• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bella elérése az egyik legnagyobb kihívás volt, amit az utóbbi időben teljesíteni tudtam. Amikor él a hirdetése, akkor se nagyon lehet elérni, általában a szokott géphang közli, hogy "az előfizető nem kapcsolható, ismételje meg a hívást később", de ezt napokon keresztül. Közben eltűnik a hirdetés, innentől még inkább mission impossible-vé válik a történet. Mondjuk úgy, hogy időnként véletlenszerűen megpróbáltam megcsörgetni és a huszonvalahanyadik alkalommal felvette a telefont. Jól meg is lepődtem, de aztán csevegni kezdtünk és sikeresen le is foglaltam magamnak egy időpontot.
    Megjegyzem még, hogy bár pénteken a randevú során megerősítette, hogy most már folyamatosan elérhető lesz, hétfő óta ismét inaktív a hirdetése.
  • Megközelítés:

    A Margit körút - Mechwart liget környéke, ezzel a gépkocsival történő megközelítést azt hiszem, meg is írtam. Oda lehet menni kocsival, ez nem vitás, de a parkolás komoly kihívást jelent. Nekem három kört kellett megtennem a környező utcákban, amíg egy frissen felszabadult parkolóhelyre be tudtam slisszolni. Egyébként érdemes bepróbálkozni a Jurányi utca elején, illetve a Varsányi Irén utcában, foghíjtelkeken lévő parkolókban, ott néha van hely és olcsóbb, mint az utcai parkolás.
    BKV-val jóval egyszerűbb az ügy, buszok és villamosok is ott teszik le az embert 50 méterre a háztól. Egy kis séta meg nem árt.
    Hogy kell-e várni a ház előtt, az nyilván attól függ, hogy mennyivel előbb ér oda az ember, én pontos voltam és azonnal be is tudtam menni.
  • Helyszín:

    A környékre jellemző nagy belmagasságú, úgynevezett "polgári" lakásba szólt a meghívóm. Az előszobában le kell venni a cipőt, én ezért mindig jó pontokat szoktam osztogatni, nem szeretem, ha sáros-vizes cipőnyomokon kell közlekedni később a fürdőbe. A szoba is kellemesen nagy légterű, félhomály és halk zeneszó fogadott. Ruháknak van hely, lévén, hogy egy tatami terpeszkedik a szoba frekventált helyén, de a sarokba tolva egy masszázspad is van, én oda pakoltam. Nagyon jó, hogy a szobából egy közvetlen ajtón keresztül a fürdőbe lehet jutni, nem kell a fél lakáson átgyalogolni. A fürdőszoba zuhanyzós, kád nincs, de szerintem ilyen helyen egy zuhanyzó sokkal jobb megoldás, úgysem ejtőzni megy oda az ember, amikor Bella várja a tataminál :) Tusfürdők nagy számban találhatók a zuhanyzó polcán, a kapott törölköző is tökéletesen megfelelt a célnak. Tehát gyors és alapos zuhanyzás után már mentem is vissza a tetthelyre.
  • Lány külseje:

    Ha valaki megnézi Bella fotóit (he éppen aktív a hirdetés), akkor pontosan érzékelheti, hogy egy rendkívül dekoratív milf látható rajtuk. És a valóság egy icipicit sem tér el a fotóktól! Pont ugyanolyan bombázó nyitotta az ajtót, mint akit a fotók alapján elképzeltem magamnak, csak immár 3D-ben. Kedves, aranyos, mosolygós és odaadó (legalábbis belépés és bemutatkozás után úgy lecsókolt, hogy csak na, pedig először jártam nála...) Én is jól megmarkolásztam a popóját a fogadóruhán keresztül, nem volt ellenére.
    A szoba félhomályában már bugyira-melltartóra vetkezett, és amikor visszatértem a fürdőszobából és elhagytam útközben a derekamra csavart törölközőt, már ezek az utolsó ruhadarabok is a sarokba röppentek. Gyönyörűen felturbózott cicik meredtek felém és egy olyan bomba test, hogy az ádámcsutkám csak ugrált fel-alá, akkorákat nyeltem. Némi heveny ölelkezés után sürgősen elhelyezkedtem a tatamin, amíg még tudtam, Bella pedig elhelyezkedett rajtam és elővette a masszázsolajat. Olyat nem tudnék mondani, ami "nem tetszett rajta", csak olyat, ami "nagyon is tetszett". A látvány mellett az intellektus is pozitívan értékelhető, nagyon jól elbeszélgettünk (ööö oldottuk a hangulatot) a masszázs alatt.
  • Erotikus masszázs:

