• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre sikerült elérnem, csilingelő hangján kedvesen elmondott mindent.
  • Megközelítés:

    Bikás park közepén felújított panelház, előtte van elég hely, BKV-tól 5 perc séta a bejárat. Nagy házszám a kapu fölött, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Másfél szobás, normál állapotú lakás félszobája a tetthely. Egy ágyon és 2 emberen kívül semmi nem fér oda be. A nagyszoba harmonika ajtaja behúzva, ottlétem alatt hallom a tévét. A fürdő elég kicsi, a zuhanykabin szerintem csere érett. Alapvető tisztálkodási eszközök adottak. A törölköző kicsi, de legalább horzsol. A szobában lévő ágy szó szerint szét van már baszva, szinte egy teknő a közepe és nagyon puha.
  • Lány külseje:

    Engedtessék meg, hogy itt erősen szubjektív legyek. Szerintem élőben hangyányit ugyan, de nem annyira szép mint a képein. És kicsit csalnak a nemjólányokos fotói is. Alapjában véve kedves, határozott teremtés, kicsit visszafogott talán zsenge kora miatt.
    Fehérneműben és selyemköntösben fogadott, frissen, illatosan, selymesen puha hajjal.
  • Action:

    Egy órát szántam a kisasszony felfedezésére és saját magam csúcsra járatására, ezért a szám jártatása helyett az anyagiak rendezése és egy pohár víz után gyorsan a fürdőbe vonultam. Visszatértemkor a szobában várt. Állva kezdtük az ismerkedést, átkaroltam, simogattam a melleit, derekát, popsiját. Közben mélyeket szippantottam a hajába és csókolgattam a nyakát és vállát. Viszonzást ugyan nem kaptam, de attól még megindult a vérkeringésem a megfelelő irányba, úgyhogy leültettem az ágyra és nfvsz-t kértem. A hirdetésben bőnyálasként szereplő franciázás úgy lett előadva, hogy még a makkom tövéig se kapott be , viszont volt vad kézimunka és tényleg sok nyál. Nem túl változatos, de kitartó és egy pillanatig sem lankadó munkája meghozta gyümölcsét, telelőttem a pici száját. Hagyott kicsit lenyugodni, aztán szilviával szájat törölt. Fürdőszobai kitérője alatt az ágyra feküdtem, ekkor tűnt fel, hogy rendesen kifeküdték már a tisztelt kollégák a közepét. Visszatérte után hasra feküdt mellém, úgyhogy addig simogattam a hátát és popsiját, amíg eszembe nem jutott a kedvenc számom. 69-et kértem, illatos kis kislányos punciját szépen rátette a számra, hogy kedvemre nyalakodhassak. Ő pedig visszafogott szájmunkával és sok kézzel gondoskodott rólam. Gyorsan izgalomba sikerült hoznunk egymást, úgyhogy gumit kértem és szemből támadtam. Kellemesen szűk puncijában egyre gyorsuló ütemben járattam a farkam. Egyik láb, aztán már másik is a nyakamban. Simogattam is közben a lábait, sajna borostás volt mindkettő. A megnövekedett tempó miatt melleinek féktelen ringását kezeivel enyhítette. Nem játszott rá semmire, nem nyögött, nem színészkedett. Azért igyekezett csábosan nézni rám, miközben markolászta melleit, de nekem itt már amúgy is mindegy volt. Tudtam, hogy mindjárt vége az órának, ezért két kézzel megfogtam a derekát és telelőttem a gumit. Még egy gyors fürdés belefért, kimaxoltam a 2db. dörzsi törölközőt, aztán el.
  • Elszámolás:

    Tudtam, hogy nem kérek majd extrákat. Az elején rendeztük a rózsákat.
  • Összkép:

    Nem kértem sokat, nem vártam sokat, nem is kaptam sokat, de sokba került.
Happy Massage