• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Szia Omaha!

    Szeretném megkoszönni írásodat!

    Nekem nagyon tetszik!
    Szeretek visszajelzéseket olvasni :)

    Köszönöm, hogy vendégem voltál!

    Sikíts, ha szükséged lenne rám, de tudod, időben :)

    Homlokpuszi: Wanda

  • Egyeztetés:

    Már többszöri alkalommal mentem Vandához, telefonon egyeztettünk, minden zökkenőmentesen ment. Ha ő épp elfoglalt, akkor barátnője veszi fel aki ugyancsak készségesen áll rendelkezésre és tájékoztat a szabad időpontokról. Másnap délutánra meg is kaptam az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a környéken a parkolás nem a legegyszerűbb, viszont BKV-val is könnyű megközelíteni és akkor nincs felesleges vesződés a parkolással. A lépcsőházat és a lakást nagyon könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi, polgári építésű épületben van, belső állapota kifogástalan. Friss, tiszta törülközőt és többféle tusfürdő állt rendelkezésre a fürdőszobában, a masszázsszoba hangulatos vilagitasokkal, halk zenével és egy nagy matraccal van felszerelve.
  • Lány külseje:

    Na itt jön a lényeg. Ez a lány maga a csoda. Kedves aranyos humoros stílus már a belépésnél fogadott, kéjes mosoly és a legszebb természetes mellek amit valaha láttam. Iszonyat szép selymes bőre és teltkarcsú alakja, kerek feneke azonnal rabulejtett. Alacsonynak mondanám kb 165 körül lehet, de számomra a tökéletes nő, a szépsége a képeknél sokkal jobb. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
  • Erotikus masszázs:

    A gyors zuhany után jeleztem, hogy kész vagyok, majd kedvesen bevezetett a szobába, ahol először hason fekve kezdődött a masszázs. Nagyon finoman, erzekien és hosszasan csinálja, a talptol egészen a hátamig odafigyelve minden apró részletre végig masszírozó ,kozben időnként be-be nyulkalt a golyokhoz, simogatta, masszírozta őket. 20perc utan kérte, hogy forduljak meg, és az addigra már a matracot felnyarsalo, kőkemény farkamat hosszasan atgyurta, masszírozta, kenyesztette, olykor lassan, olykor dinamikusabb tempóban, és közben megdicserte méreteimet. Közben végig a szemembe nézett és néha beszélt is hozzam, húzta ameddig csak lehet, én a kozben tökéletes gyönyörű cicik ringasat vizslattam, és még engedte, hogy simogathassam is mikor már a csúcspont határhoz értem.
  • Levezetés:

    15perc kényeztető jatszadozas után, már nagyon éreztem, hogy hatalmasat fogok durranni, ekkor kértem, hogy kicsit lassitsunk, majd utána kezdje el kőkeményen verni a farkam. A kívánságomat teljesítette, és egymás után feltva a tempót élete hogy annyira felhuzorr, hogy életem egyik legnagyobb durranasat, az egyik legjobb orgazmusat elhettem at, amiért azóta is hálás vagyok. Mindenkinek ajánlom aki egy igazi kényeztető masszázsra és tökéletes levezetésre vágyik.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrektül ment, a telefonon megbeszéltek és az adatlapon feltuntetett ''extrakat'' vállalja, nekem minden igenyemet kielegitette a hölgyemeny.
  • Összkép:

    Ez a lány maga a csoda számomra, stílusa, kisugárzása, humora, szimpátiája, masszázs tudása és szexuális vonzereje miatt kissé szerelembe is estem szépsége, cserfessege, és intelligens személyisége miatt mindenkinek csak ajánlani tudom, nem fogtok csalódni ez biztos.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-10-22 20:46:27
Happy Massage