• Amira15

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Quite somebody here rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon hívtam, sikerrel. Tervező típus vagyok, de muszáj is, így egy héttel előre egyeztettünk. Nem volt probléma, gyorsan megegyeztünk. Ezután röpült a Vtr, mit rögvest vissza is igazolt. Már csak a rózsafüzért morzsoltam.
 • Megközelítés:

  Számomra ismert a hely. Egyik kedvencem is ott rendel. Bosnyák tér, Nagy L. kir útja közel. Tömegközlekedés jó, pár perc sétával elérhető a helyszín. Kertvárosi részben épült újszerű társas ház. Gps ismeri oda vezet. Parkoló hely van és ingyenes. Menetrend szerint érkeztem.
 • Helyszín:

  Pár éve épült fehér rendezett ház. Egy kódos, két kapus bejutás. A második időzáras. Emelet nem sokadik, így a liftet nem vettem igénybe. Fölérve az ajtó tárva és bevilágítja a folyosót. Előszoba, honnan nyílik minden. Vannak jobb oldalra nyíló helyiségek is. A fürdő balra, a hancúr szoba szemben nyílik. Szobát a nagy ágy uralja,kisebb, nagyobb komód és fotel. Diszkrét félhomály. Fürdőben kád és mindennel fölszerelve. A helyszín tökéletes egy lopott óra eltöltésére.
 • Lány külseje:

  Érik az embert meglepetések. Adatlapon minden adat ott van. Mégis mikor megláttam, nyeltem egyet. Olyan volt mellettem, mint egy tüneményes kisbolygó. Tökéletes alak, mosolygó arc, csillogó barna szemekkel, szép ívű mosolygó száj, hibátlan csillogó hófehér fogakkal. Haja föltűzve így érvényesült szép ívű nyaka. Ruhácskája egy fekete cicifix, kis bugyi, mik elől összeköttetésben voltak. Fönt cicik, lent popsi gömbölyödött. Bőre illatos, nem agyon szolizott és tetkó mentes, ha eltekintünk a derék tájon föllelhetőtől apróságtól. Vannak nehéz bombázók, vannak óriás bombázók, Amira egy kis bombázó, ki jól el van eresztve szexi fölszereléssel.
 • Action:

  Belépve bemutatkozás, puszi és nyújtja kezét, így kézfogás is volt / nem keverendő a kézfogóval/, habár látva Őt, nem egy agya ment gondolat. Olvasok, készülök így Amira áfonyát kapott, minek nagyon megörült és közölte ez lesz a reggelim. Cipő le és beljebb. Leült az ágyra. Én mellé kucorodtam és beszélgetni kezdtünk. Jobban mondva Ő beszélt, pedig állítólag az én beszélőkémre sem lehet panaszkodni. Már ezzel elvarázsolt. Mintha régről ismernénk egymást. Közben puszik és galád módon fölsőjéből kibontottam. Igazi tini cicik, érzékeny, nem kiszopizott, de érzékeny bimbókkal. Na föl is álltam egyszerre két helyen is és gyors vetkőzés, törcsi a kézbe adva és irány a fürdő.
  Visszatérve szendén megszólal: ha már a fölsőt levetted a bugyit is leveszem. Kész voltam és már össze is gabalyodtunk. Csókja nyelves, pörgő nyelves olykor. Azt hiszem mindketten élveztük, mert nem nagyon akart vége szakadni. Főleg , mert kezeink fölfedező útjukat járták. Mindegyikünk megtalálta szerintem mit keresett. Tenyérbe illő érzékeny cickók, mik élvezik a nyelv és száj finom érintéseit. Két kis gömbje élvezi a markolgatást. Combjait simogatva, azok szét válnak és megérintheted punciját. No ekkor már szaporábban vettem a levegőt és föltettem a kérdést: melyikünk kezdje. Kis testét kicsit megcsavarta egy kéjes sóhajjal kísérve.
  Kaptam magam és csókolva száját,nyakát már melleinél vagyok. Csodásak, gyönyörűek és érzékenyek.Mást is észre vettem, de ezt megtartom. Bimbók reakciója csodás. Mint csücsöri szájacskák meredeztek. kezemmel simogattam és éreztem, hogy megremeg teste. Combjai széjjelebb nyílnak és előttem egy baba punci. Előbb a comb belsők kapnak puszikat, finom harapdálást. Egyikről másikra haladva szemérem dombját érintem számmal. Csípeje megemelkedik picit, de tovább haladok. Vissza úton megállapodok és finoman érintem nyiladozó punciját. Nyalom, nyalogatom finoman, erőteljesebben és Amira szépen emelgeti, illesztgeti számhoz. Én pedig szorgalmasan nyalom, ott hol kívánja épen. Hüvelyébe is bedugom nyelvem. Sóhaj a jutalom. Puncus már több mint nedves így szépen nyeli el kíváncsi ujjaimat. Az együttes hatás nagyon tetszik neki. Egyre szaporábban veszi a levegőt és sóhajtozik. Megtaláltam a kellő mozdulat sort, nyelvem, ujjaim szinkronját és éreztem Ami sínen van. Csodálatos orgazmussal ajándékozott meg. Halkan, remegve ívbe feszül és hosszan élvezett. Szerintem, ha lepedőbe csavarom elszaladhattam volna vele, nem tiltakozott volna. Szóval fölcsusszantam és puszilva, csóókolva, karjaim közt tért vissza e földi világba. Ezután újra kelyhénél voltam. Élvezte is, de megszólalt: nem hiszem, hogy másodjára is sikerül. No ez fölértékelte az elsőt.
  Csóókoltuk egymást, veszettül. Finom a csóókja, olyan érzés mintha először csinálná. Tökéletes illúzió. De megindult és végig csóókolva testemet ért lompihoz. Először keze járt rajta és nézegette, szemezett makkommal oszt megnyalta. Tetszhetett neki, mert folytatta. Marokra fogta, mondhatnám megfelezte lompit és így játszadozott vele. Bekapta, megszívta. Cuppogva elengedte, hogy nyál csíkot húzzon és újra rábukott. Mindketten élveztük én passzívan, Ő aktívan. Szédült jól szopta naa. Csinálta ezt jó ideig,de éreztem, ha hagyom így lesz végem.
  Kértem húzzunk gumit. Pillanatok alatt beöltöztette lompit, majd sikosító puncira, lompira és kérésemnek megfelelően fölnyársalta magát. Szédült jól mozgott. Súlyát nem csak szűk punciját éreztem, hogy végig szánkázik lompin. Szinte éreztem a vákuumot, ahogy emelkedett és szippantotta vissza magát farkamra. Olyan érzés volt, hogy lebeg fölöttem és csak puncija ténykedik. Elvoltunk így, de szerettem volna, ha én irányíthatnám a menetet. Érezte így egy laza mozdulattal, kicsusszanás nélkül fordultunk misszibe / megjegyzés, ezt így Lia 22 tudta/. Szóval finoman tolni kezdtem. Fantasztikus érzés. Veszett szűk. Ennek ellenére hanghatásokkal értésemre adta, hogy toljam rendesen. Ekkor fokozatot váltottam és keményebb szexre. Élvezte Ő is mi csak bátorított. Ölelve húzott magába, minek vége egy hatalmas élvezés a gumiba. Ekkor mozogni kezdett alattam. Így kitolta lompi lankadását. Rég volt ilyen önfeledt kielégülésem.
  Lassan szétváltunk. Amira akkurátusan megtakarította mindkettőnket. Föltűzött haját kibontotta. A lélegzetem elállt olyan gyönyörű volt és szinte belém bújva egy parttalan beszélgetés vette kezdetét. Jeleztem,hogy Ő az órafelelős. Még van időnk, válaszolta. Na túl is léptük. Öltöztem és csóókos búcsú, legyen szép napod és el.
 • Elszámolás:

  A végén történt. Az ajcsi alá tettem, örömmel a lelkemben. A bővebb infó mindent tartalmaz.
 • Összkép:

  A látszat csal. Nincs törékeny lány, csak elmebeteg férfi. Első pillanattól éreztem, bejövünk egymásnak. Minden érintésemre reagált. Simult, simogatott, kézzel, szóval. Meghitt, barátnős hangulatot teremtett. Az illúzió tökéletesre sikeredett. Olyan természetességgel közeledett hozzám, hogy el is felejtettem hol is vagyok. A csábítás magvai termékeny talajba hullottak. Elvarázsolt e kisbolygó. Nem kering körülöttem, becsapódott. A keletkezett krátert neked kell Kedves betemetni. Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak sokszor
Happy Massage