• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Kedves,Drága Grizzly Elvtárs!:)))
    Mit látnak szemeim?Kaptam egy frappáns,jól megfogalmazott beszámolót Tőled,és ez bizony nagy örömmel tölt el!:)
    Bizony,beállítottam a Vtr lehetőséget,és elsőként nyomtad rám a voksodat!:)
    Eljátszottam a gondolattal,hogy milyen is lehetsz valójában,mik az igényeid,hogyan készüljek a randinkra,így mint tapasztaltad is betáraztam minden földi jóval,üdítővel,epres görcsoldóval,és vártam a nagy eseményt!:)

    Csokorba is szedem a gondolataimat!:)

    -1-Egyeztetés-:
    -Simán ment,jól szót értettünk,egy húron pendültünk,így élőben ezt már csak a hosszasra nyúló eszmecsere koronázta meg!:)

    -2-:Megközelítés:-
    --Nem kell hozzám repcsire ülni,így te is könnyen,zökkenő mentesen idetaláltál,én a toronyba vártalak,zsepit lobogtatva,ez volt az első felvonás:-Rómeó és Júlia-/jah nem Mária..de ezt csak te fogok érteni...DDD/

    -3-:Helyszín-:
    -Nagyjából leírtad,nem is akarom túlrészletezni,a hangulat nálam,mindig adott,fő a tisztaság,mert rend a lelke mindennek,de legközelebb,ha nagyobb fényviszonyokra vágysz,beszerzek egy disco gömböt,és akkor táncolnod is kell velem!:)))majd kitaláljuk a koreográfiát!:)

    -4-:Külsőm-
    -Igen ez csak a látszat,de a külső megfog,viszont a belső megtart,idővel meglátjuk,vagy nem, hogy ez nálad mennyire volt tartós!:)
    Cuki tőled,hogy kebleim feltérképezése közben,a szemeimet és a mosolyomat is kiemelted,most nem mondom azt,hogy kapkodtad le-föl a fejed,jól leplezted,hogy átvilágítottál!:DD

    -5-:Masszázs-
    -
    Eme tevékenység,egy felettébb felhőtlen csevejjel kezdődött,ahol a kebleim is megtalálták a helyüket melltartó nélkül is a kezeid között,tehát "D",kosaras mancsod van..DD,
    így sikerült majdnem összenőve,kikecmeregni a fürdőbe,ahol alaposan megtisztogattad magad,a kisebb medvét is,mert nálam ez ugye így járja...)Igen szeretek közben csacsogni,de ne becsült alá magad,mert szerintem 1-1 volt a párbeszéd,jóízű hahotával megspékelve...)
    És igen,gonosz vagyok,hogy elvettem a cicipárnát,mert nem négymelles masszázsra jöttél...DDDD
    :Jól át is dögönyöztelek.a speckó masszázs kombómmal,ami ugye gyógy-sport-svéd,kaptál wasabi olajos öklös bütyköst,egy szavad nem lehet..P
    - A ropogtatás kimaradt,és külön megtiszteltetésnek veszem,hogy ilyen neves wellness részlegen tapasztaltakkal méred össze a szakértelmemet és a tudásomat!:)))I love youuuuu..:)

    -6-Levezetés.--a bestiális perverz katarzis

    -Gyorsan,hogy le ne maradjak,összeöltöztem Veled, Éva kosztümbe,és támadás indult!:DDD
    Itt jött az én meglepim,mert epres olajjal készültem fel a kóstolóra,hiszen tudom a málnát mással szoktad majszolni.:)))
    A gyümölcs tengerben már jó volt lubickolni,nem is tétlenkedtünk,és szépen megkóstoltuk egymást.Lehet picit túl lőttem a célom,mert nőiesen bevallom utána egy óráig áztattam az textileket..DDD
    Igen,picit lehet úgy festettem,mint egy iszapbirkózó,de utána olyan volt,mintha együtt nyalnánk a fagyit,és a köpködős viperát is bemutattam rajtad,így mind a ketten önelégülten nyúlhattunk el egymás mellett mindezek után,mint a heringek:))
    Jó volt az összhang,az a bizonyos hullám vasút,ha nem zárt volna be a vidámpark,poénból elmehettünk volna oda egyszer lazulni..)de csak szigorúan a vasút miatt!:))
    Igazán bevallhatod,hogy előtte-utána úgy tisztálkodtunk ,hogy simán elmetettünk volna műteni..))
    A búcsú sem volt a végén szokványos,mert erotikus csip-csip-csókát játszottunk az előtérben!:))Ne haragudj,hogy az integetéshez nem volt nálam kendő...)))

