• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal a randi előtt sikerült írnom,majd beszélnem is vele.Mivel ismerjük már egymást ,könnyen ment.
    Érett már egy újabb randi,talán ez is közrejátszott,hogy egy szép napos dél aranyozta be a mai találkánk ...
  • Megközelítés:

    Csöndes környék , a közelben egy főút,gondolom BKV járatokkal. A cím már ismerős, a GPS is segít elsőre megtalálni, parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Felújított paneltömb, a lakás hasonlóan,kényelmes tágas szoba,fürdő a panelban megszokott nagyságú,de tiszta,bőségesen ellátva minden kellékkel.Gondolok itt a tusfürdőkre,a szájvizekre és a hozzá tartozó kis eldobhatós pohárkákra.Törölköző illatos és kellő nagyságú. Függönnyel felszerelt kád.
    A tényleges helyszín kellő félhomályba burkolt hatalmas franciaágy ,és a vendég fogadásra egy nagy kanapé,ruhának is ideális... Ezek a kellékek,de a ház Úrnője az aki megtölti érzékiséggel az esetleg fennmaradó űrt !
  • Lány külseje:

    Egy magas Hölgy, sokáig ezért halogattam a meglátogatást ,ma már bánom ! Most már tudom mit veszítettem ! Egy Nő aki kimagasló szexuális kultúrával bír... Finom és érzéki, gyengéd de megadja a módját ha úgy kívánja a partnere...Természetesen ha kölcsönös a szimpátia !
    Őt külön-külön testrészenként szemrevételezni csak ,botorság. Nekem mint mondják bejött. Nagyon ! Elsősorban a szemei, szép keskeny csinos arca,fekete dús hajkoronája.
    Képei alapján nem ér meglepetés, korosztályának egy nagyon kívánatos Nője.....Most piros kétrészesben fogadott,ez vidámabb mint a fekete. Érzéki kisugárzása azonban hamar ledobatta velem ezt a maradék textilt is !
  • Action:

    Első látogatásom élménye sokáig *kitartott*, de ahogy teltek a hetek egy ismétlés vágya hatalmasodott el rajtam ! Egy-két megjegyzése,privátba írt sorai megerősítetek abban,hogy lehet folytatás . És lőn !
    Könnyen feljutottam miután az adott időben csengettem és beengedett. Puszik,simik, gyors vetkőzés,és irány a fürdő. Finom illatokkal toppantam be Kedvesemhez, aki még állva várt rám. Lágyan összegabalyodva , végül a kényelmesebb vízszintet,a nagy franciaágyat választottuk. Sokan most a megszokott és elvárt részletes beszámolót várják: mit és hogyan, hányszor és meddig ....Engedelmetekkel ettől most eltekintek ! Majd egy óra kölcsönös francia az összes érzéki terület kényeztetéséével, érts punci és környéke, fallosz és tartozékai valamint környéke,folyamatos hanghatásokkal mindkettőnk részéről,szinte megszűnt a külvilág,az idő , a tér.... Fenomenális kényeztetésben volt részem ! Őszintén mondom ritka,hogy a partner ennyire ráérezzen mi a jó nekem ! Mondják erre,hogy megvolt a kémia. Lehet,de itt ennél több kellett,hasonló szexuális vágyak,amit a partner részéről mindketten kölcsönösen megkaptunk ! Egy tőmondatban talán így hangzana: Mindkettőnk sokáig élveztette a másikat ! Maga az aktus még hol volt.....
    "Világ végéig" élvezetem volna ezt az állapotot ! De férfi a punci létét belülről is szeretné megérezni... Kihagyhatatlan ,egy olyan plusz,mely pár perc alatt magasan übereli az eltelt háromnegyed órát is ! Csodás vég, halhatóan mindkettőnknek...Kedvesem sokadik röppenése külön megkoronázta együttlétünk röpke órácskáját. Részemről egy hosszú már-már folyamatos élvezkedés volt a Laraval töltött idő, köszönhető az érzéki kényeztetésének .Talán ami nála plusz az a folyamatos figyelés a partnerre,a dicséret,néha csak hümmögéssel és testbeszéddel,hiszen a franciázás kevés szót enged elhangzani...Kis pihenő,pár szó,jó beszélgető partner is .Elröppent az óra,pont akkor pillantottam rá....
    Gyors fürdő,és a viszontlátás reményében finom öleléssel búcsúztunk el...
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek a helyszínen is azok,szó nem esett róla. Olyannyira,hogy szokásomtól eltérően csak a végén honoráltam meg kedves vendéglátóm. Belépésemkor nagyon elvarázsolódtam ! Az alap elegendő, Lara kedvessége,érzékisége, hozzáállása, türelme, tudása, na ezek jelentik az igazi extrát ! A haza bölcse szerényen tükrözi az *értékét*....
  • Összkép:

    Merem állítani,nagy szerencsémre vall ,hogy találkoztam vele ! Hosszú hónapokig csak álmodoztam róla..... Az a bizonyos első lépés ! Örülök,hogy megtettem :)
    Végtelen jóérzésű,érzékeny,finom ,ráérzős, magas szexuális kultúrával megáldott Hölgy, a korosztálya méltó képviselője....Mint egy érett gyümölcs,meseszerű !
    Bevallása szerint a partner hozzáállása nyitja meg a fent felsorolt "csodaforrást",ettől lesz(lehet) ízletes a vele töltött idő.
Happy Massage