• Virág

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem tököltem sokat, egyből felhívtam Virágot. A telefont saját maga kezeli. Nagyon kedves a hangja, és mindenről készségesen tájékoztat. Leegyeztettük egy esti időpontot és egy óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető. A ház körül számtalan parkolóhely így ez nem okozott gondot. Helyijárattal érkezőknek a közelben buszmegálló.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérház, felújítás előtti állapotban. Tipikus nagy belmagasságú bérház lakás, egy kis előszoba, onnan nyílik jobbra a fürdő, egyenesen pedig a hálószoba. A zuhanyzó kényelmes és tiszta. A törölköző puha, a tusfürdő választék megfelelő, és van szájvíz is. A háló nagy méretű van benne egy szekrénysor, TV, dohányzóasztal, két fotel a ruháknak. Az akció helyszínéül egy franciaágy szolgált, a szobában kellemes zene szólt és félhomály uralkodott.
  • Lány külseje:

    Virág megtestesíti a női ideált, igazi homokóra alakja van, nagy cicik, vékony derék, széles csípő, kerek popsi. Az arca gyönyörű, főleg azok a barna mandula szemei.
    Rengeteg kép készült már Virágról és még több értékelés bizonyítja páratlan szépségét. Ami viszont a képekből nem derül ki, hogy Virág egy igazi vadmacska. Olyan szexuális kisugárzása van, hogy egy férfi sem tud neki ellenállni.
  • Action:

    Még el sem értünk az ágyig, egyből ahogy kiléptem a fürdőből hozzám bujt, átölelt és csókolózni kezdtünk. Virág nagyon szenvedélyesen csókol, néha kissé játékosan bele-beleharapott az ajkamba, vagy kis szünetet tartva elfordulva kíváncsian várta, hogy vajon folytatom-e a csókcsatát. Hosszasan csókolóztunk, de végül valahogy csak eljutottunk az ágyig, miután kibontakozott a ölelésből megmutatta francia tudását. Virág nagyon ügyesen franciázik, igazi őstehetség. Volt hogy nyelvével izgatta a cerkám, volt hogy bekapta egészen tövig, és mindeközben kezével masszírozta a golyóimat. Kérésemre a golyókat nyelvvel is izgatta, és még azt is engedte, hogy fogjam a fejét és tetszés szerinti ütemben és mélységben toljam a cerkám a szájacskájába. Húúú most is beleborzongok, ha rágondolok.
    Ezek után gumit kértem és Doggystyle következett mivel ez Virág kedvenc póza. Karcsú derekát fogtam és úgy toltam neki hátúról, miközben hangosan nyögdécselt. Amikor már nem bírtam szusszal kértem, hogy franciázzon még egy kicsit nekem. Virág az ágy széléhere ült én pedig elé álltam, és végül a cicijei közt ért a beteljesülés.
  • Elszámolás:

    Minden extráját igénybe vettem.......
  • Összkép:

    Virágot már régről ismerem, és egy csodálatos, különleges nőnek tartom. Olyan vadság, olyan szenvedély árad belőle, hogy élmény vele minden közösen eltöltött pillanat.
Happy Massage