• Jessica

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Innen az oldalról néztem ki Jessycát. Elsőre elértem, 40 perc múlva már nála voltam. A telefonban kedves volt, mindent elmondott ami érdekelt.
  • Megközelítés:

    A kapott cím teljesen pontos, BKK pár perc séta távolságban. és a parkolás is könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, vele megegyező jó állapotban. Szobában egy nagy ágy középen, vele szemben hasonló szélességű tükörrel. Fürdőben a kádnál a tusfürdőből nagyobb a választék, mint egy kisebb boltban. Mosdókagylónál szintén sok bontatlan fogkefe, pohár a szájvíznek stb. Törölközőt szárazat kaptam, megfelelő minőségű.
  • Lány külseje:

    Jessica fiatal vékony lány, helyes kis cicikkel, észbontó fenékkel és csinos pofival. A képek jól adják vissza az adottságait.
  • Action:

    Kedvesen beinvitált a szobába, beszéltünk pár szót majd kaptam egy törülközőt. Tus után mivel ő már ezt előre lerendezte, már meztelenül várt a szobában. Egy pici zavart azért éreztem rajta, de mondjuk magamon is. De gyorsan túlestünk ezen és felfedeztem hamvas, kívánatos testét. Majd elhelyezkedtem és kaptam egy picit gyenge, de kellemes NF-et. Van még hova fejlődnie, de nem panaszkodom, jó volt. Majd én akartam kényeztetni, ő került hanyatt én pedig finom punciját vettem a számra. Szerintem élvezte, de úgy éreztem azért volt benne rájátszás is. Majd gumit húzott és szemből tettem magamévá. Másodiknak kértem lovagoljon meg, készséggel meg is tette. Élvezettel, szexin tette a dolgát, nekem nagyon tetszett! Majd kutyusban is szerettem volna, így erre is sor került. Így is lett végem, telelőttem e gumit. Hagyta, hogy lenyugodjak, majd leszedte az óvszert és kaptam egy törlőt. Majd újabb tus, addig hozott nekem inni. Amíg öltöztem, kicsit beszélgettünk, majd puszi és haza. A csók elmaradt, de mondjuk én se erőltettem.
  • Elszámolás:

    Elszámolás teljesen rendben volt. Semmi extrát nem kértem tőle. Utólag tettem le a virágszálakat a szobában a kis szekrényre. Előtte nem is ejtettünk róla egy szót sem.
  • Összkép:

    Fantasztikus lány, imádja a szexet és magasfokon is műveli azt. Biztosan meglátogatom még, ez nem kérdés. Mindenben a kedvemre tett, és közben vidám társaság is volt. A beszámoló sajnos nem adja vissza azt a feelinget, ami az egész randira jellemző volt.
Happy Massage