• Larisa

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még hétfőn voltam nála. Telefonon kerestem,egyeztettük a helyszínt és időpontot.
  • Megközelítés:

    Sajnos a csúcsban voltam nála, így a tömegközlekedést választottam, de még így is majdnem elkéstem. Parkolás napközben kaotikus, este lehet valamivel könnyebb. Magát a címet könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Belvárosi régi tipusú ház.A lakás a célnak tökéletesen megfelel.
    Nagy nappali,szép fürdőszoba.Az akciós szobában franciaágy. Sajnos nem aznap volt takarítva, így a tisztaságra nem tudnék 5-öst adni. Az ágyon nem volt lepedő, csak egy selymesebb pléd.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép bájos arc,csókra hívogató szájjal, szép selymes bársonyos bőr, formás szép kerek mellek szép bimbóudvarral, formás feszes popsi, jó lábak.
  • Action:

    Gyors tusi után irány a szoba, Larisa már ott várt meztelenül. Gyorsan egymáshoz bújtunk, kölcsönösen simogattuk egymást, majd kértem, hogy kapja be a farkam. Itt kezdődtek a problémák. Ő azt nem szereti, így nem is fogja csinálni. Kár, pedig az adatlapon kint van és a telefonban is ezt beszéltük meg. Hagy döntse már el ő, hogy mit csinál és mit nem. Na ezzel rá is nyomta a bélyeget az egész együttlétre. Innentől semmi nem úgy ment, ahogyan normál esetben kellett volna. A mellét csak simogatni engedte, mert nem szereti, ha nyálas lesz, a punciját nem engedte simogatni, mert csiklandós (na persze!) Már ott voltam, hogy hagyjuk az egészet a francba, de azért a szexre rákérdeztem, hogy azzal is van-e valami problémája, vagy azt azért bevállalja. Azt persze, de hátulról nem engedi, mert volt, aki a fenekébe akarta dugni. Okay, akkor kis kézimunkával feldolgoztattam vele a farkam, aztán gumihúzás és kértem, hogy üljön bele. Meg is tette, de valahogyan nem sikerült teljesen ráereszkednie, csak kb a kétharmadáig. Azt mondta, ő így szereti. legyen meg az örömöd, nekem meg az élvezésem, aztán itt sem leszek, gondoltam. csukott szemmel felidéztem az eddigi nőimet és fejben velük szexeltem ismét, így aránylag hamar sikerült elmennem, szerintem mindkettőnk örömére. Gyors öltözés, ajándékozás és távozás.
  • Elszámolás:

    Amit előre megbeszéltünk, azt adtam a végén. Ellőre akarta elkérni, de a végén belement, hogy a végén kapja. Átlagosnak mondható, bár nem érte meg.
  • Problémák:

    Fent mindent leírtam. Nem tudom mit lehetne még hozzátenni. Lehet csak rossz napja volt, lehet én nem jöttem be neki, de ezt el lehetett volna mondani és szépen elköszönünk egymástól. Persze én is eljöhettem volna az elején, de bíztam valamiben.. meg amúgy nagyon jó csaj, csak a hozzáállása valahogy nem az igazi.
Happy Massage