• Torkos Nova

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Novával előbb telefonon, majd utána VTR-en egyeztettem az időpontot, amit azonnal elfogadott és vissza is igazolt. De ehhez az kellett, hogy az én főnököm azt mondja nekem, elég csak 21:00-ra beérnem a munkahelyemre. Azonnal hívtam Novát, mivel szerencsére elég sokáig dolgozott azon a napon :-)))
 • Megközelítés:

  11.kerület ismert részén van a kéjkuckója, én kocsival mentem,és a kora esti időpont ellenére találtam a bejárathoz közel parkolóhelyet ami ingyenes egész nap. Mivel ismerem a címet ezért GPS segítsége nélkül mentem. Ház számozása tökéletesen látszik. Villamosok tömkelege a ház előtt áll meg,de a számaikat nemtudnám felsorolni
 • Helyszín:

  Átlagos panel lakás az összes előnyével, és hátrányával. Tisza lépcsőházzal, a lift is tiszta, és gyorsan a megadott emeletre repített, ahol néhány lépés múlva már a kis SZEXBOMBÁM várt az ajtó mögött egy melltartóban, és falatnyi tangában. A fűrdőben kád található zuhanyfüggönnyel, sok tusfűrdővel, szájvízzel és hozzá tartozó kis műanyag poharakkal. A kilépő száraz, a törölköző nagy és nedvszívó. Baszobában nagy ágy van, egy fotel aminek a későbbiekben jutott egy kis szerep is. Nem, nemcsak a ruháim voltak rajta :-))
 • Lány külseje:

  Nova sok saját maga készítette fotóval is rendelkezik, ezért az embert csalódás nem érheti. Ugyanaz a dögös SZEXBOMBA fog ajtót nyitni aki a hírdetésében is szerepel. Nekem tetőtől talpig nagyon bejön Nova. Ott gömbölyű ahol kell, feszes mindenhol. A mellei szilikonnal vannak feltúrbózva, igazi mestermű. Én emlékszem még arra is amikor sajátja volt. Na azok a mellek is nagyon jók voltak. Melltartóban, és falatnyi tangában várt, ami nemsokáig maradt rajta.
 • Action:

  Miután beengedett a lakásba Nova, a nyakamba ugrott adott 2 óriási cuppanós puszit majd a kezemet megfogva bevezetett a szobába. Mondtam is neki milyen kár, hogy csak pár lépésre van a szoba az ajtótól, szívesen néztem volna még ahogy az a gömbölyű kerek fenekét riszálja előttem. Megis kaptam azonnal, hogy mi pasik csak a fenekeket bámuljuk. Természetesen ez csak addig tartott amíg nem fordult meg, mert akkor az XL-es csöcsöket bámultam :-))
  Kicsit beszélgettünk kivel mi történt mióta nem találkoztunk, de nekem már nagyon kezdett szorítani a nadrágom, és mondtam neki, hogy én most leléptem fűrdeni. Törölközőt a kezembe nyomta, és irány zuhanyozni. Csodálkozott, hogy a ruháimat miért a földre tettem, és nem a fotelba. Fürdőből visszaérve teljesen meztelen várt már rám az ágyon. Törölközőt a nyakamból kivettem, és odaléptem hozzá. Apró csókok,puszik kíséretében felfedeztük egymás testét, de én már azt szerettem volna, ha a szájában vagyok majd utána a torkában. Ezért vállára tettem a kezem és finoman nyomni kezdtem lefelé. Vette a lapot máris a kezében volt a kőkemény farkam, mielőtt a térde a padlóhoz ért volna már a szájában és rövid időn belül a torkában voltam. Élveztem a helyzetet ahogy kitöltöm a száját rendesen, fejét megfogtam és elkezdtem a száját finoman dugni. Ez kb 4 másodpercig tartott amíg nem gyorsítottam a tempón. Nem dugtam mélyre, de egyre gyorsabban csináltam, majd egyszer teljesen ráhúztam a fejét,itt már éreztem a garatot is. Hosszú ideig voltam a torkában majd kihúztam magamat a torkából. Nova hatalmas mennyiségű nyálat köpött a farkamra, mondtam neki, hogy ma nagyon sok nyálat szeretnék tőle látni amit természetesen megkaptam. Pár perc kényszerfranciáztatás után kértem, hogy a fotelba térdeljen bele és pucsítson ahogy csak tud, mert kiszeretném nyalni a punciját. Azonnal ott termet, és már pucsított is, én térdre ereszkedtem és már nyaltam is. Próbáltam ugyanolyan vehemenciával nyalni, mint ahogy előtte dugtam a száját. Nova hátranyúlt a fejemhez és belehúzta a fejemet az addigra már csupa lucskos puncijába. Ekkorra már megjött az ő hangja is nyögdécselt, tekerte a csípőjét, nyomtam az arcom minél mélyebbre nyelvemmel amennyire tudtam kényeztettem. Pár perc után kértem, hogy újra térdeljen le elém, és szopjon sok nyállal. Kedvemre tett Nova, csak azt éreztem, ha ezt így folytatja perceken belül végem lesz. Próbáltam időt nyerni azzal, hogy a nyálat ami a melleire folyt azt kézzel szétkenem rajta, majd smároltunk egy kicsit, de rövid időn belül a farkam után nyúlt, és azonnal a torkára vett. Gondoltam, hogy időt nyerjek gumit kérek,ami csak fél siker volt, valahonnan pillanatok alatt rámvarázsolt egyet, és már mondta is, hogy most nagyon meglovagollak.
  Az ágyra parancsolt, és már bele is ült a farkamba. De nemcsak úgy ímmell ámmal, hanem azonnal tövig. Csattogott a az ölünk rendesen, a nyáltól csillogó melleit gyömöszöltem, puszilgattam, szívtam a bimbókat, aminek ő elég szép hangot adott. Majd lehúztam a számhoz kaptam néhány csókot, majd a nyakamat kezdte el puszilgatni. Pusziltam én is mindenhol ahol csak lehetett, de éreztem, hogy itt bizony közel lesz a végem. Kezeimmel a fenekét fogtam, átvettem az irányítást, és hevesebben próbáltam meg dugni, mint ahogy eddig ő dugott engem. Sikerrel jártam mert egyre sűrűbben és hangosabban nyögött a fülembe, ami viszont az én vesztemet okozta, és telibe élveztem a gumiba benne. Bevallom nem azvolt a tervem, hogy ilyen rövid idő alatt élvezzek el, és ráadásul a gumiba.
  Hagyott lenyugodni mind a kettőnket, és csak utána szállt le rólam.

