• ANDI

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Szükségét éreztem egy lazító masszázsnak és egy kis kényeztetés is jól jön utána. Így kezdtem keresgélni a térképes nézeten, hol találok számomra jól megközelíthető lányt. Az átadás előtt álló új nagy stadion környékén ugrott elő Andi. Csak telefonon érhető el, néhány próbálkozás után sikerült is kapcsolatba lépni vele és egy alkalmas időpontban egyeztünk meg.
 • Megközelítés:

  A közösségiként emlegetett BKV márkanevű tömegszállító metrójával és némi gyalogséta közbeiktatásával közelítettem meg a helyszínt, de a trolibusz még közelebb juttat a bejárathoz.
  A cím pontos és egyértelmű, az újabb építésű társasház könnyen megtalálható a bejutás probléma mentes. A parkolás fizetős, láttam egy-két szabad helyet is.
 • Helyszín:

  A bejutás a kapott kóddal egyszerű, az ajtó eltéveszthetetlen. A diszkréció biztosított. Rend és tisztaság, valamint szolid -enyhe vörös tónusú- félhomály fogadott. A fürdőszoba világos, tiszta és rendezett valamint jó meleg. Mosdó és zuhanyzó, tusfürdők széles választéka és szájvizek bőven. Törülköző tiszta, nagy és puha. A szoba hangulatos és szintén félhomályban úszik minden, kanapé masszázs ágy lepedővel, tükrök - gyakorlatilag minden ami kell. Hangulatos és andalító halk zene szól.
 • Lány külseje:

  A lakásba lépve az ajtó mögött pillantottam meg, bemutatkozás után egy puszit kaptam, cipőlevétel és irány a szoba. A szobában vettem szemügyre új ismerősömet, és a képeken láthatónál sokkal megragadóbb érett nőt láttam magam előtt. Karakteres arc, arányos kicsit nyúlánk testalkat tenyérbe illő cicik, formás derék és csípő gömbölyű popsival és gyönyörű hosszú combok. Mindez egy vállpántos szexi bodyval kissé elfedve. Ugyan képei retusáltnak vannak jelölve de én nem fedeztem fel különösebb eltérést a képek és valóság között.
 • Erotikus masszázs:

  A masszázsra a végére jutott talán 10 perc a később írtak okán, így mélyreható és szemléletes leírást, részletes elemzést erről nem tudok adni. Különösképpen azért sem mert kissé alélt voltam és csak annyit tudok visszaemlékezni, hogy a vállam és a nyakam volt kezelésben ahogy az eredetileg is tervezett volt. Időm lejárta után irány a zuhany a végén hidegen, amitől kissé magamhoz is tértem.
  Öltözés után forró búcsúcsókok mindenhova ahová kell és egyeztetés a folytatásra illetve a masszázs pótlására.
 • Levezetés:

  A fürdő után egy csókváltást követően röviden előadtam elképzelésemet a masszázsról és a kényeztetésről. Kértem hogy vegyük előre a kényeztető részt amit Andi heves igenléssel és egy csókkal nyugtázott. Állva ölelkeztünk miközben kezem végigjárta testét, megmarkoltam gömbölyű popsiját és elkezdtem lebontani testét fedő kevés textilt. Mindeközben csókolózás és Andi keze sem maradt tétlen haladt egyre lejjebb. Lemeztelenítése után újból megcsodálltam arányos testalkatát és elkezdtem végigcsókolni és simogatni testét. A nyakánál kezdtem úgy haladtam lefelé, elidőztem a ciciknél melyeknek bimbói igen jól reagáltak. A hasàhoz érve -amely pont olyan mint a képén - kértem, hogy helyezkedjen el a masszázs ágyon, ne kelljen már görnyednem mikor lejjebb haladok.
  Érzékeltem, hogy eddigi tevékenységem jelentős hatással volt Andira ezért a ciciket kényeztettem újból majd a bimbók jelzése után tovább haladtam. Szép zárt punciját kezdtem bevenni, kezdetben simogatással majd ujjammal hatoltak ajkai közé. Pozícióváltást követően lábai közé került a fejem és a nyelvem kihasználva a helyzetet behatolt a nagyajkakak közé és pillanatok múlva a keményedő csikló ingerlésébe kezdett. Tevékenysége hatásosnak tűnt mert szapora légzés, zihálás hallatszott teste megfeszült keze szorítani kezdett. Engem is kezdett elárasztani a kéj és intenzívebben folytattam a punci nyalását, izgatását bevetve ujjamat is a bejárat finom masszírozásával. Rövidesen Andi hasa lassan hullámozni kezdett szorítása erősödött majd finom remegés futott át testén hosszú combján. Lassítottam kissé de egy halk ne hagyd abba sóhajtásszerű kérés a folytatásra ösztönzött.
  Mámorosam belelendültem a folytatásba és egy ismétlés erejéig abba sem hagytam.
  Rövid egymáson pihenés után Andi mondta mostmár én jövök! és hozzálátott a kényeztetésemhez.
  Csókok a testemre, finom érintések mellkasomtól lefelé haladva ágyékom finom ingerlése majd egyszercsak a szájában találtam magam. Közben kellemes kézimunka is ingerült.Őszintén mondom nem emlékszem részleteiben mindenre de fenomenális végem volt. Ezután derült csak ki, hogy az eredeti célra már alig maradt tíz perc. Nem bánkódtunk ezen különösen mert mindketten elég nagy élményben részesültünk.
 • Elszámolás:

  A szokásos pesti átlag, nagyon megérte.
 • Összkép:

  Nem azt kaptam amiért mentem,de fergetesen jól sikerült!!
  Megbeszéltük a folytatást is és Andi megígérte a maszázstudása is legalább így elvarázsol.
Happy Massage