• Mona

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy jó ideje az itteni ismerőseim közül a hozzám legközelebb álló, a szívemnek legkedvesebb masszázslány Mona. Itt az ideje, hogy újra írjak róla egy beszámolót. Hosszú lesz, és a makktársaknak szinte haszontalan, mert magamnak írom. Nem reklámozási céllal írom, de azért sem, hogy Monát megőrizzem emlékeimben, hiszen most már kiradírozhatatlanul része Ő az életemnek. Ennyi közös élmény után akkor sem felejteném el őt, ha soha többé nem látnám. Azért írom - egyébként elsősorban önmagamnak - hogy a részletek is megmaradjanak majd az emlékeimben. Ha kéne neki címet adnom, akkor azt a címet viselné, hogy "Mona - ahogyan én látom".

    Mivel régóta és rendszeresen látogatom, az egyeztetés mindig gyors. Küldtem hát neki kedden egy SMS-t, és percek alatt lefixáltuk a csütörtöki másfél órás randit. Nem minden nap rendel, de ez ki is van írva az oldalán. Nagyon könnyű őt elérnem, ami talán ebből a spéci kapcsolatunkból fakad.
  • Megközelítés:

    Ő és kolléganői nem régen költöztek át a Mamut közeléből, de ugyanabba a kerületbe, egy kicsit távolabb a Széna Tértől és a Moszkva tértől, feljebb a dombra. Talán most 500 méterre lehetnek a korábbi helyszíntől. A ház előtt BKV jár, de azért nem a legideálisabb megközelítés ez: hiába no, a BKV elkényeztetett minket. Parkolni a felette lévő kisutcákban lehet, viszonylag magas áron. A cím egyértelmű, és igen diszkrét a bejutás.
  • Helyszín:

    Senkivel sem találkoztam a lépcsőházban se érkezéskor, se távozáskor. A lakásban is csak Monát láttam, noha időnként a szomszéd szobából hallatszott a kolléganő és egy másik vendég kedélyes beszélgetése. Nem volt zavaról. A lakás makulátlanul tiszta volt,. A viszonylag tágas szobában egy fotel és egy tatami, valamint talán egy komód található.
  • Lány külseje:

    Én már nyolc hónapja, amikor először látogattam meg őt, akkor is le voltam nyűgözve a szépségétől. Azóta megnőttek a már akkor is szép és ígéretes keblek, és a gyönyörű kislányból gyönyörű nagylány lett. Most már ő is tudja, hogy csodaszépek azok a cicik (akkor még mell-plasztikáztatáson gondolkodott, amiből szerencsére nem lett semmi). A selymes bőr most is ugyanolyan, a popsi pont ugyanúgy kemény és markolható, valamint a babapunci is maradt kifogástalanul szép és ápolt: olyan nagylányos. Az arcvonásai mindig is csodálatosan szépek voltak, de most már elmúlt a pubertás is, tökéletesen sima arcbőre lett. Ugyanúgy csillognak a szemek is, mint régen. A hatalmas műszempilla a múlté már. Szerencsére a műkörmök mérete is jelentősen csökkent. Azt még mindig nem hiszi el nekem Mona, hogy egyáltalán nincs szüksége a műkörmökre. Most talán 2-3 kilóval több, mint amikor először megláttam, de ez most sem sok. A hirdetésében szereplő 60 kg vagy téves mérés, vagy túlzás. Minden fotóján szép ő, de azt merném állítani, hogy néhány fotón vastagabbnak tűnnek a combjai, mint a valóságban. A legújabb fotói mutatják leghűbben az alakját. Összefoglalva: egy álomszép tini ő.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás látogatásom középső blokkja volt az, ahol a főprogram ugyan a beszélgetés volt, de közben masszírozás is történt. Én hason fekve élveztem, ahogy a meztelen lányka szélesre tárt combokkal fölöttem térdel, popsijával, puncijával időnként hozzásimul a vádlijaimhoz, rám ül, és kellemesen masszíroz. Megmondom őszintén: rá se hederítettem, hogy mennyire volt szakszerű. Ezek a percek meghitt nyugalmat árasztottak. Pihenő volt ez a kényeztetés és csókolózás két felvonása között. Megjegyzem: máskor a masszázst teljesen csókolózásra és kölcsönös simogatásra váltjuk, de most ezt a változatosság kedvéért alakítottuk így. Nem volt rossz, de azt hiszem, legközelebb visszatérünk a szimmetrikus koreográfiához. Nekem valahogy nem jön be az,, ha én fekszem, mint egy török basa, a lány meg "kiszolgál" engem. Ez a felé/alárendelt szerep kevésbé ízlik. Összefoglalva: jólesett a dolog, de nem tudok a szakszerűségéről nyilatkozni. Nem ezért járok Monához.
  • Levezetés:

