• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Cintia volt számomra a kihívás. Az elmúlt fél évben már sokszor próbáltam elérni telefonon, többször, de valahogy mégsem sikerült őt elérnem. Amikor pont vtr-t indítottam felé, akkor pont néhány napra visszavonult. Csak olvastam a szebbnél szebb beszámolóit, de elérhetetlennek tűnt számomra és a várakozás volt mindig az én sorsom. Amikor meg telefonáltam, akkor a kedvenceim listáján mindig volt egy gyorsabb hölgy, így Cintiához akkor sem jutottam el.
    Viszont egy gyönyörű kedd reggelen váratlanul megtört a jég. Rutinból hívtam a vágyott hölgyeim szűk listáját és így Cintia számát is és az én legnagyobb meglepetésemre egy csodálatos mélyebb hangfekvésű hang szólt bele. "Cintia vagyok, Szia! Igen, Cintia volt az. Tényleg nem számítottam rá, ezért hebegtem-habogtam és tanácstalanságomnál fogva gyors számolgatásba kezdtem, hogy egyáltalán mikor érek egyáltalán rá. Megnyugtató volt a hangja, én már tudtam, hogy jó kezekben leszek, ő még csak egy szerencsétlen balfék botlásait tapasztalhatta meg felőlem. Aznap délutánra megalkottuk a tökéletes időpontot egy másfél órás randira. Nagyon kevés időm volt a készülődésre, ezért vtr-t is indítottam, hogy a címet ne kelljen jegyzetelnem, hanem majd minden továbbit a kocsiból intézek.
  • Megközelítés:

    Autóval száguldottam végig a dugótól kalandpályává változott budai elővárosból a belvároson át a Thököly út Puskás stadion és Keleti pályaudvar közötti szakaszáig. A villanyanyósnak jó sok dolga volt, mert "ismerd meg városunkat" játszottunk, kikerülve a kikerülhetetlen városi állóforgalmat. Még szerencse, hogy a ház előtt viszont könnyen találtam parkolóhelyet, bár fizetős a parkolás.
    BKK járgányokat használók a Thököly úton vagy a Dózsa György úton közlekedő viszonylatokat használják, de a Keleti pu. és a Városliget sarka sincs messze egy kis testmozgáshoz.
  • Helyszín:

    Egy több lépcsőházból álló nemrég épített rendezett társasház fogadott. Egyből megragadott a lépcsőház előcsarnoka, ami igényes solnhofeni erezetes mészkő burkolattal volt borítva a padlótól a falakig. mindenhol. Telefonon kaptam meg az emelet és ajtó kombinációt. Lifttel közlekedtem, majd balra a folyosó végén kellett keresnem az ajtót. Ahogy sétáltam a folyosón, a vége felé megnyílt egy ajtó a hátam mögött megfordultam, amikor a folyosó valódi vége felől megszólalt egy szirén hang: "Gyereeeeee, várlak......!. Na tessék, már megint bénáztam még a folyosón is, mert képtelen vagyok nyílegyenesen eljutni a folyosó végére. Betoppanva a lakásba egy pici előszobába jutottam, ahol letettem a cipőmet. Innen a kényelmes lakótérnek berendezett (bőr ülőgarnitúra, szekrénysor stb. stb.) nappalin áthaladva jutottunk a kivégzésem helyszínére egy félszobaméretű kalandszobába. Abból gondolom hogy a lakásban többen rendelnek, hogy Cintia mindig kikémlelt a szobából való kilépés előtt, egyébként más jele nem volt ennek.
    A szobában nagyon kellemes zenei összeállítás fogadott, valamint erős félhomály és vöröses hangulatfény fokozta az érzelmeimet a fekete komódon lévő asztali lámpából. A szobában volt egy masszázságy és a fal mellett pedig egy kényelmes franciaágy (mellette a falon egy hullámos vonalvezetésű panoráma tükörrel), vastag fehér lepedővel, párnákkal. A szobában volt szobainas és egy szék a vetkőzéshez.
    A falon erotikus ceruzarajzok voltak, amihez vendéglátóm távollétében fel kellett kapcsolnom a villanyt, hogy szemügyre vehessem.
    A közepes méretű fürdőben zuhanyfüggönyös kád van és pont elegendő tisztálkodó szer (tusfürdő, szájvíz, csomagolt fogkefe).
    A fürdő
  • Lány külseje:

    A lakásba toppanva egy félszeg kérdéssel indított Cintia: Na, megfelelőnek találsz?". Gyorsan vágtam rá a választ, mert nem volt min gondolkodnom.... mondjuk én is megkérdezhettem volna ugyanezt fordítva... de ez akkor nem jutott az eszembe. Mivel nem voltam hazazavarva, így eldöntöttnek gondoltam ezt a kérdést.

    Cintia egy alacsony pici, de nagyon formás lány. Arca nagyon kedves, az adatlapjának megfelelő érett személyiséget sugárzó kellemes megjelenésű, a teste viszont kifejezetten fiatalabbnak néz ki a megadottnál, azaz szerintem 25-27 évesnek kinéző, karcsú csinos, feszes, arányos.
    Szőkés barna vállig érő tincsei izgatóan lengedeztek, amolyan jó értelembe vett boszorkányosan csábító külsőt kölcsönözve az arcának. Tökéleteshez közelítő arányos testalkata van, tenyérbe illő közepes popsival és cicikkel, hatalmas és kackiásan előremeredőre duzzadó bimbókkal. Puncijának vaskos nagyajkai vannak, amik közrezárják a fordosan pillangósan kimeredő kisajkait. Bármilyen punciversenyen a dobogóra kerülhetne.
    Finom puha lágy bőre van, néhány kisebb tetoválás díszíti, ami nem volt zavaró. Cintia az adatlapja szerint ugyan dohányzik, de ezt tökéletesen észrevétlenné tette, amit így utólag is köszönök.
  • Action:

    A szobában levetkőztem, Cintia vízért sietett, ami alatt a fali képeket végignézegettem. Gyors tisztálkodást követően Cintia utánam ért be a szobába. Átöleltem, magamhoz húztam, megpusziltam a nyakát, a vállát, az arcát, ami viszonzásra is talált. A szimpátiánk nem volt kérdéses, úgyhogy nemsoká érzelmes csókolózás következett. Kezdetben fonom érzéki érintések, szájszél harapdálás, azután szépen lépésről lépésre, nagyon érzékien jutottunk el a nyelves csókokig. Cintia beleadja az érzelmeit a csókokba, imádtam az ajkait érezni az ajkaimon. Egyszerűen vérpezsdítő volt, miközben Cintia a karjaival ölelt, szorított.

    Mikor Cintia véletlennek tűnő mozdulattal a farkamhoz ért, az teleszkópos botként emelkedett fel, jelezve, hogy az ágyon lenne már a helyünk. Én az ágyra ültem, Cintia pedig előttem vetkőzött le a lengének mondható öltözékéből. Kikapcsoltam a melltartóját és azt az erogén zónájával játszadozva ejtettem csak el. Elveszített ruhadarabonként habzsoltam végig szabaddá váló testrészeit, így pocikáját, melleit és punciját is. Kibújtattam a bugyijából és azonnal kapott egy nyalintást a csiklója is.