    -7-Elszámolás...

    A randi végén kellett becsüst játszanom,hiszen jóval tovább maradtál a lefixáltnál,így természetesen,ezt is nyugtáztuk!:)
    Itt szösszenetként megjegyezném,hogy nekem az acélos,mint olyan ,picit túlzó jelző,mert ha matekolunk egy picit, nem mindennapi randiért ,nem kérhetek szalon cukor mércét..)
    El kell a nagyérdeműnek dönteni,hogy hamburgert eszik vagy,lazacot!;),,,konfekció öltönyben járunk,vagy egyedi darabban!:))bizony ám!:)

    -8-Összkép..-

    --Te egy nagyon férfias medve jelenség vagy ám,és azok a szempillák hozzá,még én is megirigyeltem Tőled!:DDD
    -De most fordítsuk komolyra a szót.:-
    Nem vagyok a mindenkinek megkapható masszőr,vannak elveim,amik fontosabbak bárminél.
    Az egyik erényem,hogy diplomatikusan kezelem a vendégeimet,nem vájkálok senki magán dolgaiban,nem vagyok hírvivő,hírmondó sem,sőt időjárást sem közvetítek!:)
    Valaki vagy így elfogad,minden féle mende-monda nélkül,vagy kimarad a jóból!:)

    Kedves Medvém!
    -Nagyon örülök,hogy megismertelek,vetted a bátorságot,és meglátogattál,biztos vagyok benne,hogy lesz folytatás,maradj mindig ilyen:-azaz
    -nyílt szívű
    -egyenes
    -úriember
    -eszméletlen jó arc... etc etc..:)

    Köszönöm neked,hogy időt fordítottál élményed megírására.:)

    -Várlak vissza szeretettel,kendővel és eperrel.))

    Ölel,csókol,puszil

    A WASABI

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam az adatlapját, telefonon kerestem, amelyen könnyű volt elérni, majd belső üzeneteket váltottunk. Kezdetben nem tudtuk a VTR - t használni, mert nem volt beállítva. Azonban jó fej volt, mert amikor felvetettem, akkor az én kedvemért beállította és aztán ott rögzítettük a randi időpontját.
  • Megközelítés:

    Wasi birodalma Pestnek a központinak tartott egyik részétől sincs 10 percnél hosszabb autózásnyi távolságra. A GPS a kapuig visz, parkoló van bőven és nem fizetős. Metró állomás és buszállomás is reális távolságon belül található.
  • Helyszín:

    A szocreál lakótelep építés hőskorából származó panel épületbe érkeztem, de nagyon szép felújított az épület, kívül belül tisztaságot és rendezettséget tapasztaltam. Szinte hangtalan és rezzenéstelen lift repített a kívánt emeletre. A lakásba lépve egy nagyon hosszúnak tűnő előszobába léptem, amelyből közvetlenül jobbra nyílik a fürdőszoba az azt csaknem kitöltő sarokkáddal. Itt a más helyeken szokásos kegyszerekhez képest más kegyszer is rendelkezésre áll, de erről később. Szintén a folyosóról nyílik egy nagyszoba, benne egy méretes francia ágy, asztal, szék és szobainas. A falakon számomra ízléses dekorációk. Hangulatvilágítás van – e nem tudom, nem is kérdeztem, mert a világosabb miliőben zajló szeánszot és személy szerint jobban kedvelem.
  • Lány külseje:

