• Réka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyre jobban kedvelem a VTR-es egyeztetést, viszont Rékának sajnos nincs ilyen lehetőség beállítva az oldalán. Maradt a telefon. Természetesen ez első alkalommal így is van rendjén ezért nem is akadtam meg ez miatt. Hívtam előző nap, kolléganője készséggel segített.
  • Megközelítés:

    Marina part sokaknak jól ismert háztömbje. Könnyen megközelíthető bármely módon. Akár még a Duna felöl is vagy a levegőből. Lehet sokan nem tudják de van leszállópálya helikoptereknek is! Fantasztikus!
  • Helyszín:

    A folyosó és a szoba teljesen rendben van. A fürdő is frankó lenne, csak kellene már egy picit foglalkozni vele. A hátsó füri patent, az első egy cseppet elhanyagolt. Biztos nagy a forgalom és nehéz megoldani, viszont valahogy akkor is meg kellene. Szuper a hely, pláne amióta megismerhettem Rékát, viszont a fürdőben attól paráztam, hogy elkaphatok egy jó kis gombás fertőzést... szerencsére megúsztam!
  • Lány külseje:

    Réka lélegzetelállítóan gyönyörű! Minden porcikája tökéletes és rendkívül kívánatos! Hálát adok a gondolatomért, miszerint mellette döntöttem. Csak azt bántam, hogy nem hamarabb lehetett hozzá szerencsém. Imádom amikor egy Nő nem ferdít a hirdetésében, sőt a valóságban még dögösebb mint a képeken. Réka számomra abszolút tökéletes!
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után gyorsan rá is tértünk a részletekre, ill. a progi megbeszélésére. Kértem, hogy a 1,5 órás randi úgy épüljön fel, hogy a kényeztetésre és a csúszkára összpontosítunk. Az volt az érzésem, hogy Réka maximálisan igyekezett kielégíteni a vágyaimat. A csúszka felejthetetlenül jó volt majd egy picit én is átmasszíroztam a hátát és a hibátlan popókat. Uhh. Most nyeltem egy nagyot és szó szerint csorog a nyálam :) A kényeztetés még profibb volt, erről lejjebb. A csúszkánál szóhoz sem jutottam, a melleivel többször lelassított az arcom előtt, így közelebbről is megcsodálhattam a szépséges ciciket és nyalhattam, csókolhattam azokat. Kezeim közben bejárták fantasztikus testét és a mennyezeti tükörben csodálhattam a látványt, ahogy fel s alá csúszkál rajtam. Tökéletes volt!
  • Levezetés:

    1,5 órában két happy moments is van. Az első szaxi az első csúszka után következett. A csúszka alatt már kellően fel voltam húzva, ráadásul a kényeztetés kezdeti finom cirógatása után Réka meseszép ajkaival egészen mélyen szorgoskodott, ezért minden erőmre szükségem volt, hogy ne menjek el hirtelen - élvezni akartam még. Addig-addig húztam, hogy végül Réka szájában sültem el. Kedves mosollyal reagált és nagyon szimpatikusan közölte velem, hogy nála nincs szájba... Na ezzel a bakival kapcsolatban is remek volt a hozzáállása, kicsit sem hozott kellemetlen helyzetbe, pedig lett volna oka rá. A második kényeztetés is hasonlóképpen hihetetlenül történt és bánatomra az sem tartott sokkal tovább. Természetesen már figyeltem rá, hogy ne szájba élvezzek el. Réka vérprofi! Olyan franciatudás birtokában van amit egyszerűen képtelenség sokáig bírni! Mennyei!
  • Elszámolás:

    Az oldalán is szerepel, nem titok. Előre letettem, magamtól, nem kérésre! Minden pillanat megérte!
  • Összkép:

    Réka eszméletlenül jó Nő! Bombanő! Túlzás nélkül mondom ezt. A tökéletes test és szép arc (hihetetlenül kívánatos ajkak!!!) ráadásul egy nagyon kellemes természetű partner beszélgetésben is. Elrepült az a 1,5 óra, én meg repülök vissza Hozzá amilyen gyorsan csak lehet! Izgalmas és tökéletes randi volt, nagyon várom a következőt! Biztosan törzsvendége leszek! Millió puszi Neked Réka! ;)
Happy Massage