    Amikor a fürdőszobából letisztálkodva visszatértem, Mona a tatami mellett állva várt rám valami szexi alsóneműben . Azonnal egy szenvedélyes csókolózás és kölcsönös tapizás kezdődött. Igazi nyelves, barátnős, odaadós, hosszú csókokat váltunk ilyenkor. Már ezért is megérné meglátogatnom. Mint mindig, most is szerettem volna én meztelenre vetkőztetni Monát, de valamilyen megfontolásból ő nem szereti, ha én vetkőztetem - amint hozzáfognék, megállít és azonnal meztelenre vetkőzik. Már több mint fél éve igyekszem megfejteni, mi zavarja ebben, de ha már annyira zavaró a számára, akkor persze nem erőltetem. Megjegyzem: ennél a tininél nem érdemes bármit is erőltetni - vannak olyan dolgok, amelyeket nem kedvel, és azokat akkor eléggé erélyesen el is kerüli. Ilyen a vetkőztetés, ilyen tabu hozzáérni a hosszú lágy szőke hajához (a sok látogatásom közül csupán egy alkalommal kaptam erre engedélyt) és ilyen volt régen az arc finom simogatása/cirógatása is. Most az arcsimogatás nem tiltott többé. Legalábbis nekem nem.

    Miután tehát Mona is meztelenre vetkőzött, lefeküdtünk egymás mellé a tatamira és úgy folytattuk a csókolózást és simogatást. Ebből csakhamar kényeztetés alakult ki. Mint szinte mindig, én kezdtem el őt kényeztetni. Lassan az egész testét végigpuszilgatva a lába közé pozicionáltam magam és először csak leheletfinoman nyalogattam a nagyajkait. Mona először széttárta a karjait, mint ha ki lenne egy keresztre kötözve. Csukott szemekkel várta a ténykedésemet. Néhány perc kellett, mire a punci már maga is nedvesedni kezdett, és maguktól engedelmesen szétváltak a nyagyajkak. A kezei már a melleit simogatták egy rövid ideig, aztán pedig az én kezeimet keresték. Egy ideig mindkét kezünket összekulcsolva folytattuk e ténykedést: én egyre gyorsítva nyaltam őt, ő meg egyre inkább széttárta a lábait, az egyik keze pedig a lepedőt szorongatta. Ha már felszabadult az egyik kezem, azt szépen Mona popsija alá dugtam és megemeltem őt, hogy a puncihoz még jobban hozzáférjek. A kisajkak is megkapták a törődést, hiszen ilyen szépen előbújtak a nagyajkak takarásából. Ilyenkor szokta Mona azt kérni, hogy az ujjaimat is használjam. Ezt máshol magam szoktam kezdeményezni, de itt élvezem, hogy az egyébként enyhén szégyenlős lányka már annyira kívánja a dolgot, hogy ki is mond ilyen "perverzitásokat", hogy "használhatod az ujjaidat is". Szóval amikor már szinte tekergett a csípője és a dereka az orrom előtt, amikor szinte mint egy tálcán láttam magam előtt az addigra már igen éhes puncibejáratot, akkor szépen lassan bevezettem az egyik ujjamat. A teste egy hálásat rándult, de az élvezet még csak ekkor kezdődött. Hol csak egyik ujjammal, hol kettővel ujjaztam őt, a nyelvemmel pedig lelkesen nyalogattam a csiklót. Mona nem szokta eljátszani az elélvezési nagyhalált. Néha elélvez, máskor nem, de azt hiszem, olyankor is jólesik neki a törődés. Nem mindig tudom megállapítani, hogy volt-e orgazmusa - ezúttal sem vagyok ebben biztos, pedig szépen mozgott a hasfala és hevesen lélegzett. Az szinte biztos, hogy élvezte. Mindenesetre egyszer csak túlérzékennyé vált a csiklója is, meg a punci sem élvezte már a bennlévő ujjaimat. Ekkor ez a rész véget ért. A lány összekuporodva, fekve, mellém bújt, és mindketten igyekeztünk magunkhoz térni