    Az adatlapján feltüntetett adatok teljesen fedik a valóságot, azon túl, hogy ott is fel vannak tüntetve a művi beavatkozások, ezekre kitért már az első telefonbeszélgetésünk során is. Így semmi váratlan nem ért a személyes találkozásunk alkalmával. Csupán az volt számomra rejtély, hogy vajon miben vár majd.
    A randi pontosítása során ezzel kezdődött a humor áradat. Ugyanis Wasi nagyon tud úgy kérdezni, hogy a kérdőjel elé beszúrja a verziója szerinti választ is a saját kérdésére. Ennek szellemében kérdezte, hogy miben szeretnéd, ha várnálak, majd levegővétel nélkül folytatta, hogy de el tudom én azt dönteni. Ennek szellemében válaszoltam, ha már ilyen tanácstalan vagy és rám bízod, akkor abban várjál, amiben leginkább szeretnél. Ezek után biztos, voltam benne, hogy valami szuper dögös cuccban fogom meglátni. Így is volt, mert egy nagyon testre simuló „köldökig” dekoltált blúzban, feszes rövidnadrágban, térd körüliig érő harisnyában és nagyon magas talpú, de még magasabb sarkú papucsban várt. Később ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy dinnyelékelésre is alkalmas, mire azt mondtam, hogy bizonyos kobakok esetében is előnyös lehet. Mosolya a fotóin is megigéző, azonban a valóságban még inkább magával ragadó. A dekoltázs teljesen elvonta a figyelmemet, de azért szembe tűnt a szoli barna bársonyos bőre. Ugyan nem tűbe fűzhető anorexiás az alkata, de semmi felesleg nincs rajta, ott kerek ahol kell és kellően feszes mindenhol. A dekoltázs ugyan mindent vitt, de ettől függetlenül szembe ötlően csinos megjelenésű és hibátlan formákkal megáldott leányzó, akiből sugárzott felém az erotika.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemet követően a folyosói dolgok nem sok időt vettek igénybe, így hamar a szobába kerültünk, ott is a francia ágyra. Ezen egymás mellé heveredve hosszasan tartó ismerkedő beszélgetést folytattunk. Wasi nagyon értelmes nő, így rengeteg témában lehet vele mélyre ható beszélgetést folytatni. Éppen úgy beszélgettünk, mint akik régi jó ismerősök, csak nagyon sok a mondanivalójuk egymásnak és már nagyon régen nem találkoztak.
    Az ismerkedő beszélgetés közben én igyekeztem Wasi ikreivel egyre elmélyültebb barátságot kötni. Így folyamatosan felváltva hol a blúzon keresztül telibe vettem tenyérpróbákat, hol a dekoltázson át a közvetlenül a bőrét érintve teszteltem a bársonyosságát és a cicik rugalmasságát.
    Ez a csöcsörészés felettébb élvezetes volt számomra, de Wasi számára sem jelentett kínszenvedést, mert egyáltalán nem húzódozott, sokkal inkább úgy helyezkedett, hogy kényelmesen kézre essenek nekem az ikrek. Ugyanakkor tisztában voltunk azzal is, hogy még milyen további kellemes élmények várnak ránk, amikre már egyaránt vágytunk, így gyorsan elmentem (tünk) fürdeni.
    Ezzel a randi második szakasza felé tartottunk a fürdő irányába, és tudtam, hogy vár rám a híres fürdés közbeni beszélgetés.
    Nem is álltam meg szó nélkül és mondtam Wasinak, tudom, most jössz velem és dumálni fogsz hozzám egész idő alatt, amíg fürdök. Így is lett, fürdés közben kitisztáztuk a programot, amit szeretnék. Én egyszerű megközelítéssel azt mondtam, hogy mindent elfogadok és kérek, amit ad, tehát fúl extrás legyen a program. Na, ennek megfelelő volt a fürdési ceremónia, ami a fürdőszereket illeti. A tusfürdőkből rám bízta a választást, azonban mivel a varázsfuvolát natúr franciskaként kértem ezért direkt a fuvolára még egy kegyszert is adott. A tiltott reklámozástól való félelmen miatt a kegyszer nevét nem merem leírni, de egy számomra semleges érzést nyújtó, Wasi szerit kellemes ízű szerről van szó. A fürdésnek szerves része volt a folyamatos párbeszéd, melynek során én 9:1 arányban jutottam szóhoz, de a nevetés az fele-fele arányú volt.