    Az ágyon hanyatt feküdt Cintia és én a testének feltérképezésével kezdtem foglalkozni. Simogattam, cirógattam a testét. Szokásomtól eltérően ezzel kevesebb időt töltöttem, mert már a felvezetésben olyan érzéki szexuális kisugárzást produkált, hogy begyorsultak az események. Kezeimmel marokra szorítottam a mellét, hogy ágaskodó bimbóival játszhassak a nyelvemmel és az ajkaimmal, majd viszonylag gyorsan máris a punci bejáratát masszíroztam szinte átvezetés nélkül. Meglepődtem, amikor a gyorsaságom ellenére a puncija már nedvességben úszott, nagyajkai keményre duzzadtak. Cintiánál nincs ujjazás, de azon kívül mindent bevetettem. Cintia nem megjátszós (talán a legelején volt néhány számomra még értelmezhetetlen jelzése, de utána minden kitisztult, csak figyelnem kellett). Minden testi jeléből ítélve Cintia imádja a punci kényeztetést. Cintia hanyatt feküdt, én pedig oldalról a feneke alá toltam az egyik combomat. Cintia háta így megfeszült, combjait rakosgatta minden felé, miközben csiklóját simogattam, nyomogattam dörzsölgettem finoman. Ebben a pózban oda is tudtam hajolni, hogy éppen elérjem a csiklóját a nyelvem hegyével, ami nagyon tetszett neki, de nekem eléggé kitekert pozíciót jelentett. Ennek ellenére a gátat izgattam az egyik kezemmel, míg a másikkal a csiklóját szabadítottam ki kisajkainak szegletéből és úgy nyalakodtam rajta. Cintia arcán láttam az elégedettséget, de bben a nyakatekert pozícióban nem tudtam végigvinni a szándékaimat a kielégítésére.

    Váltottunk oldalfekvésben 69-es pozícióra. Cintia felemelte a felső lábát és nyelvemmel teljes mélységében bejutottam a puncijába, miközben ő a farkamon játszott nyalakodósat, majd mélytorkozósat. Nem volt valódi mélytorok, mert a kezével fogta a farkam tövét, de az érzés olyan volt. A csodaszép fodros punci nyalása és a farkam tökéletes izgatása meghozta az eredményt, ahogy a tükörbe pillantva egy újabb látószögből is megláttam a jelenetet, már végem is volt. Nem fogtam vissza magam, hanem Cintia szájába robbantam és kiadtam mindent magamból, leeresztettem a gőzt. Ez a pici lány addig tartott a szájában, míg a lankadásom végéig el nem értünk. Törlőkendőért indult, de mielőtt odaért volna a keze, én szájon csókoltam, viszont addigra már eltűntek az utódok a szájában örökre. Ettől még jobban beindultam a csókolózással, ő meg viszonozta a hevességemet.

    Feküdtem, mint egy hulla, míg Cintia hozott nekem egy másik pohár vizet. Mellém heveredett, a mellkasomra hajtotta fejét, cirógatta a mellbimbómat és szerelmes párként beszélgettünk az élet dolgairól. Egy kis fészkelődéssel még közelebb húzódott, átkarolt, az egyik lábát átvetette a csípőmön. Imádtam ezt az igazi szerelmes bújós, ragaszkodós hozzáállását. Tényleg ezt csak valódi barátnőtől kaptam meg eddig életemben. A mellkasomra simuló arcát, nyakát fülét cirógattam, simogattam, igazgattam-rendezgettem a haját. Puszit leheltem a homlokára és a fülecskéjére. Olyan negédesen édelegtünk, mint két gerlepár, miközben a legnagyobb egyetértésben beszélgettünk egymással.

    Szinte észrevétlen átmenetben kerültek a kezeink egyre izgatóbb helyekre, amikor Cintia felajánlotta, hogy röviden megmasszíroz. Hasra vágtam magam, Cintia a fenekemre ült. Állítólag nem tanulta masszázst, viszont egészen jól csinálta. Nagyon jó mozdulatai voltak és kellő erősséggel és érzékkel végezte a masszázst, meglepően jó volt a technikája is. Ezt nem fogom kihagyni legközelebb sem, mert abban a néhány percben is jelentős hangsúlyt kapott a zacsim csipkedése, a fenékvájatom végigsimítása. Amikor megemeltem a csípőmet, akkor indult a tűzijáték, ugyanis alám nyúlva rámarkolt a a farkamra és lágyan húzogatni kezdte. Reális döntésnek látszott a megfordulás. Ágaskodó farkamat a mellei közé vette, de mielőtt elkaphatott volna, én vettem át a kezdeményezést. Gumit húztunk és túlfűtöttségemnél fogva egy csomó testtartásban dugni kezdünk. Kis "c" nagy "C" összegömbölyödve, majd szétnyitott lábakkal, utána missziben folytattuk kinyújtott lábbal, felhúzott lábbal, majd én törökülésben, ő pedig szemből rám ülve úgy, hogy a lábaim a hátam mögött összekulcsolva. Azután mindketten hátsó támaszban csúsztunk egymás alá, azután oldal fekvésben csúsztam a combjai közé. Missziben a talpait a mellkasomnak támasztottam, majd a nyakamba vettem és úgy toltam neki, közben az ujjammal a csiklóját is simogattam. Nagyon tetszett ez az örömkefélés, amiben nem volt pihenő, hanem a pihenést a nehezebben kivitelezhető pozíciók és a váltások jelentették csak. Tiszta kámaszutra volt. Igyekeztem mindig úgy helyezkedni, hogy Cintia lepkés punciját láthassam élőben, vagy a tükörből, ahogy kisajkai a farkamra tapadva kísérik a ki- be mozgásomat.

