• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette ugyan nem vele tudtam beszélni hanem egyik kolléganőjével, de rendkívül kedvesen informált a lehetőségekről, és pár óra múlva már mehettem is a megbeszélt találkozóra.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a GPS a címhez navigál, sokak által ismert szalon szerintem. Váci út nincs messze szerintem tömegközlekedéssel is oda lehet jutni. A parkolás fizetős, de mivel én az esti órákban voltam így ingyenes volt.
  • Helyszín:

    Új építésű hát a marina parton. Ennek a célnak berendezett a lakás, minden van amit az ember csak szeretne. Elég nagy a pörgés szerintem, de a lányok jól menedzselik a dolgot, és nem találkoztam senki mással ottlétem alatt, pedig három alkalommal is látogattam a fürdőt.
  • Lány külseje:

    Kis pici, rendkívül fiatal hosszú szőke hajú lány nyitott ajtót, meglehetősen széles mosollyal. Ekkor éreztem már, hogy jól döntöttem, hisz a képeknek megfelelően egy nagyon szép kisportolt leány várt. Az arckitakarástól nem kell félni, Réka nagyon szép arcú lány, rendkívül igéző szemekkel és nagyon szép mosollyal. Popsi kemény edzésnek hála, cicik pedig pont tenyérbe illők. Bőre nagyon finom, és nincs tetoválás és nem is szeretne. (Kincs az ilyen)
  • Erotikus masszázs:

    Mivel 1,5 órára mentem így ez a közép részben volt. Előre jelzem, szerintem senki nem a masszázs miatt jár ilyen helyre. Hasra feküdtem, és elkezdett beolajozni, első körben a lábaimat. Vádlit combokat egész jól átgyúrta, közben nagyon jót beszélgettünk, fiatal kora ellenére elég jól lehet vele kommunikálni és sok mindenről beszélgetni. Később rátért a felső testre, de mindvégig inkább gyenge vagysimogatós jellegű volt a masszázs, ami egy ilyen szép lánytól rendkívül kellemes érzés volt, és persze közben lehetettmozizni a tükrökbe, ami azért elég jó látvány volt.
  • Levezetés:

    Megérkeztem, kedvesen bekisért a szobába, kaptam egy törölközőt és gyorsan elmentem zuhanyozni. Amikor visszaértem a szobába akkor már melltartó lekerült róla, és a bugyi is nemsokára. Lefeküdtem háttal a földre, szépen beolajozta a ciciket, és engem is és elkezdett csúszkálni rajtam, közben kacér mosoly látszódott az arcán. Nagyon kellemes érzés volt, amikor is egy ilyen fiatalsexy feszes csaj csúszkál rajtam, hamar fel is állt. Mikor kellően „megcsúszkált” akkor délre vette az irányt és elkezdődött a francia óra. A technikája meglehetősen változatos és jó fiatal kora ellenére. Olykor meglehetősen mélyre is került. Néha-néha kis kezet is használt, de pont olyan mértékben amikor még jól esik az embernek. Amikor éreztem, hogy ezt már nem lehet tovább bírni akkor finoman jeleztem neki és egy hatalmasat élveztem a melleire. Ezután gyors tusolás, majd jött a fenti masszázs. A második felvonás hasonlóan ment mint az első, csak minden kicsit hosszabb elnyújtottabb volt, tovább lehetettélvezkedni. Mivel késői időpont volt így a második végkifejlet nem jött össze, és ahogy láttam ez zavarta is kicsit, de mindent megtett az érdekembe. Gyors zuhany utána majd vissza felöltözni, közbe beszélgettünk kicsit.
  • Elszámolás:

    A randi elején nem kérte ugyan, de az asztalra helyeztem. Sose került szóba később. Nem tudom, hogy vállal-e extrát szóba se került, Réka maga az extra szerintem.
  • Összkép:

    Rendkívül jó érzéssel távoztam Rékától, maximálisan kielégítette vágyaimat, és nem csalódtam a képek után. Rendkívül kellemes beszélgetőpartner volt, és többször őszintén nagyot nevetett ami külön tetszett. Főként távozásomkor amikor megjegyeztem, hogy a képeknél azért néz ki jobban mert így 3D-s.
Happy Massage