  Romeltakarítás, és folyadékpótlás után beszélgettünk nevetgéltünk elég sokat, de ahogy simogattuk közben egymást az én farkam bizony kezdett életre kelni. Nova azonnal rárombolt, és már a szájában is voltam. Közben kértem a 69-es pózt amit azonnal megkaptam. Közben szopott rendületlenül jó mélyen, néha öklendezésig tartott lent a torkában az én legnagyobb örömömre. Közben nyaltam ahogy csak tudtam, hümmögött teli szájjal, volt amikor én mozgattam csípőből. Nagyon élveztem a helyzetet, de kértem, hogy újból térdeljen elém, hogy lássam ahogy eltűnik a szájában a farkam. Átvettem az irányítást és ahogy csak lehetett dugtam a száját és a torkát. Hosszú ideig lenttartottam a fejét, jöttek az öklendezések, és a sok sok nyál ami folyt le a golyóimon, a mellein, egészen a combjára, és a padlóra. Majd Nova javasolt egy gumihúzást. Az ágyra térdelt kipucsított, és én azonnal a puncija mélyére kerültem. Fogtam a derekát és amilyen gyorsan csak tudtam dugtam azt a csupa lucskos puncit. Csattogott a feneke és az ölem, de csak dugtam. Bíztatott ő is, tolta magát vissza, egyre hangosabbak lettünk mind a ketten. Kérdeztem, hogy élvezhetek e a fenekére, amire igenlő választ kaptam. Pár percig még izzasztottuk egymást, majd egy óriási adagot élveztem azokra a gyönyörű félgömbökre is, és hátára is jutott bőven.

  Most én segítettem neki a romeltakarításban, letörölgettem mindent a fenekéről, és a hátáról is. Ezekután ő is engem, majd egymás karjaiban beszelgettünk még egy kicsit az elmúlt egy óráról. Időm lejárata előtt még egy gyors zuhany, búcsú, és irány a munkahelyemre.
 • Elszámolás:

  A végén a kis dohányzó asztalra helyeztem el a csokrot amit a telefonban mondott, és a bővebb infó is tartalmaz. Volt egy pici emelés, de még így is nagyon jó az érték aránya.
 • Összkép:

  Én Novától mindig teljesen kielégülve, és megelégedve távozom. Egy vagány nagydumás, pörgős, mindig jókedvű csaj, aki ráadásul nagyon tud szopni, és szeret is.
Happy Massage