• Emma

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  VTR-en egyeztettünk tegnap délután, ma reggelre zöld utat kaptam. Nagy volt az öröm! Emma egy kincs és nagyon kívántam már meglátogatni.
 • Megközelítés:

  Autóval sem és talán BKV-val sem jelent gondot. A parkolás az ami nem egyszerű de egy kis szerencsével akár a közelben is találni helyet.
 • Helyszín:

  Ebben a kis kéjlakban minden patent! A tusfürdők áradatától majdnem leoldott a relé nálam. Annyi van, hogy alig tudtam választani!
 • Lány külseje:

  Emma teste lenyűgöző. Olyan formás, hogy nem lehet betelni vele. Minden érintés egy lépés a beteljesülés felé. Nagyon koordinálnom kell a gondolataim a közelében mert maga a látvány is elég lenne az elélvezéshez.
 • Erotikus masszázs:

  Sajnálom, aki ezt a rovatot szeretné olvasgatni, annak nincs semmi amivel szolgálhatnék. Tömény erotika volt kérem szépen, a masszázs ismét kimaradt. Nem volt alkalmunk rá. Viszont régebbről tudom, hogy Emma ebben is nagyon ott van de nekem sokkal jobban bejön a többi plusz amit kapok Tőle! :)
 • Levezetés:

  Ez a rész az izgalmasabb.... Megérkezésem után már szaladtam is a tusolóba. Rohantam, mert olyan vadító poros cuccban fogadott Emma, hogy nem akartam elfecsérelni a drága időt. Természetesen ez azért nem ment a tisztálkodás rovására. Belépve a szobába egymásnak estünk és kellemes csókolózás közepette Emma ledobta rólam a törcsit, jelezvén, itt nincs kec-mec! Én közben leoperáltam a feleslegessé vált melltartót, közben Emma elkapta a hancúrlécem és kézzel előmelegítette. Akrobatikus mutatványnak is nevezhető mozdulatokkal lesegítettem a bugyikát ami nem teljesen a terveim szerint de lekerült ;) és Emma már el is helyezkedett előttem, hogy belekezdjen fantasztikus franciázásába. Hmmm... az élmény és a látvány leírhatatlan! 5-6 perc után jeleztem, hogy esetleg heveredjünk le a tatamira, kényelmesebb lesz. Feldobtam, hogy esetleg 69-ben is folytathatnánk. Emma beleegyezett. Ezt tényleg nem tudom megfelelően szavakba önteni. Az a comb!!!??? Az a popsi!!!??? A punci tökéletes!!! Nem vicc!!! Tényleg az! Így ténykedtünk 10-12percig kb majd Emma átfordult a lábaim közé, hogy mozizhassak! Istenem!!! Emma szakértelme igazán magas szintű! Hamarosan el is durrantam, kis törölközés, majd beszélgettünk és nemsokára ismét begerjedtem. Simogattam eszeveszettül jó testét és csókolóztunk majd Emma nem teketóriázott, finoman letelepedett a lábaim között és szó szerint kivégzett!!! Az Isteni francia fogalmát ismerhettem meg gyakorlatban! Azt tudom mondani egy szóval, hogy BRUTÁL(JÓ)!!!
 • Elszámolás:

  Kicsit magasabb az átlagnál de ez esetben ez teljesen érthető és természetes, hisz Emma is átlagon felüli!
 • Összkép:

  Tökéletes randi volt és ismét mérhetetlenül feldobott! A legigényesebb lány akihez szerencsém volt eddig az életemben! Pussssz!
Happy Massage