    Apró simogatások, puszik és 1-2 perc pihenés után Mona tett róla, hogy én viszont biztosan elélvezzek. Most is ugyanaz volt a felállás, mint szinte mindig. Négykézlábra emelkedett, bepucsított és szépen lassan szopogatni kezdett. Először csak a makk volt a szájában, aztán egyre mélyebben bevett Én közben a bársonyos bőrét simogattam mindenfelé, illetve foglalkoztam azokkal a csodálatos mellekkel. Van, hogy ilyenkor a mellbimbók újra megduzzadnak, de most ez nem történt meg. Viszont a mellek nagyon jól állnak és igen méretesek: fantasztikus élmény megmarkolni őket, különösen ilyenkor. Mona mindig gondosan úgy helyezi el a saját karját, hogy az engem semmiképpen se akadályozzon a cickók iránti érdeklődésemben. Persze közben a popsiját is jól meg szoktam markolászni. És csodálatos látvány, amint ez a szép arc mindeközben rábukik a cerkámra. Szóval jó volt nekem. Nem kicsit, nagyon.

    Szerencsére ez nem csupán néhány percig tartott, hanem egy alapos, hosszú leszopásban lehetett részem. Mona nem próbálja ezt mindenáron felgyorsítani és gyorsan letudni. Ezúttal rávezettem őt, hogy a másik kezével a golyóimat simogassa. Ezt általában nem szoktam igényelni, de most megkívántam: hát megkaptam. Sajnos a punci még mindig érzékeny maradt, így a leszopással egyidejű ujjazásra ezúttal nem kaptam engedélyt. Nem baj, majd máskor.

    Minden jónak egyszer vége van. Akármennyire is visszafogtam magam, egyszer csak elélveztem Mona szájában. Szépen türelmesen kivárta, hogy a testem lenyugodjon. Ekkor a szájából a nemes nedű törlőkendőkbe távozott, majd - mint egy engedelmes és kötelességtudó barátnő - engem is letisztogatott. Végül rövid időre elment a mosdóba. Nem telt el 2 perc és újra mellettem feküdt a tatamin. Ezután beszélgetés, csókolózás, lényegében tehát nem történt már semmi új.

    A masszázs utáni második kör már nem volt szimmetrikus: most csak ő kényeztetett engem. A teste ezúttal nem kívánta már a repetát. Biztos van ezzel így másik szolgáltató is, de azért a többség akkor is eltűri, ha esetleg a teste még fáradt - hadd örüljön a vendég. Mona tinis szexepiljének a része, hogy ilyenkor mer nemet mondani (legalábbis nekem). Szóval ő már nem kapott kényeztetést, csak egy rövid és szakszerűtlen masszázst. Bezzeg én: egy olyan ismétlést kaptam, hogy kétfelé állt a fülem. A farkam meg a végén, az újabb ejakulációm után már sehogyan sem állt. Kimerült, megadta magát és elégedetten lekonyult. Mona teljesen kifacsart engem. Bárcsak minden nap ilyen lenne.
  • Elszámolás:

    Erről nincs mit mondanom. Mint mindig, most is az elején adtam egy alkalomhoz illő apró ajándékot, illetve a rózsaszálakat diszkréten elhelyeztem a komódon. Nem esett szó a dologról. Teljes köztünk a bizalom és kölcsönös korrektség. Nekem nagyon megérte. Egyébként a hirdetésében szerepelnek a részletek.
  • Összkép:

    Nagyon kedvelem Monát. Egy fiatal, veszettül szép és becsületes lány ő, aki keresi az útját. Kislányként viselkedett és tulajdonképpen az is volt, amikor megismertem. Nagyon élveztem végignézni, hogy nagylánnyá vált. És remélem végigkövethetem majd azt is, ahogy ifjú hölgy lesz belőle a következő időszakban. Úgy érzem, sokat ad nekem, és talán én is sokat tudok adni neki (cinikusok kerüljenek: nem csupán pénzre, hanem élvezetekre és élettapasztalatokra is gondolok). Komolyan örülök és büszke vagyok a sikereire, arra, hogy talán jó irányba alakul a sorsa.

    Néha elkésik ő, néha tinisen dacos. Nem egy itteni értelemben vett, megszokott, vérprofi, szófogadó szolgáltató. De akit arra érdemesnek talál, annak nagyon mély élvezeteket tud nyújtani.

    A kettőnk kapcsolata meg nyugodtan mondható barátságnak, gondoljon bár erről bárki bármit. Tudunk egymásról megannyi dolgot, azt hiszem, kölcsönösen odafigyelünk egymás életének alakulására, kölcsönösen segítjük egymást. Ezért ez a beszámoló nem arról szól, hogy mások mit kapnak majd Monától hanem arról, hogy én mit kapok (és adok). Tényleg magamnak íródott.
Happy Massage