• Happy Melinda

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Fényképei alapján nagyon megtetszett, a szalont ismerem, tudtam nagyjából mire számíthatok. Telefonon hivtam, kolléganővel időpontot egyeztettem, 20 perc múlva a kapu előtt voltam.
 • Megközelítés:

  Lakótelepi környezetben épült új házak. A parkolás nem gond mert fizetős. A metro is a közelben elérhető.
 • Helyszín:

  Újépítésű házban modern lakás. Hangulatfények, jó illat, a fürdőben zuhanyzó, a kilépő száraz volt.
  A szobában tatami gyanánt egy szivacs, valami ponyvaszerű anyaggal bevonva ami minden mozdulatra recsegett. A célnak megfelelt. Hangulat világításként ledes fény állítható színnel és erősséggel és sok-sok műmécses. A falakon tükrök és azt hiszem volt szobainas is.
 • Lány külseje:

  Melinda a fényképei alapján tetszett meg és élőben is jól nézett ki. Nem különösebben izmos vagy sportos, de nem is vézna vagy telt. Olyan pont jó, természetes, nőiesen formás, izgató alakú hölgy a huszas évei vége felé. Szép selymes, kellemes tapintású a bőre, kicsi de nagyon formás, tenyérbe illők a cicijei, szép kerek, kellemes tapintású a feneke. Átlag magasságú, jó csaj, kifejezetten formás lábakkal, izgató, festett körmű lábfejekkel. Nincsenek tetkói vagy pierszingjei. Egyszóval élőben is nagyon tetszett, nem bántam meg a választásom.
 • Erotikus masszázs:

  Masszázs a tatamin történt, monokiniben, krémmel végezte, kellemes mozdulatokkal. Szisztematikusan, kellő erővel végig masszírozta a testem, közben tudtunk csevegni is, szerintem intelligens, kedves, jó humorú lány. Kifejezetten jól esett a masszázsa, a mozdulatai hozzáértésről tanuskodtak. Kellemesen ellazultam, a ráfordított időtartam megfelelő volt.
 • Levezetés:

  Hanyatt feküdtem, bekrémezte a combjaimat és az alhasamat is, bekente a melleit és a hasát. Oldalról főleg a melleivel csúszkás masszázsban részesített. Kellemes volt, közben tudtam simogatni a testét, bár amikor bugyiján keresztül hozzáértem az izgatóan domborodó puncijához akkor figyelmeztetett, hogy az tiltott terület.
  Tudomásul vettem a játékszabályokat és nem értem többet a bugyihoz egyáltalán.
  Néhány perc csúszka után rátért az itt elérhető legfőbb attrakcióra a lingam masszázsra. Közben az oldalamon ült, elérhető közelségben, igy tudtam simogatni selymes bőrét és formás cicijeit is. Érezte, hogy nagyon tetszenek a lábai mert úgy ült, hogy a lábfejét is elérjem igy azt is tudtam simogatni, puszilgatni.
  A lingam kellemes volt, két kézzel csinálta, voltak benne tempóváltások, csavaró-tekergető mozdulatok, golyósimítások. Az erre fordított időtartam is megfelelő volt. Amikor bevégeztetett kaptam egy kis törölközőt???, hogy letörölgessem magam.
 • Elszámolás:

  Pesti átlag csokor amit egy szállal meg akartam toldani, de mivel nem tudott visszaadni így egy szép kerek ballagási csokor kerekedett a végére.
 • Összkép:

  Bár autótól autóig 56 percet tartott a móka, összeségében jól éreztem magam.
  Melinda tetszett és kedves volt, egy másik helyen szivesen visszatérnék hozzá.
Happy Massage