    A masszázs megkezdése előtt a szoba légterét is fertőtlenítette, hogy a randi további részében minden bizonnyal várható erős és heves testmozgásaink hatására a ki és belégzett cuccok esetleges káros alkotórészei megfelelően hatástalanítva legyenek.
    A masszázs a francia ágyon történt és úgy parancsolt hasra, hogy a fejem a két cicit formáló párnácskára kerüljön. De mire a vigyorgó pofám a cici formájú párnára ért volna, a gonosz elvette, így a fejem a normál párnán landolt.
    A hátamra ült és miután a legerősebb masszázst kértem, azt hibátlanul meg is kaptam. Persze szólni nem mertem, pedig nem a röhöghetnékemtől volt fátyolos a szemem. Dolgozott rajtam a tenyerével, ujjaival, könyökével, és egy kis négyfejes kütyüvel is, ami elmondása szerint az ököl bütykeit hivatott helyettesíteni. Tehát volt ott minden, egy egész arzenállal ért fel, amikkel működött rajtam tetőtől talpig. Különösen „élvezetes” rész volt, amikor a kezemet úgy csavarta hátra, a lapockámat pedig úgy emelte ki, hogy szinte csontkovácsnál éreztem magam.
    A masszázs végén úgy éreztem, hogy ezzel a produkcióval a Gellért, vagy bármely más szálló wellness részlegén is felléphetne.
  • Levezetés:

    A masszázs után az ágy mellett állva előbb levetette blúzát, majd kéjes szemkontaktus közben szabadjára engedte a teljes 100 cm mellbőségét. Végre nem csak a dekoltázsa volt a látványom, hanem a különösen szép formájú és giga méretű ciciket végre a teljes valóságukban sasolhattam. Közben arra gondoltam mi lesz itt, ha a cicik tapintási távolságon belülre kerülnek?! Ezelőtt azonban még jött a további finomság, mert előbb lehámozta magáról a sortot, majd azt követően a tangát is. Így már össze voltunk öltözve és meg csodálhattam Wasabi kisasszonyt, úgy ahogy megszületett a maga csupasz meztelen valóságában. Ekkor még csak a kacér mosollyal történő szemkontaktussal izgatva kergetett lassan az őrületbe mindent a szemnek (egyelőre) semmit sem a kéznek, sem a nyelvnek.

    Mivel a fúl extra része volt a kölcsönösség is, így erre készülve az ágy mellett még mindig tapintási távolságon kívül állva, egy nedves törlőkendővel kéjesen úgy törölte át a punciját, hogy jól lássam a teljes mozdulatsort, közben pedig úgy nézett a szemembe, hogy szinte az ágyhoz döfött vele.
    Egy hirtelen „huszárok lóra” szerű mozdulattal egy pillanat alatt úgy perdült fel az ágyra, hogy éppen fölém került és a nagy szép szemei szinte átszúrták a testemet amint rám pillantott. Mint egy szexéhes bestia, kéjes mosollyal elém tolta a melleit, melyekkel kis simogatással és néhány puszival való ismerkedés után hátra hajolt és öntözni kezdte magát eper olajjal, amelyből rám sem sajnált jókora adagot csorgatni.

    Közben teátrálisan megjegyezte, tagoltan hogy jól halljam: Neked eper jár nem málna! Neked a málna máshol van! Ezért itt van az eper, amit direkt neked hoztam! Ez a figyelmessége igazán jól esett, hogy ilyeneket tud rólam és még így kedveskedik is.

