• Vivienn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Koszonom szepen draga!:) imadlak

  • Egyeztetés:

    Pár nappal az időpont előtt hívtam Vivit! Azonnal felvette és könnyedén találtunk is egy mindkettőnknek megfelelő időpontot!
  • Megközelítés:

    Mint már előző beszámolóimban írtam! Bkvval könnyebb, mint autóval, mivel a parkolás néha nehézkes. Egyébként 4-6-al a legcélszerűbb:)
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép. Felújított, modern berendezéssel és letisztult színekkel. Még mindig imádom a fürdőben a hatalmas zuhanyzót:) a tisztálkodáshoz minden maximálisan adott!(tessék kihasználni kedves kollegák:))
  • Lány külseje:

    Vivi szépsége minden alkalommal elvarázsol. Főképp a gyönyörű szemei és karakteres babaarca! Formás popsija legutóbbi találkánk óta sem lett kevésbé kerek :P
  • Action:

    Bár régen írtam már Viviről, de legelso találkánk óta lelkesen látogatom 1-2 hetente. Rendkívül szeretek hozzá járni, mert minden alkalommal az az érzésem, mintha csak a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy randira. Ebből a lányból csak úgy árad a szeretet, a kedvesség, a humor és lesi minden kívánságod. Ezért is abszolút kedvenc a szememben :) megérkezésemkor friss teával kínált, amit szívesen el is fogadtam. Míg szürcsölgettünk megbeszéltük kivel mi történt míg nem láttuk egymást, majd a fürdő felé vettem az irányt! Visszatértemkor Vivi már az ágyon fekve várt meztelenül. Rohantam hát, mintha az életemért futnék és elkezdtem simogatni és csókolgatni finom bőrét a lábától egészen a nyakáig. Ekkor megfordult és heves csókcsata vette kezdetét. Imádom a szàját és ahogy csókol. Igazán érzéki. Vivi megfordította a kockát és a hátamra döntött . Viszonzásul csókok 100ait érezhettem a testemem míg végül eljutott a “jobbik részemhez”. Imádom, hogy nem rögtön ráugrik és bekapja hanem előbb puszilgatja, nyalja, simogatja es csak aztán fog hozzá. Nagyon finoman, érzékien csinálja eztis és tetszik a nyelvmunka is :) nem sokáig hagytam tènykedni inkabb gumit kértem es arra kértem kezdjük úgy, hogy ő van felül . Készségesen teljesitette kérésemet és neki is látott szépen lassan , majd egyre gyorsabban amitől aztán sajnos seperc alatt végem is kett. Eztán jött egy kis tisztogatás bújás, majd úgy gondoltam meghálálom neki, hogy mindig örömöt tud nekem okozni és én is aktivizáltam magam. Főként ezért is szeretek ide jönni, mert ő nem egy fadarabként fekszik alattad, hanem értékeli és élvezi, amit teszel.(legalábbis ha jól éreztem:P) sikerült örömet okoznom, aminek mindig örülök, bár gondolom ezt annak is köszönhetem, hogy már ismerjük egymást. Ténykedésem utàn ismét gumit kértem, hiszen annyira felizgatott, hogy egyből hadirendbe álltam. Missziben kezdtünk, mert imádom ahogy ölel kozben és csókolgat, de kisvártatva kértem, hogy forduljon kutyusba, mert mégiscsak ez a kedvencem. Ahogy pucsitott, már attol teljesen kész voltam, de próbáltam minél tovább húzni. Derekába markolva tevékenykedteb közben ő is rásegített kicsit igy nem bírtam sokáig es a véghez érve gumit lerántva a csodás popsijára lett végem :) eztán beszélgettünk még kicsit, majd megkérdeztem mennyi az idő, mert mégsem lehetek pofátlan és egy gyors zuhi után fájó búcsút vettem szeretett vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    Nekem maximálisan megéri amit erre a lányra szánok, mert sosem kell csalódnom benne.
  • Összkép:

    Vivi te még mindig egy valóságos gyöngyszem vagy. Kívánom neked, hogy maradj mindig ilyen szeretettel és jókedvvel teli és hamarosan találkozunk:) mindenkinek ilyen vendéglátót kívánok!
Happy Massage