    Mint említettem, a masszázs olajjal zajlik, elég alapos. Lábtól indul, aztán szép lassan eljutnak a mozdulatok a nyakig-vállakig. Nem a simogatós, hanem határozott mozdulatokkal történik, de hát inkább a vágykeltés a cél, nem az izomzat rendbetétele. A felsőbb régiók eléréséhez Bella elhelyezkedett a testemen, úgyhogy folyamatosan érezhető volt a puncija...ami hát a hasonfekvést lassan tarthatatlanná tette. De nem fejeződött be itt a hasonfekvéses időszak, mert a kellő viszkozitás beállítása után Bella a két gyönyörűséges cickó bevetésével emelte a hangulatot, melyekkel több alkalommal is végigszánkázott a hátamon, a felső holtpontoknál a nyakamba csókolva. Itt már igencsak vágytam a hanyattfekvésre, de még nem végeztünk, megr a Besimítások Kora köszöntött be, amikor két kutakodó kéz kezdte kényeztetni a tártáskát és a hozzá csatlakoztatott csőszerkezetet. Ehhez emelgetni kezdtem a csípőmet. Ez a rész nagyon kellemes volt (mondjuk az ide vezető út se volt kismiska), úgyhogy emelkedett hangulatba kerültem, mígnem Bella megkegyelmezett és hanyattfevésbe invitált (amit ugye nagyon vártam már).
  • Levezetés:

    Hanyattfordulva aztán szemrevételezhettem közelebbről is Bella azon részeit, amik eddig a hátamon és a fenekemen voltak érezhetők és meg kell mondjam, nagyon kellemes látvány fogadott. Köszönhetően a sebész munkájának, két gyönyörűen megalkotott szilikoncsoda várt rám, ám kiderült, hogy a bimbók kissé csiklandósak, így a nyelvvel kényeztetésük nem volt egy kifejezett sikersztori. Így maradtam a (szerintem picit feltöltött) ajkak csókolásánál, amiben Bella is tevékenyen rést vett, közben a merevvé varázsolt farkamat a hasához szorította és úgy csúszkált fel-alá rajtam. Én közben markolásztam a fenekét. Kis időt eltöltöttünk ebben a pozícióban, aztán finoman átfordultunk úgy, hogy ő kerüljön alulra és a szájától kiindulva végigcsókolgattam a testét. Amikor leértem a hasához, felhúzta a térdeit és megnyitotta ölét a csókjaimnak. "Ott" is körbecsókolgattam alaposan, mígnem észrevettem, hogy a légzése felgyorsult és finoman nyögdécselni kezdett. És innen a nyelvem vette át a főszerepet, hol mélyen benyaltam a puncijába, hol a megduzzadt csiklóját pöcögtettem. Egyre hangosabban nyögött, egyre inkább remegtek a combjai és a csúcsra érve a gerince megfeszült, majd a teste elernyedt és csak az utórengéseket éreztem. Nagyon szépen élvezett! Aztán fölhúzott magához, megköszönte a kényeztetést és hozzám bújt. Kisvártatva a kezébe vette az irányítást, lecsúszott a derekam magasságáig és szépen végignyalta a farkamat a golyókat se kifelejtve, mielőtt a szájába vette volna. Nagyon finom volt a nyelvjátéka, két nyalintás között szívott rajta egy-kettőt, és mikor érezte, hogy jó úton járok, rágyorsított kézzel is. A végén a kinyújtott nyelvéhez csapkodta a makkomat. Mikor a kitörés már elhalaszthatatlanná vált, akkor vette ki a szájából és ügyesen elrendezte a végjátékot. Azután hagyott pihenni és magamhoz térni. Végül megtisztogatott és befészkelte magát mellém, beszélgettünk halkan és szép lassan elment a maradék idő. Mentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Bár első alkalommal voltam nála, mégis a végén számoltunk el, a zenelejátszó mellé tettem az ajándékot diszkréten, miközben a kapott üdítőt elfogyasztottam. Szerintem abszolút átlagos a díj, főleg a kapott élmény arányában. Másfél órát vettem igénybe az idejéből, de nagyon kellemesen éreztem magam vele. Azt hiszem, a kapottakon kívül nincs más extra, én mindent megkaptam, amit szerettem volna és lehetőség volt rá.
  • Összkép:

    Nagyon jó hangulatban és teljesen kiürülve, feltöltődésre készen távoztam Bellától. Pontosan ez volt az, ami a hét végére kellett nekem. Szívesen visszamennék bármikor hozzá - de ehhez az kellene, hogy a hirdetése aktív és a telefonja is elérhető legyen. Jelenleg nem tudni, mi van vele, amikor említettem neki, hogy nagyon nehéz elérni, akkor mondta, hogy ettől a héttől már nem lesz ilyen probléma. De hát most is inaktív.
Happy Massage