    A figyelmességétől meghatódva élveztem, amint a mellcsúszka előtt nagyon kellemes kézi munkával, kereste meg a rugót a farkamban, miközben többször kéjes pillantásokkal ráköpve növelte a kenést a keze és a farkam között. Jelentősen növelve a komfortérzetemet szájjal is segítette, hogy a kis Grizzly egyre nagyobb legyen.
    Amikor a farkamat hadrendbe állította láttam, hogy az eperolajjal tovább öntözni magát. A mellei közé öntött olaj szépen lecsurgott a szeméremajkain kis kanyart véve a combjáig. Egy hirtelen mozdulattal, mint egy birkózó rám vetette magát és (lágyan?!) a keblei között csúszkáltatta Grizzlykét. Amikor felcsúszott és az arca az arcomig ért szinte "megijedtem", hogy megcsókol és eltévesztette, hogy nála a csók nem opció. A mellcsúszka igencsak a kedvemre volt, azonban Wasi tovább indította az erotika vonatát és a fejem fölé állt szét tett lábakkal és így miközben a magasból lenézett rám, az eper olajat ismét bőven öntötte a kebleire, amely a puncián át csurgott le éppen az arcomra. Nyald az epret! Mondta kéjesen, közben vastag sugárban folyt a képembe az eper olaj.
    Eper ízű és illatú mámorban csaptam le Wasi puncijára amit konkrétan a számra nyomott, de ezt egyáltalán nem bántam. Nagyon jó volt így a nyalakodás. Sokszor önkiszolgáló volt, mert csak tartottam a nyelvemet és úgy csúszkált a puncijával hullámzó mozgással, hogy közben a fejével teljesen más ütemben és ritmusban bólogatott. Szinte mélytorokig eltüntette a szájában Grizzlykét, de volt, amikor a makkomon pörgette a nyelvét. Sűrűn adagolt erotikus köpködéssel tartotta fent a folyamatos kenést. Kisebb nagyobb izomrezdülései és testének rángásai jelezték, hogy kezd az alagútból kiérni és az orgazmus hullámvasútjára felszállni, a mélységet és magasságot többször bejárni. Végül egy nagyobb orgazmust követően lefordult rólam és folytatta az én kivégzésemet. Megnyugtattam, hogy tartson nyugodtan a szájában, mert szólni fogok az érkezésemkor. Így is történt és az utolsó cseppig levette az összes utódomat, de még nem hagyta abba a kézi munkát és nagyon ügyes volt, mert ismét megtalálta a rugót. Azonban már másik nekifutásba nem kezdtünk az orgazmus mezején.
    Kézi mókázás közben elmondta, hogy valóban elélvezett, mert szeret elmenni, ugyanis szerinte a punci azért van, hogy erre használják, így ettől nem is fosztja meg magát. Ugyanúgy mesélte el a hullámvasúttal érzékeltetve az orgazmusának a le és felszálló ágait amint én azt pár perccel korábban megéltem és szintén hullámvasút hasonlattal könyveltem el magamnak. Megállapítottuk, hogy nagy szellemek találkoztak, hogy ugyanarra jutottunk és ugyanúgy magyaráztuk egymástól függetlenül.

    Miután mindketten visszatértünk az orgazmus tájairól ismét mentünk fürödni. Amíg én a kádban ténykedtem, addig Wasi a kagylónál öblögetővel és sprayval szájszervizt tartott. Nekem is töltött még „unicumot” a kis poharamba, majd bejött hozzám, a kádba és segítettünk egymásnak az eper maradványok lemosásában és eközben ismét kaptam farok fertőtlenítőt is.

    Az ajtóban nehéz volt az elválás, mert előbb én csíptem a popsijába és erre meg fogta a farkamat. Mikor újra elindultam, ráfogott a farkamra én pedig reflexből a melleitől vettem érzékeny búcsút néhány érzéki simítással. Ez jó néhányszor megismétlődött, mire az ajtón kívülre értem.
    Az ajtó csak akkor csukódott be amikor eltűntem a látótérből, addig végig integetett.
  • Elszámolás:

    Wasi a szokásával ellentétben csak a végén állapította a meg csokor méretét. A méretre vonatkozóan egyetértek azzal a kollégával, aki egy korábbi beszámolóban találóan acélosnak titulálta azt.
    Ezt Wasi már a fürdőbe menet előkészítette egy laza megjegyzéssel: Na, ma elveszem a havi keresetedet. Ettől felvillanyozva jelentettem ki fürdés közben a fúl - fúl extrás randi igényemet.
  • Összkép:

    Az erotikus masszázs világát tekintve semmiképp nem sorolható az átlagos szereplők közzé, minimum egyedi jelenségként tudom a személyét jellemezni.
    Nem a bárkivel, bármit, bármikor bevállaló lányok táborát szaporítja, hanem az erotikus masszázs franciával kereteit nem feszegető programot vállal. A világosan megszabott határok szerint végzett programjaival az egyik legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja mind a masszázs, mind az erotika terén.

    A randi végén elmondta azokat a jó tulajdonságaimat, amiket a randi során tapasztalt. Mivel a beszi nem rólam szól, így ennek a leírásától eltekintek. Azonban felsorolok néhányat, amiket én mondtam el, amiket tapasztaltam vele kapcsolatban:
    > Úgy tanúsított érdeklődést a személyem és a dolgaim iránt, hogy közben véletlenül, sem vájkált a magán életemben.
    > Nem viselkedett nagyképűen.
    > Nem hozza, viszi a híreket és infókat a többi lány és a kolléga kapcsán.
    > Folyamatosan tartotta a szemkontaktust, mely egyenes jellemre utal és sütött belőle, hogy nem szereti a kétszín világú lényeket.

    Ajánlom azoknak az uraknak, akik az erotikus masszázs franciával és kölcsönösséggel határain belüli szervizzel (a szerviz Wasi megfogalmazása) megelégednek.
Happy Massage