam hozzá,de ha most is elérhető lesz még, akkor biztos hogy nem ez volt az utolsó találkozásunk.Régi nagy szexcsatákat fel kell elevenítenünk még. Minél hamarabb próbálom leszervezni a következő randinkat.
Happy Massage