• ZOÉ

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette és háromnegyedóra múlva Nála voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a parkolás nem egyszerű, de megoldható. A közelben van őrzött parkoló is. A cím pontos a Gps odavisz.
  • Helyszín:

    A ház régebbi építésü a főúton helyezkedik. A lakást lifttel is lehet megközelíteni, belül nagyon igényes, tágas, többszobás. A fürdő korszerű, tusfürdő hegyek, mint mindig, puha illatos törülközők.., most egy kisebb hangulatos baszoba, de a célnak tökéletesen megfelel. Egy masszázsmatrac az erotikus csatákhoz.
  • Lány külseje:

    Mivel már jártam Nála, nem ért meglepetés. Gyönyörű Hercegnőm az ajtó mögött megbújva várt egy lenge fekete valamibe. Rövid szemkontakt után, hatalmas öleléssel és csókokkal üdvövöltük egymást. Nem rossz kezdés, úgy gondolom.. :)
  • Erotikus masszázs:

    A szokásos koreográfiát betartva, alapos, de viszonylag gyors pancsit követően a baszobába találtuk magunkat, elizolálva a külvilágtól.. Miután, jól kihancúroztuk magunkat és a testi-lelki feltöltődés mindkettőnk számára teljesült, Zoé a hátralévő negyedórát a további kényeztetésemre fordította, masszázs formájában. Most végre megtapasztalhattam, hogy ebben is nagyon ügyes, sőt szakszerű és nagyszerű , mivel egyik végzettségei is, mint később elárulta. Tökéletesen abszolválta ezt is, mindent, amit nyújtott számomra :)
  • Levezetés:

    A fürcsiből megtérve, egy pillanat alatt megszabadultunk a rajtunk felejtett textíliáktól, nem sokat adva az etikettre, egymásnak estünk.. Heves csókcsatát vívtunk egy darabig, amit egálra hoztunk ki. Így Ö sem győzött és én sem győztem már..., szusszal. Lefordultam kedvesemről és elterültem mint az Alföld :) De Zoé nem adta fel, továbbra is aktív maradt és végig kalandozott a testemen. Nagyon finom testcsókokkal és érzéki simogatásokkal újra izgalmi állapotba hozott. A kalandozása nemsokára célba ért, és üdvözölte ébredező bájdorongomat. Nagyon boldog pillanatokat szerzett rövid idő alatt, ezért kértem függesszük fel a projektet, nehogy idő elött agyvérzést kapjon a hancúrléc :) Most, hogy eleget heverésztem, gondoltam leteperem Kedvesem.., de nem ütköztem ellenállásba :) Ha már így alakult, kalandra fel az egzotikus tájak feltérképezése. Hasonló koreográfia alapján, minden porcikáját végig puszikáltam. Élmény kényeztetni a mindenhol formás, nagyon finom tapintású érzéki Hölgyet ! De a végén a desszert számomra továbbra is, zamatos formás nunia volt ! Kihagyni vétek lenne, nem is tettem. Nagyon gyengéden és kellő odafigyeléssel ápoltam a csodák kapuját. Jött is a visszajelzés, csípő emelkedik, sóhajok, légzés szaporább és remegés.. Háromszor ismétlődött meg, de már egyre fokozottabban, míg elérte a gyönyör a Drágámat ! Még sokáig mozdulatlan maradt, lehunyva szemecskéjét :) Nagyon boldog voltam.., remélem Ö is ! Mellé bújtam és cirógattam lágyan.., és persze a csókok sem maradtak el. Végezetül kaptam Tőle egy levezető, de orbitális franciát ligámmal egybekötve, eredménye: enyhe eszméletvesztés... :) Még egy kis időre szorosan összebújtunk, pici dumcsi.., és itt a vége !
  • Elszámolás:

    Zoé Drága, nem tudom milyen extrákat vállal mert nem kérdeztem. Azt tudom, hogy bővebb információért, telefonon kell keresni . Nagyon szívélyes és korrekt módon ad felvilágosítást.

    Rózsacsokor száma a bővebb információkba !
  • Összkép:

    Most sem tudom szavakkal leírni, szint úgy felejthetetlen élményben részesített ez a gyönyörűség. Most se volt könnyű, elválni Tőle :-( Utoljára szorosan magamhoz öleltem és egy érzéki csókkal búcsúztam. Az ajtó végül becsukódott mögöttem. Most is gondolok Rád Zoém, remélem nem utoljára találkoztunk !
    U.i.: Figyelem ! Felhívnám az Urak figyelmét, hogy Zoé egy nagyon intelligens Hölgy, szóval az intellektusa és műveltsége is nívós ! A szolgáltatása ennek megfelelően nem mindennapi és színvonalas. Ő egy gyémánt !
Happy Massage