    Cintia térdelve, majd a talpán állva guggolt/ült belém lovagló pozícióban, így láthattam a farkamat tövig elmerülni benne, miközben kisajkait szétlapítottam a szeméremcsontommal. Éreztem, hogy elönt a forróság, de még egy utolsó doggyt is ki akartam próbálni vele. Először az ágyon térdeltem majd az ágy mellé felálltam. Utolsó pihenésként a farkamat a gátjához csapkodtam és csak utána csúsztattam be a puncijába. Cintiának meglepően szűk puncija van, úgyhogy néhány mozdulatra volt már csak elég erőm,. A körte formájú fenekébe kapaszkodtam, begyorsítottam a tempót. Kihúztam a farkam, gumit lerántottam, Cintia egy gyors mozdulattal megfordult és a szájába húzta a farkamat. Újabb szédületes robbanással táraztam ki, de itt már nem tudtam állva maradni, hanem Cintia hátára hanyatlottam, majd mellé roskadtam. Cintia nem hagyott egyetlen cseppet sem kárba veszni, a ledőlésem alatt is a szájában tartott. A papírtörlőbe nem az utódokat tette, csak a szája szélét törölte meg.
  • Elszámolás:

    A telefonba megadott átlagos csokorméret nem változott, ami a másfél órás randira volt szabva. Azt a telefonból megtudtam, hogy a csók extrának számít. Mivel a csókokkal kérdezés nélkül kiszolgáltam magam a randi alatt, így azt hozzászámolva tettem a rózsacsokrot a távozásom előtt a komódra. Cintia egy pillantás után figyelmesen megköszönte a rózsaszálakat. Átölelve magamhoz húztam Cintiát, majd sajnos a távozás útjára kellett lépnem. Nagy party volt ez a mai!
  • Összkép:

    Imádom, amikor a csók extrának számít vagy szimpátiától teszik függővé a lányok és ennek ellenére/emellett a randinkon szóba se kerül, hanem magától értetődően gabalyodunk egymásba és fejezzük ki a tetszésünket egymás iránt ezen a bensőséges módon. Imádtam Cintiát csókolni és a csókjait fogadni is, fergeteges emlék marad, ahogy mellkasomra hajtotta a fejét és a lábát átvetve rajtam szerelmes gerlepárként egymáshoz bújva, egymásra szuszogva szerelmeskedtünk. Cintiának ezért az érzésért őszinte hálával tartozok!!!

    Cintia egy nagyon érett szexuális kultúrával rendelkező hölgy, akivel élmény az együttlét. Nagyon gördülékenyen volt a randink végig, fél szavakból is megértettük egymást. Szívesen próbáltam ki vele mindent. Jól tudtam vele beszélgetni, ami ilyen mély szimpátia esetén persze, hogy nem okozhatott gondot.
    Úgy érzem, hogy még lesz jelenésem Cintiánál, hogy folytassuk ezt a randit egy továbbfejlesztett verzióval. Ezt már meg is alapoztuk azzal, hogy a randi után még néhány üzenetet váltva visszaigazoltuk egymásnak, hogy milyen jól éreztük magunkat .... persze a szerelmi vallomásban én voltam az erősebb!
    Én várom a következő alkalmat, hogy ugyanezt átélhessem még egyszer!
Happy Massage